Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Siyaset tartışmalarından insanın içi dışına gelince çoğu arkadaş benim gibi formdan bi süre ayrıldı bu çok normal...

Şimdi şöyle bir durum var eğer lazz hocama sorarsam büyük ihtimal asıl sebepe moderatörlerin siyasi konularda adil olmaması diyecek...

Ama örnek veriyorum koreli reize sorarsam blootherin yanlışları diyecek iki tarafta haklı

İki taraf haklı falan değil. Birisi gelmiş burada güzel güzel konuşuyor abimiz diyoruz anlaşıyoruz. Diğeri geliyor yönetim yalakalığı hep kendini haklı çıkarma lakayıklıklar gevşeklikler şakşaklar.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Haberim var da kimse şu ana kadar çıkıp birşey demiyordu. Diyenler de banlanıyordu. Yönetim derken ?

Gerekene haddini bildirmemek.
Gelmiş iki tane moderatör kafasına göre adam uçuruyor fikir danışmadan. Sonra geliyor admin o banı kaldırıyor. Normalde spammerlar reklamcılar hariç yönetime fikit danışmadan adam uçuramazsın.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Nesi garip acaba? Akıl mı önemli yoksa yaş mı?
Bizim türk kültürüne göre saygıdan dolayı hitap kelimelerine dikkat edilmelidir ancak formlarda davranışları olgun olan biri yaşı kaç olursa olsun sorun yaşanmamalıdır çünki çoğu kişinin yaşı bile belli deyilken bu tür kelimelerin kullanılması çok normal

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Siyaset tartışmalarından insanın içi dışına gelince çoğu arkadaş benim gibi formdan bi süre ayrıldı bu çok normal...

Şimdi şöyle bir durum var eğer lazz hocama sorarsam büyük ihtimal asıl sebepe moderatörlerin siyasi konularda adil olmaması diyecek...

Ama örnek veriyorum koreli reize sorarsam blootherin yanlışları diyecek iki tarafta haklı
Allah için yaptığım yanlışları bildiriniz.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025

şimdi sadece onun değil herkesin hatası var. Forum aşırı gergin senin de dediğin gibi siyaset yüzünden.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
ben gergin değilim sanırım benden başka herkes gergin.
bloother'a verilen ban cezası geçici miydi kalıcı mıydı bilmiyorum.
lakin kalıcı ise elbet yanlış olmuş.
ben olsam moderatörü gereksiz mesajlarla meşgul etmekten 1 hafta tatile gönderirim.
taraf olup da yanlışlığı savunacak değiliz.
bizim karşımızda olanlar böyle yapsalar dahi.

ama bu olay üzerinden moderatörlerin çoğunu atmaları oldukça ağır olmuş.
bana yönetim yalakası diyen arkadaşa cevabım şu ki, bu ülkede yönetime yalaka olanlar bellidir.
onların yaptıkları bu yalakalık neticesinde elde ettiği güç, makam ve paradan Allah haberdardır.
bu paraların hangi yönde ve nasıl harcandığının da hesabı ahirette görülecektir.
misal faşistlerin herkesi faşistlikle suçlaması gibi, dalkavukların da diğer insanları yalakalıkla suçlaması manidardır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kardes yanlışın var demedim ki insanlarda yanlış aramak doğru bişey deyil ancak uslubun bazen biraz sert oluyor
Benim yanlışım var diyene hak vermişsin de o yüzden sordum.
Üslubumda ceza gerektirecek hiçbir şey yoktur. Hangi mesajım ceza gerektiriyor? Hangi mesajlarıma ceza verilmiş, hepsi mevcuttur. Buyrun ortaya koyun, ben buradayım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ben gergin değilim sanırım benden başka herkes gergin.
bloother'a verilen ban cezası geçici miydi kalıcı mıydı bilmiyorum.
lakin kalıcı ise elbet yanlış olmuş.
ben olsam moderatörü gereksiz mesajlarla meşgul etmekten 1 hafta tatile gönderirim.
taraf olup da yanlışlığı savunacak değiliz.
bizim karşımızda olanlar böyle yapsalar dahi.

ama bu olay üzerinden moderatörlerin çoğunu atmaları oldukça ağır olmuş.
bana yönetim yalakası diyen arkadaşa cevabım şu ki, bu ülkede yönetime yalaka olanlar bellidir.
onların yaptıkları bu yalakalık neticesinde elde ettiği güç, makam ve paradan Allah haberdardır.
bu paraların hangi yönde ve nasıl harcandığının da hesabı ahirette görülecektir.
misal faşistlerin herkesi faşistlikle suçlaması gibi, dalkavukların da diğer insanları yalakalıkla suçlaması manidardır.
şimdi teorini çürütüyorum iyi izle. Olayları tam anlamıyla bilmeden bizi veya diğer kişileri yargılaman baştan yanlış bir davranış. olayları derinlemesine bilsen zaten baştaki gibi konuşmazdın...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
şimdi teorini çürütüyorum iyi izle. Olayları tam anlamıyla bilmeden bizi veya diğer kişileri yargılaman baştan yanlış bir davranış. olayları derinlemesine bilsen zaten baştaki gibi konuşmazdın...
Ben kenobi hocamın dediğine sonuna kadar katılıyorum ancak bilmediğimiz şeyler varsa yazda bilelim

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Buraya yazacak o kadar şey var ki... Ozlu sozume bile uyarı verildi yazacaklarımdan ban yerim :)

(Kişilerle alakalı değil)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben kenobi hocamın dediğine sonuna kadar katılıyorum ancak bilmediğimiz şeyler varsa yazda bilelim
Yazmadım mı anlatmadım mı sanıyorsun? Yazdım 10 dk içinde konu komple silindi ve ban yedim. Şuan zaten daha da anlatmamın gereği yok. Sorunlara müdahale edilmeye başlandı. Daha da tartışmanın lüzmu yok.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Benim yanlışım var diyene hak vermişsin de o yüzden sordum.
Üslubumda ceza gerektirecek hiçbir şey yoktur. Hangi mesajım ceza gerektiriyor? Hangi mesajlarıma ceza verilmiş, hepsi mevcuttur. Buyrun ortaya koyun, ben buradayım.
Sana yapılan tamamen haksızlık ona katılmıyorum hatta sen banlandığında en sert tepkilerden birini ben verdim...

Ancak gerçekten bazenleri ağır uslubunuz oluyor dost acı söyler derler
f21214f54433d3845e9d0381d8e96204.jpg

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Admin,mod meselesini üst yöneticiler biliyor arkadaşlar. İşinin başında(!) mutlu olan adminlerimize sorabilirsiniz...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Allahım dediğim lafı nereye çevirmiş eleman ben bişey demiyorum

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Herhalde ben bu tür şeyler izlediğimden gerilmiyorum. :D

Gerçi şimdi sen bunları izlediğinden beynin büzüşmüş diye keyif bozucu hakaret yazanlar olabilir, olsun. :D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Herhalde ben bu tür şeyler izlediğimden gerilmiyorum. :D

Gerçi şimdi sen bunları izlediğinden beynin büzüşmüş diye keyif bozucu hakaret yazanlar olabilir, olsun. :D
Süper. Hayat bu işte. Çok eğlenin ki ileride pişman olmayın[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...