Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Forumda Süper Moderatörlük yapanlar haricinde hiç kimseye Onursal Üye rütbesi verilmemeliydi.

Bu rütbeyi hak edene degil de herkese verip siradanlastirmak sdn foruma hic yakismadi. Böyle olunca bu rütbeye sahip olmanin pek bir anlami kalmiyor maalesef.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Bu rütbeyi hak edene degil de herkese verip siradanlastirmak sdn foruma hic yakismadi. Böyle olunca bu rütbeye sahip olmanin pek bir anlami kalmiyor maalesef.
Kimin yaptığı biliniyor galiba ve gereksiz uyarılar veriliyor :D Kim olduğunu biliyoruz..

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Duyuru: Opera Web Browser yani bildiğimiz Opera tarayıcısı 43.0.2442.991 sürümüne güncellenmiştir. Bilginize. :)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Artık konuşmak için gelen spam maillere yanıt atıyorum.
Adamlar da cevap veriyor, sohbet ediyoruz.
Yalnızlık seviyem. :(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Durduk yere mesajlarimiz niye siliniyor? Ne tür isler karistiriyorsunuz merak ediyorum.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Adamlar da cevap veriyor, sohbet ediyoruz.
Ne konularda konuşuyorsunuz? :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Durduk yere mesajlarimiz niye siliniyor? Ne tür isler karistiriyorsunuz merak ediyorum.
Acaba bazı konuları mı siliyorlar? Belki konular silinince silinen konulardaki mesajlarımız da siliniyordur.
Yok arkadaş. Forum önceden olduğu gibi(çok da önceden sayılmaz) hareketli değil bence. :(

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
aac8764f03e5e9903fc8d64d5ba21687.jpg

Son iki senedir durum bu

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Ne konularda konuşuyorsunuz? :)

Acaba bazı konuları mı siliyorlar? Belki konular silinince silinen konulardaki mesajlarımız da siliniyordur.
Yok arkadaş. Forum önceden olduğu gibi(çok da önceden sayılmaz) hareketli değil bence. :(

Adamı imana davet ediyorum.
Fransız adam, bak bu spam işlerini bırak, bunlar sana hayır getirmez, imana gel diyorum.
Hala yok Somali'den altın kaçırdım da senin banka hesabına yatıralım yarısını paylaşalım falan filan yazıyor.
Tabi önce benim para yatırmam lazımmış ki emin olsun hesabın gerçek olduğundan. :D
Ben de bunlara kimse kanmıyor, bırak bu spam işlerini, gel müslüman ol, seni bizim mahalledeki camiye müezzin yapalım diyorum, bakalım ne diyecek. :D

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Olan bir çok olaydan sonra mesajlarımız da siliniyor. Silersiniz anlarım da sebebini belirtmemek çok saçma. Technopat foruma dönmeye başladı. SDN'ye yakışmıyor...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Muhtemelen arka bölümde temizlik var. Yoksa 500 mesajin silinmesi normal bir durum degil.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Bu yeni yönetim kabinesi ne zaman oluşturulacak ki acep?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Arkada sağlam temizlik var sanırım benim mesaj sayısı da azalmış sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...