- Reaksiyon puanı
- 16,126
hayırlı teskereler.Aynen öyle ama saçlarıma aklar düştü askerlik yüzünden![]()
hayırlı teskereler.Aynen öyle ama saçlarıma aklar düştü askerlik yüzünden![]()
ETS 2 multiplayer kalabalık sunucularda çok keyifli oluyor.Tırlarla kafa kafaya çarpıştığım oluyor.
![]()
Yahu millet sana BİLEREK çarpıyor ban yemiyor, sen bilmeden yapıyorsun bi ispitçi zeki şikayet ediyor ban yiyorsun. Oyun adaletsiz.Dün ETS 2 multiplayer'da üç günlük ban yedim.Ban sebebi ters yoldan gitmek. UK'de trafik soldan akıyor ama ben sağdan gidiyordum. Birisi rapor etti. Sonra da ceza yemişim 3 günlük.
Sunucuda herkese bir numara veriliyor otomatik olarak. Benim numaram 878'di. Birisi 878 report yazdı. Yani beni raporladı. Daha sonra aradan biraz süre geçti ve banlanmıştım. Düşününce cidden bir sorun var gibi.Yahu millet sana BİLEREK çarpıyor ban yemiyor, sen bilmeden yapıyorsun bi ispitçi zeki şikayet ediyor ban yiyorsun. Oyun adaletsiz.
bir de böyleleri de oluyor mesela çarptı, ağla yazıyor... sen de adama argo kullanıyosun ve reportlanan sen oluyorsunSunucuda herkese bir numara veriliyor otomatik olarak. Benim numaram 878'di. Birisi 878 report yazdı. Yani beni raporladı. Daha sonra aradan biraz süre geçti ve banlanmıştım. Düşününce cidden bir sorun var gibi.Yahu millet sana BİLEREK çarpıyor ban yemiyor, sen bilmeden yapıyorsun bi ispitçi zeki şikayet ediyor ban yiyorsun. Oyun adaletsiz.![]()
ayakkabı tamircisi veya oto döşemeci ol onların kullandığı derby,bally yapıştırıcılar işini görür...Bu dünyada gülmek istiyorsan; Ya kaderin güzel olacak ya da kafan…
Boyacılık daha iyi bence kaliteli boya tiner ikilisi iş yapar.ayakkabı tamircisi veya oto döşemeci ol onların kullandığı derby,bally yapıştırıcılar işini görür...
Bu mesajınızdan sonra epey zaman geçti. Ban süreniz de bitmiş.Arkadaslar kendi istegim ile cok cok uzun bir sureligine hesabimi banlatiyorum.Hepinizi özliyecegim kendinize iyi bakin.Selametle kalin...
Gorusmek uzere![]()
Ee. Ne de olsa milli sporumuz inşaat izlemek.Karşımda bina yıkıyorlar çok eğlenceli...
Ee. Ne de olsa milli sporumuz inşaat izlemek.