- Reaksiyon puanı
- 3,747
Yak yak.Sayılı gün çabuk geçermiş ben saymadım yine de çabuk geçti her şey yalan
-
Metodu olan topal, metotsuz koşandan daha çabuk ilerler. - Francis Bacon
Yak yak.Sayılı gün çabuk geçermiş ben saymadım yine de çabuk geçti her şey yalan
Şu altından dövizden kar elde ettiklerini sananlara hayretle bakıyorum. Ama gerçekten hayretle bakıyorum. Dolar ile altın artması demek zaten TL'nin alım gücünün azalması demek biz döviz bağımlı bir ülkeyen herşeyin fiyatı da ona göre artıyor zaten. Dolar fasa fiso zaten de. Altın paranın değerini muhafaza etmek için bir tercih. İlla kar meraklısı olan adam gitsin hisse senedi alsın. Hisse senedini aldığın şirketin değeri arttığı vakit TL'nin alım gücü düştüğü için değil şirket değerlendiği için gerçekten kar etmiş oluyorsun.Seçim öncesi altın almıştım... Neyse önemli değil varsın düşşün dolar belki o zaman altından zarar ederim ama en azından genel olarak kâra geçerim![]()
Birileri gerçekleri hazmedemedi sanırım, mesajım silinmiş. Neden silmek yerine cevap vermiyorsunuz?Laf olsun diye bir şeyler söylemeye çalışanlara sinir olmuyor değilim.
@Sucrofe yanlış anlaşılma olmasın mesajından hemen sonra yazıyorum ama sözüm sana değil.![]()
Bilmiyorum.Zaten birileri gerçekleri hazmedemedi sanırım, mesajım silinmiş.
Ne yazmıştın?Birileri gerçekleri hazmedemedi sanırım, mesajım silinmiş. Neden silmek yerine cevap vermiyorsunuz?
Ben 2gün yaptım 3.gün kas ağrısından yürüyemedim resmen.Düzenli spor yapmayı düşünüyorum. Umarım devamlı yaparım.Spor özgüven veriyor insana.
İlk zamanlar öyle olur, normal ama sonra alışıyor vücut. Kendini zorlamazsan sonuç alamazsın.Ben 2gün yaptım 3.gün kas ağrısından yürüyemedim resmen.vücudu zorlamamak çok önemli,
Bugün olabiliyoruz sanki.MutIu oImayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını bekIemeye benzer ve biIirsin, o nehir asIa durmaz.
Olabiliyoruz aslında birkaç dakikalığına...Bugün olabiliyoruz sanki.![]()
Birkaç dakika değil de daha uzun süre mutlu olmak istiyorsan çık, gez, eğlen.Olabiliyoruz aslında birkaç dakikalığına...![]()
Ben aslında çok kolay mutlu olurum, gerçekten. LoL oynardım mesela, zaman boş ama güzel geçerdi benim açımdan. Sonra da ban yedim.Olabiliyoruz aslında birkaç dakikalığına...![]()
Onu bir de bana sorun. ETS 2'de ters şeritten gittim diye üç gün ban yedim. Ban süremin bugün bitmiş olması gerekiyor. Ama bakmadım.Ben aslında çok kolay mutlu olurum, gerçekten. LoL oynardım mesela, zaman boş ama güzel geçerdi benim açımdan. Sonra da ban yedim.![]()