Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Şştt :)
--- Gönderi Güncellendi ---
O zaman biraz bırak onları, meyve sebze ye vitamin al ki akli melekelerin çalışsın ;)
Teşekkür ederim Lazz hocam bu güzel oneriniz için. Zira aklımdan şuphem yok :) Size saygımdan dolayı da kavga,laf sokma vb. Şeyleri tartışmaya gimek istemiyorum. Bir gün ihtiyaç duyarsan yerim bunları . Tekrardan teşekkür ederim Güzel onerin için :)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Şştt :)

Teşekkür ederim Lazz hocam bu güzel oneriniz için. Zira aklımdan şuphem yok :) Size saygımdan dolayı da kavga,laf sokma vb. Şeyleri tartışmaya gimek istemiyorum. Bir gün ihtiyaç duyarsan yerim bunları . Tekrardan teşekkür ederim Güzel onerin için :)
Adam size laf sokma derdinde.
Hem de 2 kez.
Yine de güzel bir mesaj yazmışsınız.
İyi ahlaklı ve kötü ahlaklının farkı buradadır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adam size laf sokma derdinde.
Hem de 2 kez.
Yine de güzel bir mesaj yazmışsınız.
İyi ahlaklı ve kötü ahlaklının farkı buradadır.
Bir önceki mesajında da iyi ahlaklı mıydı arkadaş? :)

Ya çok safsın ve bundan ötürü fitneye alet olmaktasın. Ya da kurnazlık yapmaktasın. Ben yine de saf olduğunu düşünmek isterim.

Allah, farkında olmadıklarının farkına vardırsın sevgili Kenobi.. :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bir önceki mesajında da iyi ahlaklı mıydı arkadaş? :)

Ya çok safsın ve bundan ötürü fitneye alet olmaktasın. Ya da kurnazlık yapmaktasın. Ben yine de saf olduğunu düşünmek isterim.

Allah, farkında olmadıklarının farkına vardırsın sevgili Kenobi.. :)
Kardeşim prim mi yapıyorsun yoksa fesatlık peşindesin anlayamdım??

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
62c4c3d7826abd0532ec7e43277f3861.jpg

7dc7db314d135e4f5529d23a40716164.jpg

Ben kendim için değil Bloother için kastettim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
enteresan ben 13 yaşında iken pcmiz yoktu internetimiz de cep telefonum da yoktu narlıdere gezisi yapıyordum ...

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Oraya yazarken dürüst olduğum için özür dilerim. Bende çoğu kişi gibi yaşımı 18 19 yazabilirdim...

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Biz de muamele insanına göredir dostlar. Sevdiğim saydığım kişilere yazmaya ozen gösteririm. Öküze kravat takmanın alemi yok ya!

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Oraya yazarken dürüst olduğum için özür dilerim. Bende çoğu kişi gibi yaşımı 18 19 yazabilirdim...
Burada, ima yaptığın kişi zannedersem benim.Sana yaşımı kanıtlamak zorunda değilim. Kalkıp kimliğimi paylaşacak da değilim, beni tanıyan yaşımı da, kim olduğumu da iyi bilir..
Kardeşim prim mi yapıyorsun yoksa fesatlık peşindesin anlayamdım??
Kimin prim yaptığı, kimin adaletsizlik yaptığı gün gibi ortadadır.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar bu konu burada konuşulacak konu deyil zaten sorunda büyükler arasında acaba bu kadar büyütmeye gerek var mı bloother in banlanması doğru olmamış ama bunun karşılığıda tüm modları indirmek hiç doğru olmamış bu formda tek yapılması gereken şey siyasetin yasaklanması...

Siyaset işin içine girinceye kadar süleyman hocamdan hiç şikayet var mıydı yoktu

Yada bloother den herhangi bir rahatsızlık durumu varmıydı oda yoktu...

Burada insanların bilgisi ve terbiyesi konuşur insanların siyasi görüşünden bizlere ne ki üstelik burda herkes birbirine siyasi görüşüne göre cephe almış durumda bir insan siyasi görüşüne göre değerlendirilemez ben ben kenobi hocamıda seviyorum lazz hocamıda hepsi birbitinden bilgili insanlar gerisi beni ilgilendirmez

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Arkadaşlar bu konu burada konuşulacak konu deyil zaten sorunda büyükler arasında acaba bu kadar büyütmeye gerek var mı bloother in banlanması doğru olmamış ama bunun karşılığıda tüm modları indirmek hiç doğru olmamış bu formda tek yapılması gereken şey siyasetin yasaklanması...

Siyaset işin içine girinceye kadar süleyman hocamdan hiç şikayet var mıydı yoktu

Yada bloother den herhangi bir rahatsızlık durumu varmıydı oda yoktu...

Burada insanların bilgisi ve terbiyesi konuşur insanların siyasi görüşünden bizlere ne ki üstelik burda herkes birbirine siyasi görüşüne göre cephe almış durumda bir insan siyasi görüşüne göre değerlendirilemez ben ben kenobi hocamıda seviyorum lazz hocamıda hepsi birbitinden bilgili insanlar gerisi beni ilgilendirmez

Bloother'in banlanmasından dolayı modların yetkileri alınmadı, burayı bi düzeltelim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Forumu yakından takip etmediniz sanırım :)

Hayır getiren sebep bu değil, o sadece bir araç oldu. Asıl nedeni forumu yakından takip eden çoğu kişi biliyor.
Siyaset tartışmalarından insanın içi dışına gelince çoğu arkadaş benim gibi formdan bi süre ayrıldı bu çok normal...

Şimdi şöyle bir durum var eğer lazz hocama sorarsam büyük ihtimal asıl sebepe moderatörlerin siyasi konularda adil olmaması diyecek...

Ama örnek veriyorum koreli reize sorarsam blootherin yanlışları diyecek iki tarafta haklı

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Siyaset tartışmalarından insanın içi dışına gelince çoğu arkadaş benim gibi formdan bi süre ayrıldı bu çok normal...

Şimdi şöyle bir durum var eğer lazz hocama sorarsam büyük ihtimal asıl sebepe moderatörlerin siyasi konularda adil olmaması diyecek...

Ama örnek veriyorum koreli reize sorarsam blootherin yanlışları diyecek iki tarafta haklı
Cevap versem yeni bir tartışma çıkacak bu yüzden cevap vermiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...