Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
''güzel koyduk'' diye mesaj atmış troll hesaplardan biri, raporladım ve herhangi bir işlem uygulanmadı mesajın silinmesi dışında ama biz yanlış konuda tartıştık diye üç gün uzaklaştırıldık. :D Anladığım kadarıyla ''koyduk''lu mesajlar yazabiliriz, serbest. Cevap vermek yerine de mesajları siliyorlar.

Merhaba;

Sizi uyaran @Mrtaltg idi. Banlandığınızı gördükten hemen sonra kendisine neden olduğunu sordum ve farklı konularda konuşmamanız gerektiğini size söylediğini ve uymadığınızı söyledi.

Bizim amacımız her zaman insan kazanmak, bundan sonra siyaset konuşan ve sizi tahrik eden olursa söz veriyorum sadece mesaj silmekle yetinmeyeceğiz.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
VarIık ruhu terk eder gözün gözümden ayrıIınca. -Sagopa Kajmer

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Merhaba;

Sizi uyaran @Mrtaltg idi. Banlandığınızı gördükten hemen sonra kendisine neden olduğunu sordum ve farklı konularda konuşmamanız gerektiğini size söylediğini ve uymadığınızı söyledi.

Bizim amacımız her zaman insan kazanmak, bundan sonra siyaset konuşan ve sizi tahrik eden olursa söz veriyorum sadece mesaj silmekle yetinmeyeceğiz.

Anlayışınız için teşekkür ederim.
Uzaklaştırma almış olmam doğruydu, kesinlikle sorgulamıyorum. Benim sitemim, neden adaletin sadece bize işlediği? Lütfen biraz daha adaletli olunuz, isterseniz bahsettiğim mesajın doğruluğunu kanıtlayabilirim; ekran görüntüsü almıştım böyle bir durumla karşılaşacağımı bildiğim için. O hesapların troll amaçlı açıldığını kaç defa belirttik burada, sadece ben değil birçok kişi belirtti ama herhangi bir müdahaleniz olmadı. Bu sefer mesajı raporladım ama yine bir müdahaleniz olmadı, kalıcı uzaklaştırma alması gerekmez miydi? Eğer öyle mesajlar serbest ise ben de yazarım, herkes yazar ve bunu kimse istemez, haksız mıyım?

İlginiz için teşekkür ederim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

niyese kilise yerine başka bişey koyunca benzer bir bişeyler oluyor günümüzde...
multiler cirit atıyor...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Uzaklaştırma almış olmam doğruydu, kesinlikle sorgulamıyorum. Benim sitemim, neden adaletin sadece bize işlediği? Lütfen biraz daha adaletli olunuz, isterseniz bahsettiğim mesajın doğruluğunu kanıtlayabilirim; ekran görüntüsü almıştım böyle bir durumla karşılaşacağımı bildiğim için. O hesapların troll amaçlı açıldığını kaç defa belirttik burada, sadece ben değil birçok kişi belirtti ama herhangi bir müdahaleniz olmadı. Bu sefer mesajı raporladım ama yine bir müdahaleniz olmadı, kalıcı uzaklaştırma alması gerekmez miydi? Eğer öyle mesajlar serbest ise ben de yazarım, herkes yazar ve bunu kimse istemez, haksız mıyım?

İlginiz için teşekkür ederim.

Öncelikle kesinlikle haklısınız. O tarz mesajlar serbest olursa herkes yazar ve forumda kaos hakim olur. Ancak sizinle anlaşamadığımız nokta şu ki, ben o hesapların troll amaçlı olduğunu ispat etmeden yasaklayamam, buna yetkim yok. Bu nedenle herkese kapımız açık, forumda izin verdiğimiz sürece. Bu günden sonra siyasi içeriklere yer verilirse veya siyasi yorum yapılırsa yapacağımız eylem net.

Ben de teşekkür ederim. Seni seviyorum, Poyraz Karayel'i profilinde ve mesajlarında görmek çok güzel geliyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Elbet bir gün yargılanacaksınız. Belki burada olmayacak. Ama öbür tarafta kesinlikle görüşeceğiz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bazen şüpheye düşüyorum acaba yanlış olan ben miyim diye? Ama savunmadığım taraf öyle şeyler yapıyor ki şüphelerimi silip süpürüveriyorlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Medeniyet Türklükte, Medeniyet Türk-Müslümanlarda
'ydı.
Onu bile kaybediyoruz. Belki de kaybettik. Atatürk düşmanları gelecek. Atatürk'ten sonra kaybetmedik. Son 30 yılımız hatta son 50 yılımız rezillik.

---- Mesajlar birleştirildi ----

İşin komik tarafı milyonları katleden batı bize soykırım yaptı diyor. :D :D

Ne izliyorsunuz konusuna ne oldu?

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
5,171
Bir insan nasıl durmadan klavye karşısında durabilir ki.Bu insanlar hiç mi sıkılmıyorlar. Açıkcası ben sadece bildirim geldiğinde foruma bakabiliyorum. Zaten bu yüzden adaylığı buraktım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir insan nasıl durmadan klavye karşısında durabilir ki.Bu insanlar hiç mi sıkılmıyorlar. Açıkcası ben sadece bildirim geldiğinde foruma bakabiliyorum. Zaten bu yüzden adaylığı buraktım.
Görev verin dedim bana 1 ay verdiler şutladırlar. Aslında tam aradıkları profilde adamım değerlendirilmeyen bir değerim. :D :D :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Moralim çok bozuldu, bana güvenen insanları büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrattım; belli değil ama yüksek ihtimal. Çok mutsuzum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kim bilir sen kimleri şutladın:D Yani bilgiliysen şu forumda yetki almak zor değil ama sen nedense bu sinirinden dolayı durduk yere sorun yaşıyorsun.
en az 8-9 tane perma vardır. :D D: Ben sinirli değilim yahu gayet sakin olduğumu düşünüyorum. :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Moralim çok bozuuuuuuuukkkkkkkkkkkk yapacak bir şey de bulamıyorum offfffffffffffffffffffffffffff delirecem aklımı çıldırcam.

delilik albayım kim bilir nasıl güzel bir şeydir? aklın yok bir kere.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Moralim çok bozuuuuuuuukkkkkkkkkkkk yapacak bir şey de bulamıyorum offfffffffffffffffffffffffffff delirecem aklımı çıldırcam.

delilik albayım kim bilir nasıl güzel bir şeydir? aklın yok bir kere.

Müzik ve dizi. Bir de hissettiklerini yaz. Hemen.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sizi temin ederim MEB'in bügüne kadar yaptığı çoğu rezilliği bir şekilde kabul edebiliriz. Fakat liselere yerleşmenin adrese dayalı yapılması tamamen rezillik. Hakikaten eğitimi bitirecek bir hareket bana göre.

''Ben hamdolsun demiyorum haram olsun haram olsun haram olsun diyorum.''

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Her şeyin bir bedeli vardır. Yaptıklarınız da yapmadıklarınızın da.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Genelde yapmadıklarımızın bedelini ödüyoruz. İnsan, armut piş ağzıma düş misali istiyor ama o işler öyle yürümüyor işte. Canım çok sıkkın, hayata anlam yükleyemiyorum ve çok sıkılıyorum. Sizi de sıkıyorum ama tek başıma sıkılmaktan sıkıldım.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Genelde yapmadıklarımızın bedelini ödüyoruz. İnsan, armut piş ağzıma düş misali istiyor ama o işler öyle yürümüyor işte. Canım çok sıkkın, hayata anlam yükleyemiyorum ve çok sıkılıyorum. Sizi de sıkıyorum ama tek başıma sıkılmaktan sıkıldım.
Sınav bu. takma kafana, mutlu olmaya bak... Allah'a sığın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...