- Reaksiyon puanı
- 9,165
Vatanım sensin nasıl bir dizi?Sen ne geziyorsun burada yahu. Hadi Vatanım Sensin başlıyo... Ben 2-3 bölümdür izlemiyorum bari sen kaçrıma![]()
@SONG JOONG KI
Vatanım sensin nasıl bir dizi?Sen ne geziyorsun burada yahu. Hadi Vatanım Sensin başlıyo... Ben 2-3 bölümdür izlemiyorum bari sen kaçrıma![]()
İzmir'in işgali sırasında ülkemiz için casusluk yapan bir kahramanın hikayesi. ailesi ve ülkeyi sattığı düşünülüyor ama aslında öyle değil.Vatanım sensin nasıl bir dizi?
@SONG JOONG KI
Sağol reis. Bu saatte daha yeni ezan okunuyo ama biz yollardayız[emoji53]Günaydın dostlar... Bir haftayı daha hayırlısıyla bitiririz inşallah. Çalışanlara kolay gelsin,okula gidenler de kolay gelsin.
Sendemi gittin?Forum güzel günler görür tabi niye görmesin? Siz yeni admininizle tanışmadınız mı?
Hiç tamir görmemişse alınabilir.Beyler IOS deneyimi için şebeke arızası olan iPhone 6 16 GB almayı düşünüyorum. Telefon olarak kullanmayacağım zaten, ipod touch bakıyordum ama bunun fiyatı uygun geldi, 400 TL. Fikir ve tavsiyeleriniz var mı?
Niçin hocam şebeke üzerinden mi aktifleşiyor? Wifi üzerinden yapmaz mı?Hiç tamir görmemişse alınabilir.
Yalnız şebeke arızasından ötürü, format attığında etkinleştiremeyebilirsin.
Yapmıyordu, değişmediyse. Aktif bir sim kart gerekiyor. Sim kart okumuyorsa aktifleşmez.Niçin hocam şebeke üzerinden mi aktifleşiyor? Wifi üzerinden yapmaz mı?
Hmm bu ciddi bir sorun. Cihazın ilk açılıp etkinleştirilmesi yetiyordur belki, formattan sonra gerekmiyordur diyeceğim ama bilmiyorum.Yapmıyordu, değişmediyse. Aktif bir sim kart gerekiyor. Sim kart okumuyorsa aktifleşmez.
Sim kart gerekiyorNiçin hocam şebeke üzerinden mi aktifleşiyor? Wifi üzerinden yapmaz mı?
![]()
Whatsapp Hikayeler hayırlı olsun.
Her sıfırladığında gerekiyor maalesef.Hmm bu ciddi bir sorun. Cihazın ilk açılıp etkinleştirilmesi yetiyordur belki, formattan sonra gerekmiyordur diyeceğim ama bilmiyorum.
Eski sürümü yeniden apk olarak yükleyin derimGel de şimdi bunu 65 yaşımdaki dedeme anlat. Adamcağız sadece avrupadaki evlat torunlarını görmek için kullanıyordu şimdi de kişiler sekmesi yok saçma sapan bir snapchat taklidi. Mark uygulamaların anasını iyice belliyor.
Niçin hocam şebeke üzerinden mi aktifleşiyor? Wifi üzerinden yapmaz mı?
O zaman alırsak format atmayacağız. Jailbreak falan uğraşırım diyordum ama jailbreak yapınca telefon sıfırlanıyor mu?
Yok sıfırlanmıyor... Bi alacağın cihazın sürümü Jb için uygunda olmayabilir.O zaman alırsak format atmayacağız. Jailbreak falan uğraşırım diyordum ama jailbreak yapınca telefon sıfırlanıyor mu?
Aslında eskiden aktivasyon ekranını atlayan custom ipsw hazırlardık. Hâlâ geçerli mi bilmiyorum.O zaman alırsak format atmayacağız. Jailbreak falan uğraşırım diyordum ama jailbreak yapınca telefon sıfırlanıyor mu?
Part 1: Activating iPhone to be used as Wi-Fi device
There are two ways to activate iPhone. You can activate it with active sim card, or without sim card by connecting it with your PC that has iTunes.
Yes, you do not need sim card to use your iPhone and its applications. You can use your iPhone like iPod by simply connecting it with wireless network.
There are two types of iPhones in the market, CDMA and GSM. Some CDMA handsets also have sim card slot, but are programmed only to work with specific CDMA networks.
Don't worry; you can easily unlock both types of iPhones so that you can use them as wireless devices.
Yani 1 sene iphone kullandım. Sim kart içine birkere takılmışsa aktfileşmiş zaten oluyor. Ondan sonra sorun olmuyordu benim 5s'de.@Bloother @Tys23 @MrSmoke
Wi-Fi cihaz olarak kullanılıyormuş Sim olmasa bile.
How to Activate iPhone 7 Plus/7/SE/6S Plus/6S/6 Plus/6/5S/5
iTunes'u unuttuk tabi.@Bloother @Tys23 @MrSmoke
Wi-Fi cihaz olarak kullanılıyormuş Sim olmasa bile.
How to Activate iPhone 7 Plus/7/SE/6S Plus/6S/6 Plus/6/5S/5