Sen ne kullanıyorsun?Çok zoruna gitmiş laaHahah
--- Gönderi Güncellendi ---
O bu değil de yönetim bir adamın elinde oynuyor resmen . O ne derse o oluyorYakında isminin altındaki admin yazısını da görürüz artık...
Sen ne kullanıyorsun?Çok zoruna gitmiş laaHahah
O bu değil de yönetim bir adamın elinde oynuyor resmen . O ne derse o oluyorYakında isminin altındaki admin yazısını da görürüz artık...
Su,çay..Sen ne kullanıyorsun?
O zaman biraz bırak onları, meyve sebze ye vitamin al ki akli melekelerin çalışsınSu,çay..
Çok zoruna gitmiş laaHahah
ŞşttKimin acaba![]()
Teşekkür ederim Lazz hocam bu güzel oneriniz için. Zira aklımdan şuphem yokO zaman biraz bırak onları, meyve sebze ye vitamin al ki akli melekelerin çalışsın![]()
Adam size laf sokma derdinde.Şştt
Teşekkür ederim Lazz hocam bu güzel oneriniz için. Zira aklımdan şuphem yokSize saygımdan dolayı da kavga,laf sokma vb. Şeyleri tartışmaya gimek istemiyorum. Bir gün ihtiyaç duyarsan yerim bunları . Tekrardan teşekkür ederim Güzel onerin için
![]()
Bir önceki mesajında da iyi ahlaklı mıydı arkadaş?Adam size laf sokma derdinde.
Hem de 2 kez.
Yine de güzel bir mesaj yazmışsınız.
İyi ahlaklı ve kötü ahlaklının farkı buradadır.
Kardeşim prim mi yapıyorsun yoksa fesatlık peşindesin anlayamdım??Bir önceki mesajında da iyi ahlaklı mıydı arkadaş?![]()
Ya çok safsın ve bundan ötürü fitneye alet olmaktasın. Ya da kurnazlık yapmaktasın. Ben yine de saf olduğunu düşünmek isterim.
Allah, farkında olmadıklarının farkına vardırsın sevgili Kenobi..![]()
Senden 15 yaş büyük birine kardeşim diye hitap etmen çok garip. [emoji23] [emoji23]Kardeşim prim mi yapıyorsun yoksa fesatlık peşindesin anlayamdım??
Ama şimdi sinir diye bişey var. Herşey ters herşey ters olmaz kiSenden 15 yaş büyük birine kardeşim diye hitap etmen çok garip. [emoji23] [emoji23]
Burada, ima yaptığın kişi zannedersem benim.Sana yaşımı kanıtlamak zorunda değilim. Kalkıp kimliğimi paylaşacak da değilim, beni tanıyan yaşımı da, kim olduğumu da iyi bilir..Oraya yazarken dürüst olduğum için özür dilerim. Bende çoğu kişi gibi yaşımı 18 19 yazabilirdim...
Kimin prim yaptığı, kimin adaletsizlik yaptığı gün gibi ortadadır.Kardeşim prim mi yapıyorsun yoksa fesatlık peşindesin anlayamdım??
Burada asıl prim yapmaya çalışan sensin. Nasıl olduğunu kendin çok iyi biliyorsun.Kardeşim prim mi yapıyorsun yoksa fesatlık peşindesin anlayamdım??
Aynen[emoji1] [emoji1]Burada asıl prim yapmaya çalışan sensin. Nasıl olduğunu kendin çok iyi biliyorsun.
Arkadaşlar bu konu burada konuşulacak konu deyil zaten sorunda büyükler arasında acaba bu kadar büyütmeye gerek var mı bloother in banlanması doğru olmamış ama bunun karşılığıda tüm modları indirmek hiç doğru olmamış bu formda tek yapılması gereken şey siyasetin yasaklanması...
Siyaset işin içine girinceye kadar süleyman hocamdan hiç şikayet var mıydı yoktu
Yada bloother den herhangi bir rahatsızlık durumu varmıydı oda yoktu...
Burada insanların bilgisi ve terbiyesi konuşur insanların siyasi görüşünden bizlere ne ki üstelik burda herkes birbirine siyasi görüşüne göre cephe almış durumda bir insan siyasi görüşüne göre değerlendirilemez ben ben kenobi hocamıda seviyorum lazz hocamıda hepsi birbitinden bilgili insanlar gerisi beni ilgilendirmez
Peki bu kadar karmaşanın sebebi ne ? Neler oluyor forumda ?Bloother'in banlanmasından dolayı modların yetkileri alınmadı, burayı bi düzeltelim.
Ama bu seviyeye blootherin banlaması getirdiBloother'in banlanmasından dolayı modların yetkileri alınmadı, burayı bi düzeltelim.
Forumu yakından takip etmediniz sanırımPeki bu kadar karmaşanın sebebi ne ? Neler oluyor forumda ?
Hayır getiren sebep bu değil, o sadece bir araç oldu. Asıl nedeni forumu yakından takip eden çoğu kişi biliyor.Ama bu seviyeye blootherin banlaması getirdi
Siyaset tartışmalarından insanın içi dışına gelince çoğu arkadaş benim gibi formdan bi süre ayrıldı bu çok normal...Forumu yakından takip etmediniz sanırım
Hayır getiren sebep bu değil, o sadece bir araç oldu. Asıl nedeni forumu yakından takip eden çoğu kişi biliyor.
Cevap versem yeni bir tartışma çıkacak bu yüzden cevap vermiyorum..Siyaset tartışmalarından insanın içi dışına gelince çoğu arkadaş benim gibi formdan bi süre ayrıldı bu çok normal...
Şimdi şöyle bir durum var eğer lazz hocama sorarsam büyük ihtimal asıl sebepe moderatörlerin siyasi konularda adil olmaması diyecek...
Ama örnek veriyorum koreli reize sorarsam blootherin yanlışları diyecek iki tarafta haklı
Siz de mi moderatörlükten çıktınız?Forum güzel günler görür tabi niye görmesin? Siz yeni admininizle tanışmadınız mı?
Özelden yazabilirsinizCevap versem yeni bir tartışma çıkacak bu yüzden cevap vermiyorum..
Peki bu kadar karmaşanın sebebi ne ? Neler oluyor forumda ?
Nesi garip acaba? Akıl mı önemli yoksa yaş mı?Senden 15 yaş büyük birine kardeşim diye hitap etmen çok garip. [emoji23] [emoji23]