Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
1 dolar=4,5779 TL şunu daha da indirseler keşke. Maalesef olmayacak. Hazır 4.7'den düşmüşken Aliexpresden bir şey mi alsam ki.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Seçim öncesi altın almıştım... Neyse önemli değil varsın düşşün dolar belki o zaman altından zarar ederim ama en azından genel olarak kâra geçerim:(
Şu altından dövizden kar elde ettiklerini sananlara hayretle bakıyorum. Ama gerçekten hayretle bakıyorum. Dolar ile altın artması demek zaten TL'nin alım gücünün azalması demek biz döviz bağımlı bir ülkeyen herşeyin fiyatı da ona göre artıyor zaten. Dolar fasa fiso zaten de. Altın paranın değerini muhafaza etmek için bir tercih. İlla kar meraklısı olan adam gitsin hisse senedi alsın. Hisse senedini aldığın şirketin değeri arttığı vakit TL'nin alım gücü düştüğü için değil şirket değerlendiği için gerçekten kar etmiş oluyorsun. :D :D Aselsan geçen halka arz edilmişti oraya bir bakmak lazım.

Son düzenleyen moderatör:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Özgür olmadıkları halde, özgür olduklarını sananlar kadar hiç kimse tutsak değildir. -Goethe

M

Murat Burç

SDN Okuru
Önüme sürdükleri vakit aynı imkanlara sahip değildim diyorum. Size dedim diyorum. Dönüp dolaşıyor aynı şeyi yine önüme sürüyor. Allah hepsini bildiği gibi yapsın.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Konunun adını özlü sözler olarak değiştirin herkes rahatlasın bari :D

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
ETS 2 multiplayerda cezam bugün bitecekti. :) Multiplayer olmadan oyunu oynayasım gelmedi.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Geldik yine platonik bir kafayla...
Amacımız rahatlamak, konuşarak bir sayfayla...

Uğradık, rahatladık gidiyoruz :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Allah aşkına uzak durun benden. Allah aşkına diyorum. ALLAH AŞKINA UZAK DURUN BENDEN.Siz benle knouşmayın ben sizle konuşmayayım bu kadar mı zor bunu anlamak ya?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Servetini kaybeden çok zarar eder. Arkadaşını kaybeden daha çok zarar eder. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiş demektir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Daha ne kadar düşecek? Yukarı hareketlilik ne zaman olacak? Olacak mı? Cumhurbaşkanımız suskun. Keşke hep böyle suskun olsa. :D :D O ekonomiye karışmasa ekonomiyi bilen birine teslim etse ve onu serbest bıraksa bu ülkenin ekonomisi düzelir. RTE 16 yıl rakiplerini darmaduman etmiş çok başarılı bir siyasetçi olabilir ama devlet adamlığı konusunda belki de sıfır. :D :D Bazı şeylere karışmaması gerekiyor. :D :D
1 Dolar kaç lira eder? - 1 Dolar kaç TL eder ?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Laf olsun diye bir şeyler söylemeye çalışanlara sinir olmuyor değilim.

@Sucrofe yanlış anlaşılma olmasın mesajından hemen sonra yazıyorum ama sözüm sana değil. :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Birileri gerçekleri hazmedemedi sanırım, mesajım silinmiş. Neden silmek yerine cevap vermiyorsunuz?
Ne yazmıştın?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Silenlerin Zat-ı alilerini şu konuya bekliyorum.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-hakkinda-gorus-oneri-sikayetleriniz.510892/page-3#post-4604190

Son düzenleyen moderatör:

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Düzenli spor yapmayı düşünüyorum. Umarım devamlı yaparım. :) Spor özgüven veriyor insana.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Spor güzel ya, insan yaşadığını hissediyor gerçekten. Kaslar yıpranıyor falan, sonrasında proteinle besliyorsun; çok güzel bir his ama aşırı disiplin istiyor ve çok zor. Sporu hayatına katarsan gelişemiyorsun, hayatını spora katacaksın. :) Beslenmesinden uyku düzenine kadar, her şey vücudunu etkiliyor.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Kafanız rahat olsun istiyorsanız ti'ye almayanı ti'ye almayınız.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
MutIu oImayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını bekIemeye benzer ve biIirsin, o nehir asIa durmaz.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
İşi gücü mesaj kasmak olanlara hayret ediyorum. Ya bi durun artık. Ego bu olsa gerek.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Olabiliyoruz aslında birkaç dakikalığına... :)
Ben aslında çok kolay mutlu olurum, gerçekten. LoL oynardım mesela, zaman boş ama güzel geçerdi benim açımdan. Sonra da ban yedim. :D

Bu dünyada mutluluk diye bir şey yok albayım, kendimden biliyorum. :)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Ben aslında çok kolay mutlu olurum, gerçekten. LoL oynardım mesela, zaman boş ama güzel geçerdi benim açımdan. Sonra da ban yedim. :D
Onu bir de bana sorun. ETS 2'de ters şeritten gittim diye üç gün ban yedim. Ban süremin bugün bitmiş olması gerekiyor. Ama bakmadım. :D

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Poyraz Karayel muhteşem bir diziydi o bittikten sonra bir daha doğru düzgün Türk Dizisi seyretmez oldum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...