Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Vatanım Sensin dizisindeki Albay Cevdet rolü gerçekte yaşanmış bir hikaye. İşgal yıllarında tişbirlikçi gibi davranıp düşman içine sızan ve Ankara hükümetine bilgi gönderen albay Mümin.Eğer gerçekse çok önemli bir vazifeyi gerçekleştirmiş.Allah rahmet etsin.Saygı ve minnetle anıyoruz.(kanal d nin haberiydi.Onların yalancısıyım :))

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
İlk yarı koş koş pozisyonları değerlendirme, ikinci yarı 3 tane gol ye. Olmadı böyle.
Beşiktaş da rehavete düşüp 4 yemez inşallah.
74bc116f1156cf0c491805959ce16f2a.jpg

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Forum güzel günler görür tabi niye görmesin? Siz yeni admininizle tanışmadınız mı?
Sendemi gittin?
--- Gönderi Güncellendi ---
Yeni admini görenler oldumu :D karnıma ağrılar girdi sinirden :mad:
--- Gönderi Güncellendi ---
Foruma 2 gün girmedim neler olmuş... Demekki 1 hafta girmesek....

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,149
Merhaba arkadaşlar,

Kısa bir açıklama geçmem gerek anlaşılan.

Öncelikle şunu belirtelim de bazı arkadaşlar kendini nimetten saymasın. Bu yetki alımları konusunun hiçbir üye ile alakası yoktur. Bu hurafeyi ortaya atan ve buna inananlara ben inanamadım :)

Görevi ilk bırakan bendim. Sadece belli bir süresi vardı onu bekliyordum. Sonra diğer arkadaşlarım görevlerini bıraktılar. Herkes kendi isteği ile bıraktı. Görevden alma gibi bir durum kesinlikle yoktur.

Sizleri tanıdığıma memnun oldum. Kendinize iyi bakın,

Hoşça kalın.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beyler IOS deneyimi için şebeke arızası olan iPhone 6 16 GB almayı düşünüyorum. Telefon olarak kullanmayacağım zaten, ipod touch bakıyordum ama bunun fiyatı uygun geldi, 400 TL. Fikir ve tavsiyeleriniz var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler IOS deneyimi için şebeke arızası olan iPhone 6 16 GB almayı düşünüyorum. Telefon olarak kullanmayacağım zaten, ipod touch bakıyordum ama bunun fiyatı uygun geldi, 400 TL. Fikir ve tavsiyeleriniz var mı?
Hiç tamir görmemişse alınabilir.
Yalnız şebeke arızasından ötürü, format attığında etkinleştiremeyebilirsin.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Gel de şimdi bunu 65 yaşımdaki dedeme anlat. Adamcağız sadece avrupadaki evlat torunlarını görmek için kullanıyordu şimdi de kişiler sekmesi yok saçma sapan bir snapchat taklidi. Mark uygulamaların anasını iyice belliyor.
Eski sürümü yeniden apk olarak yükleyin derim

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
O zaman alırsak format atmayacağız. Jailbreak falan uğraşırım diyordum ama jailbreak yapınca telefon sıfırlanıyor mu?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
@Bloother @Tys23 @MrSmoke

Wi-Fi cihaz olarak kullanılıyormuş Sim olmasa bile.

Part 1: Activating iPhone to be used as Wi-Fi device
There are two ways to activate iPhone. You can activate it with active sim card, or without sim card by connecting it with your PC that has iTunes.

Yes, you do not need sim card to use your iPhone and its applications. You can use your iPhone like iPod by simply connecting it with wireless network.

There are two types of iPhones in the market, CDMA and GSM. Some CDMA handsets also have sim card slot, but are programmed only to work with specific CDMA networks.

Don't worry; you can easily unlock both types of iPhones so that you can use them as wireless devices.

How to Activate iPhone 7 Plus/7/SE/6S Plus/6S/6 Plus/6/5S/5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...