- Reaksiyon puanı
- 3,747
Onu demek istedim.Yalnız hayatta bir sınav.Sınav bu. takma kafana, mutlu olmaya bak... Allah'a sığın...![]()
Onu demek istedim.Yalnız hayatta bir sınav.Sınav bu. takma kafana, mutlu olmaya bak... Allah'a sığın...![]()
Sabah sabah forum çöktü.Nefret ediyorum Çinlilerden....
İlk dinlediğimde komik gelmişti sonradan anladım siyasetçilerle dalga geçiyolarmış
Dönemin en komünist adamı ve Türkiye'nin en iyi ses sanatçısı kuşkusuz.İlk dinlediğimde komik gelmişti sonradan anladım siyasetçilerle dalga geçiyolarmış![]()
Haklısın çok severim ben de, profilde Cem Karaca var zatenDönemin en komünist adamı ve Türkiye'nin en iyi ses sanatçısı kuşkusuz.
Komünist falan değilim ha![]()
Kusura bakmayın...Çok ayıp ben burada uğraşıyorum. Oraya yazıyorsunuz.
https://forum.shiftdelete.net/forums/guzel-sozler.496/
Öyle, yapacak bir şey yok.İnsanlık ölüyor.. vicdanlar körelmiş.
Adrese dayalı yerleştirmede puanların hiç bir önemi yok. Sınav puanını yani. Orta oğretim başarı puanının de 3. dereced eönemi var.Açıkcası sistemi savunmuyorum ama bir haksızlıkta göremiyorum. Sonuçta hangi lise olursa olsun bu liselere %3 lük dilim girecek...
Tamamıyla kontejnaı dolmayan imam hatipleri dolduram çabası ayrıca. Dersaneden dönen temel liseleri doldurmaları gerekiyor kapattılar zorla liseyer döndürdüler. Bu sistemin amacı adrese dayalı da beğenmeyen adamları özele yönlendirmek.İmam Hatipler daş mı yesin..![]()
Günümüzde zaten proje okullar dışındaki okullarda eğitim denen şey 0a yakın. Açıkcası taban puanı 470 olan ve proje okul olmayan bir okul ile taban puanı 320 olan ve proje okul olmayan bir okul arasında eğitim olarak ciddi bir fark yok. Bu iki okul arasındaki tek fark öğrencilerin çalışma oranı. Yani herhangi bir haksızlık söz konusu değil. Ama sisteminde mantıklı olmadığını kabul ediyorum.Adrese dayalı yerleştirmede puanların hiç bir önemi yok. Sınav puanını yani. Orta oğretim başarı puanının de 3. dereced eönemi var.Açıkcası sistemi savunmuyorum ama bir haksızlıkta göremiyorum. Sonuçta hangi lise olursa olsun bu liselere %3 lük dilim girecek...
Okullar aynı kalitede değil. 470 puanlı beni mezun olduğum anadolu öğretmen niteliksiz olarak sayıldı şlimdi oraya 300 puanlık çğrenci de girecek 400 puanlıkta 200 puanlıkta sadece e adresi yakın olduğu için. Olduğum ilde nitelik okullarının 3-4 tanesi imam hatip puanları 400 olan var 200 olan var puanı yüksek olarna bir çok lise bu yöntemle bitirilecek fen liseleri adı olduğu için bitirelemiyor. Kardeşlim bu sene tercih yapacak bu sistemle ilgili herşeye hakimim tamamıyla çöplüğk bu sistem puanlar bu sene düştü o yüzden 400 puan 410 puan yüksek yüzdelik dilime sahip ama bu adam bile nereye g,ideceüğim diye endişeleniyor TAMAMIYLA çöplük bu sistem haksızlığın zirvesi
---- Mesajlar birleştirildi ----
Oyundayım o yüzden kısa yazdım
Tamamıyla kontejnaı dolmayan imam hatipleri dolduram çabası ayrıca. Dersaneden dönen temel liseleri doldurmaları gerekiyor kapattılar zorla liseyer döndürdüler. Bu sistemin amacı adrese dayalı da beğenmeyen adamları özele yönlendirmek.İmam Hatipler daş mı yesin..![]()
1.5 KM ötemizdeki öğretmen kadrosu kaliteli liseyi kayıt alanında saymak yerşne 4km ötedeki liseyi kayıt alanında saymış. Sözde eve yakın liseleri alacaklardı.
Yapma Allah aşkına ya bana mı anlatıyorsunGünümüzde zaten proje okullar dışındaki okullarda eğitim denen şey 0a yakın. Açıkcası taban puanı 470 olan ve proje okul olmayan bir okul ile taban puanı 320 olan ve proje okul olmayan bir okul arasında eğitim olarak ciddi bir fark yok. Bu iki okul arasındaki tek fark öğrencilerin çalışma oranı. Yani herhangi bir haksızlık söz konusu değil. Ama sisteminde mantıklı olmadığını kabul ediyorum.
Yav senin yüzünden dandik bir sistemi savunuyorumYapma Allah aşkına ya bana mı anlatıyorsunGünümüzde zaten proje okullar dışındaki okullarda eğitim denen şey 0a yakın. Açıkcası taban puanı 470 olan ve proje okul olmayan bir okul ile taban puanı 320 olan ve proje okul olmayan bir okul arasında eğitim olarak ciddi bir fark yok. Bu iki okul arasındaki tek fark öğrencilerin çalışma oranı. Yani herhangi bir haksızlık söz konusu değil. Ama sisteminde mantıklı olmadığını kabul ediyorum.
Neymiş Proje okul anlatsana.
Ben mezun olduğum okulu biliyorum kadrosu o 320 puan dediğin yerle kıyaslanamaz.. Çalışma disiplini de vardı. Şu sistem hakkında bana diyecğein hiçbir eşyi kabul etmiyorum.
Yok artık...
Dün aliexpressden 4.61'den 25 dolarlık kulaklık alacaktım 4.66 şuanDolar 4.66 olmuş, 4.58'e düşmüşken alsaydım keşke. Ne güzel ya, paramı dolar yapıyorum ve oturduğum yerden para kazanıyorum; ekonomimiz çok iyi he.