Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Beni gerçeklerle іncit ama asla уalanlarla rahatlatma!

M

Murat Burç

SDN Okuru
5Km ötedeki okul kayıt alanında 1.5 km ötedeki okul komşu alanda.
MEB senin yapacağın işin ve senin Allah bin bir türlü belasını versin. Allah bu sistemi getiren herkesin bin bir türlü belasını versin. Güzel gün yüzü görmeyin.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur. Benjamin Franklin

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
İnsan, ancak sevdiğinden bir şey öğrenir. Goethe

M

Murat Burç

SDN Okuru
Adrese dayalı sistem reizlliğinde sınavdan 200 puan alabilecek öğrenci ile 400 puan alabilecek öğrenci aynı okulda belkiş de aynı sınıfta okuyacak.
Bu sistemi getirenler Allah'a havale ediyorum böyle sistem olmaz.

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
Evet Söylemek istiyorum RYL oyununu hala seviyorum hala oynamak istiyorum ve Metin 2 den daha iyi olduğunu düşünüyorum.

---- Mesajlar birleştirildi ----

RYL nin ne demek olduğunu bilmeyenler için = Risk Your Life = metin 2 ye benzeyen bir oyun ama bence çok daha güzel :) ya da yalnızca bana göre daha güzel.

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Adrese dayalı lise yerleştirmesi tamamıyla haksızlıktır tamamen eğitimi bitirme çabasıdır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Açıkcası sistemi savunmuyorum ama bir haksızlıkta göremiyorum. Sonuçta hangi lise olursa olsun bu liselere %3 lük dilim girecek...
Adrese dayalı yerleştirmede puanların hiç bir önemi yok. Sınav puanını yani. Orta oğretim başarı puanının de 3. dereced eönemi var.
Okullar aynı kalitede değil. 470 puanlı beni mezun olduğum anadolu öğretmen niteliksiz olarak sayıldı şlimdi oraya 300 puanlık çğrenci de girecek 400 puanlıkta 200 puanlıkta sadece e adresi yakın olduğu için. Olduğum ilde nitelik okullarının 3-4 tanesi imam hatip puanları 400 olan var 200 olan var puanı yüksek olarna bir çok lise bu yöntemle bitirilecek fen liseleri adı olduğu için bitirelemiyor. Kardeşlim bu sene tercih yapacak bu sistemle ilgili herşeye hakimim tamamıyla çöplüğk bu sistem puanlar bu sene düştü o yüzden 400 puan 410 puan yüksek yüzdelik dilime sahip ama bu adam bile nereye g,ideceüğim diye endişeleniyor TAMAMIYLA çöplük bu sistem haksızlığın zirvesi

Oyundayım o yüzden kısa yazdım

İmam Hatipler daş mı yesin.. :)
Tamamıyla kontejnaı dolmayan imam hatipleri dolduram çabası ayrıca. Dersaneden dönen temel liseleri doldurmaları gerekiyor kapattılar zorla liseyer döndürdüler. Bu sistemin amacı adrese dayalı da beğenmeyen adamları özele yönlendirmek.

1.5 KM ötemizdeki öğretmen kadrosu kaliteli liseyi kayıt alanında saymak yerşne 4km ötedeki liseyi kayıt alanında saymış. Sözde eve yakın liseleri alacaklardı.

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
5,171
Açıkcası sistemi savunmuyorum ama bir haksızlıkta göremiyorum. Sonuçta hangi lise olursa olsun bu liselere %3 lük dilim girecek...
Adrese dayalı yerleştirmede puanların hiç bir önemi yok. Sınav puanını yani. Orta oğretim başarı puanının de 3. dereced eönemi var.
Okullar aynı kalitede değil. 470 puanlı beni mezun olduğum anadolu öğretmen niteliksiz olarak sayıldı şlimdi oraya 300 puanlık çğrenci de girecek 400 puanlıkta 200 puanlıkta sadece e adresi yakın olduğu için. Olduğum ilde nitelik okullarının 3-4 tanesi imam hatip puanları 400 olan var 200 olan var puanı yüksek olarna bir çok lise bu yöntemle bitirilecek fen liseleri adı olduğu için bitirelemiyor. Kardeşlim bu sene tercih yapacak bu sistemle ilgili herşeye hakimim tamamıyla çöplüğk bu sistem puanlar bu sene düştü o yüzden 400 puan 410 puan yüksek yüzdelik dilime sahip ama bu adam bile nereye g,ideceüğim diye endişeleniyor TAMAMIYLA çöplük bu sistem haksızlığın zirvesi

Oyundayım o yüzden kısa yazdım

İmam Hatipler daş mı yesin.. :)
Tamamıyla kontejnaı dolmayan imam hatipleri dolduram çabası ayrıca. Dersaneden dönen temel liseleri doldurmaları gerekiyor kapattılar zorla liseyer döndürdüler. Bu sistemin amacı adrese dayalı da beğenmeyen adamları özele yönlendirmek.

1.5 KM ötemizdeki öğretmen kadrosu kaliteli liseyi kayıt alanında saymak yerşne 4km ötedeki liseyi kayıt alanında saymış. Sözde eve yakın liseleri alacaklardı.
Günümüzde zaten proje okullar dışındaki okullarda eğitim denen şey 0a yakın. Açıkcası taban puanı 470 olan ve proje okul olmayan bir okul ile taban puanı 320 olan ve proje okul olmayan bir okul arasında eğitim olarak ciddi bir fark yok. Bu iki okul arasındaki tek fark öğrencilerin çalışma oranı. Yani herhangi bir haksızlık söz konusu değil. Ama sisteminde mantıklı olmadığını kabul ediyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Günümüzde zaten proje okullar dışındaki okullarda eğitim denen şey 0a yakın. Açıkcası taban puanı 470 olan ve proje okul olmayan bir okul ile taban puanı 320 olan ve proje okul olmayan bir okul arasında eğitim olarak ciddi bir fark yok. Bu iki okul arasındaki tek fark öğrencilerin çalışma oranı. Yani herhangi bir haksızlık söz konusu değil. Ama sisteminde mantıklı olmadığını kabul ediyorum.
Yapma Allah aşkına ya bana mı anlatıyorsun
Neymiş Proje okul anlatsana.
Ben mezun olduğum okulu biliyorum kadrosu o 320 puan dediğin yerle kıyaslanamaz.. Çalışma disiplini de vardı. Şu sistem hakkında bana diyecğein hiçbir eşyi kabul etmiyorum.

Reaksiyon puanı
5,171
Yapma Allah aşkına ya bana mı anlatıyorsun
Neymiş Proje okul anlatsana.
Ben mezun olduğum okulu biliyorum kadrosu o 320 puan dediğin yerle kıyaslanamaz.. Çalışma disiplini de vardı. Şu sistem hakkında bana diyecğein hiçbir eşyi kabul etmiyorum.
Yav senin yüzünden dandik bir sistemi savunuyorum:D Benim katıldığım nokta proje okulların eğitimi ile sıradan okulların eğitimi arasında dağlar kadar fark olduğu. Sen nereden ne zaman mezun oldun bilemem ama proje okul dışındaki hiçbir devlet okulunda eğitim yokkk.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
2f82f988-e18c-4308-9857-b7cac4af2edd.jpeg

yorumsuz...

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Dolar 4.66 olmuş, 4.58'e düşmüşken alsaydım keşke. Ne güzel ya, paramı dolar yapıyorum ve oturduğum yerden para kazanıyorum; ekonomimiz çok iyi he.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dolar 4.66 olmuş, 4.58'e düşmüşken alsaydım keşke. Ne güzel ya, paramı dolar yapıyorum ve oturduğum yerden para kazanıyorum; ekonomimiz çok iyi he.
Dün aliexpressden 4.61'den 25 dolarlık kulaklık alacaktım 4.66 şuan :D :D Daha artmadan alayım bari. :D :D Kılıf falan da alırım. Ben düştüğüne hayret ediyordum artacak herhalde artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...