Entürkteynment
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 186
Arkadaşlar ayrılmaların sebebi ban mevzusu değil.
Siyaset tartışmalarından insanın içi dışına gelince çoğu arkadaş benim gibi formdan bi süre ayrıldı bu çok normal...
Şimdi şöyle bir durum var eğer lazz hocama sorarsam büyük ihtimal asıl sebepe moderatörlerin siyasi konularda adil olmaması diyecek...
Ama örnek veriyorum koreli reize sorarsam blootherin yanlışları diyecek iki tarafta haklı
Haberim var da kimse şu ana kadar çıkıp birşey demiyordu. Diyenler de banlanıyordu. Yönetim derken ?1-2 aydır forumda olanlardan haberiniz yok galiba. Yönetim iyice saçmalamıştı.
Haberim var da kimse şu ana kadar çıkıp birşey demiyordu. Diyenler de banlanıyordu. Yönetim derken ?
Bizim türk kültürüne göre saygıdan dolayı hitap kelimelerine dikkat edilmelidir ancak formlarda davranışları olgun olan biri yaşı kaç olursa olsun sorun yaşanmamalıdır çünki çoğu kişinin yaşı bile belli deyilken bu tür kelimelerin kullanılması çok normalNesi garip acaba? Akıl mı önemli yoksa yaş mı?
Ama bu seviyeye blootherin banlaması getirdi
Siz de mi moderatörlükten çıktınız?
Neler oluyor? Forumda moderatör kaldı mı?
Diğer admine devretmesinin sebebi ne ? Cezalandırma mı bu? Foruma adminlik dışından devam edecek mi?Pesimist moderatör değildir kendisi forum adminidir, yalnız bir daha ki ay görevini yeni Admine devredecek. Forum yeni admini @ShiftBot 'tur.
Nickinin altında moderatör yazısı gözükmüyor.Pesimist moderatör değildir kendisi forum adminidir, yalnız bir daha ki ay görevini yeni Admine devredecek.
Allah için yaptığım yanlışları bildiriniz.Siyaset tartışmalarından insanın içi dışına gelince çoğu arkadaş benim gibi formdan bi süre ayrıldı bu çok normal...
Şimdi şöyle bir durum var eğer lazz hocama sorarsam büyük ihtimal asıl sebepe moderatörlerin siyasi konularda adil olmaması diyecek...
Ama örnek veriyorum koreli reize sorarsam blootherin yanlışları diyecek iki tarafta haklı
şimdi sadece onun değil herkesin hatası var. Forum aşırı gergin senin de dediğin gibi siyaset yüzünden.Siyaset tartışmalarından insanın içi dışına gelince çoğu arkadaş benim gibi formdan bi süre ayrıldı bu çok normal...
Kardes yanlışın var demedim ki insanlarda yanlış aramak doğru bişey deyil ancak uslubun bazen biraz sert oluyorAllah için yaptığım yanlışları bildiriniz.
Benim yanlışım var diyene hak vermişsin de o yüzden sordum.Kardes yanlışın var demedim ki insanlarda yanlış aramak doğru bişey deyil ancak uslubun bazen biraz sert oluyor
şimdi teorini çürütüyorum iyi izle. Olayları tam anlamıyla bilmeden bizi veya diğer kişileri yargılaman baştan yanlış bir davranış. olayları derinlemesine bilsen zaten baştaki gibi konuşmazdın...ben gergin değilim sanırım benden başka herkes gergin.
bloother'a verilen ban cezası geçici miydi kalıcı mıydı bilmiyorum.
lakin kalıcı ise elbet yanlış olmuş.
ben olsam moderatörü gereksiz mesajlarla meşgul etmekten 1 hafta tatile gönderirim.
taraf olup da yanlışlığı savunacak değiliz.
bizim karşımızda olanlar böyle yapsalar dahi.
ama bu olay üzerinden moderatörlerin çoğunu atmaları oldukça ağır olmuş.
bana yönetim yalakası diyen arkadaşa cevabım şu ki, bu ülkede yönetime yalaka olanlar bellidir.
onların yaptıkları bu yalakalık neticesinde elde ettiği güç, makam ve paradan Allah haberdardır.
bu paraların hangi yönde ve nasıl harcandığının da hesabı ahirette görülecektir.
misal faşistlerin herkesi faşistlikle suçlaması gibi, dalkavukların da diğer insanları yalakalıkla suçlaması manidardır.
Ben kenobi hocamın dediğine sonuna kadar katılıyorum ancak bilmediğimiz şeyler varsa yazda bilelimşimdi teorini çürütüyorum iyi izle. Olayları tam anlamıyla bilmeden bizi veya diğer kişileri yargılaman baştan yanlış bir davranış. olayları derinlemesine bilsen zaten baştaki gibi konuşmazdın...
Yazmadım mı anlatmadım mı sanıyorsun? Yazdım 10 dk içinde konu komple silindi ve ban yedim. Şuan zaten daha da anlatmamın gereği yok. Sorunlara müdahale edilmeye başlandı. Daha da tartışmanın lüzmu yok.Ben kenobi hocamın dediğine sonuna kadar katılıyorum ancak bilmediğimiz şeyler varsa yazda bilelim
Sana yapılan tamamen haksızlık ona katılmıyorum hatta sen banlandığında en sert tepkilerden birini ben verdim...Benim yanlışım var diyene hak vermişsin de o yüzden sordum.
Üslubumda ceza gerektirecek hiçbir şey yoktur. Hangi mesajım ceza gerektiriyor? Hangi mesajlarıma ceza verilmiş, hepsi mevcuttur. Buyrun ortaya koyun, ben buradayım.
Video açılmıyor.Herhalde ben bu tür şeyler izlediğimden gerilmiyorum.
Gerçi şimdi sen bunları izlediğinden beynin büzüşmüş diye keyif bozucu hakaret yazanlar olabilir, olsun.![]()
2 dakikamı geri verinHerhalde ben bu tür şeyler izlediğimden gerilmiyorum.
Gerçi şimdi sen bunları izlediğinden beynin büzüşmüş diye keyif bozucu hakaret yazanlar olabilir, olsun.![]()
2 dakika boyunca izledin mi onu2 dakikamı geri verin![]()
Biraz da bende var hata2 dakika boyunca izledin mi onu![]()
Ben dinledim.2 dakika boyunca izledin mi onu![]()
Süper. Hayat bu işte. Çok eğlenin ki ileride pişman olmayın[emoji1] [emoji1] [emoji1]Herhalde ben bu tür şeyler izlediğimden gerilmiyorum.
Sen ne geziyorsun burada yahu. Hadi Vatanım Sensin başlıyo... Ben 2-3 bölümdür izlemiyorum bari sen kaçrımaSüper. Hayat bu işte. Çok eğlenin ki ileride pişman olmayın[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Özel bölüm var. Kaçırır mıyım hiçSen ne geziyorsun burada yahu. Hadi Vatanım Sensin başlıyo... Ben 2-3 bölümdür izlemiyorum bari sen kaçrıma![]()