- Reaksiyon puanı
- 3,278
Objektif olmayı sizden öğrenecek değiliz.
Objektif olmayı sizden öğrenecek değiliz.
ben istemedim ama olmuş meşhur kedi Tırmık kayıp ölmüş olabilir...
Adam olana çok bile..Bula bula bunu mu buldun ?
Hoşnut olmadığımı sen gelmeden daha önceki mesajlarda söylemiştim, madem aramaya meraklısın, onu da bulabilirsin.
Ergen liseliler gibi caps almış münakaşaya bile girmeyin arkadaşlar kendi haline bırakın kim bilir kaç paraya anlaştılar ..Ekli dosyayı görüntüle 18327
Sana başka söyleyecek sözüm yoktur.
Saz arkadaşlarını çağır, onlara anlat..Adam olmayı sizden öğrenecek değiliz.
Allah'tan başka kimseye kanıtlama derdimiz yoktur.
Kimin samimi olduğunu kimin de samimiyetsiz olduğu bellidir.
Laf olsa, cevap vereceğim de neyse..Ergen liseliler gibi caps almış münakaşaya bile girmeyin arkadaşlar kendi haline bırakın kim bilir kaç paraya anlaştılar ..
İşe gitmek için bindiğim 38Z hat no'lu otobüsün arka kapısında sehir halindeyken, arka kapıdan binen kadın yolcuya tacizde bulunan adamı sabah sabah döve döve otobüsten indirdiğim için güne mutlu ve huzurlu başladım... Böyle durumlar da tacizcilere müsamma göstermeyin arkadaşlar, elinizden geleni ardınıza koymayın.
Bizim buralarda pek öyle olay olmuyor. Otobüse dolmuşa binen herkes memur öğrenci.
İstanbul gibi megakent'te bu durum sıklıkla yaşanıyor, Otobüs yolcu kapasitesi, 20 koltukta, 28 ayakta olmak üzere 4 kapılı otobüse abartısız söylüyorum ki balık islifi seyehat ediliyor bu durumda ise bu taciz olayları kaçınılamıyor. Bir çok kişi bu duruma kayıtsız kalıyor yalnız ne zaman bu duruma şahit olsam kendimi tutamıyorum ve tepkimi/tavrımı ortaya koyuyorum.
Gereği bu olmalı zaten kayıtsız kalınmamalı.
Yak yak yakHer şeyi sanırım bu parça anlatacaktır.
Eline sağlık iyi yapmışsın ama bu gibi durumlarda da dikkatli olmak gerek. Haksız yere bir insana taciz isnad etmek de bayağı onu kırıcı olur.Türk toplumunda tabiri caizse bir cümle vardır, " Aynısını senin ananana bacına yapsalar iyi mi olurdu? " bu cümle herşeyi anlatıyor...
Eline sağlık iyi yapmışsın ama bu gibi durumlarda da dikkatli olmak gerek. Haksız yere bir insana taciz isnad etmek de bayağı onu kırıcı olur.