- Reaksiyon puanı
- 12,109
benden fazla gitmese bari tam 10 yıla 1000 mesaj sığdırdım koca koca şunun şurası 2 saat kalmış günün bitmesine 1000 altına düşmeyelim tekrar
kovma filan yok merak etme...Yarın birgün olur da beni kalıcı banlarsanız, banlamayın.
Bana özelden ulaşın, ben de sonsuza kadar gideyim.
Yani beni kovmayın da gururumla istifa edeyim.![]()
Senin tüm mesajlar gitmişBu arada benim de mesajlarım silinmiş.Zaten az iyice azalıyor![]()
Niye ya biz çok memnunuzFenerbahçe'yi bu hale getirenlere yazıklar olsun.Ben böyle takım görmedim.
kovma filan yok merak etme...
Bana yok mu?Büyük ihtimal. Güzel bir fikir. Aynen de öyle olmuştur...
Ekli dosyayı görüntüle 18322
Kıskanma al sana da özel rütbe![]()
Gelecek... Ne yazsın istersinBana yok mu?
Sen bizim gözümüzde hep onursal üyeydin reyiz, orda yazsa nolur yazmasa nolur. Hoşgeldin tekrardanŞu, Onursal Üye rütbesinden rahatsızım. Kim verdiyse geri alsın. Şayet yaptıklarımdan ötürü verilmişse de kabul etmiyorum. Forumda yaptıklarım, insanların gönlünde yer almamışsa, gözlerinde yer almasına da gerek yoktur.
3000 mesajını 9 haziranda kutlaman lazım öyle rastgele değilGelecek... Ne yazsın istersin
Not:Mesaj sayımın silinmesiyle belki de 3000 mesaj kutlayabilirim![]()
4 ay girme diyosun ?3000 mesajını 9 haziranda kutlaman lazım öyle rastgele değil
Allah razı olsun.Sen bizim gözümüzde hep onursal üyeydin reyiz, orda yazsa nolur yazmasa nolur. Hoşgeldin tekrardan![]()
Olmadı fırça oluruzBen de mikrofiber bezdim.
![]()
Kafama gelmesindeBiz fırça olmayız, fırça atarız.![]()
Ya 2 foruma bakalım dedik, tüm tadım kaçtı. Gidip 2 dandik Türk dizisi izlesem daha iyi.Ben de mikrofiber bezdim.
![]()
Ya 2 foruma bakalım dedik, tüm tadım kaçtı. Gidip 2 dandik Türk dizisi izlesem daha iyi.
Seni tekrardan sahalarda görmek güzelTüm tadım kaçtı.
Kediler sokakta açtı.
Kızın elindeki saçtı.
Zorlu bir maçtı.
![]()