isyankar42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 806
Ne yapsınlar ban bekliycekler2 kardeş kullanacaksa ne yapacak![]()

Ne yapsınlar ban bekliycekler2 kardeş kullanacaksa ne yapacak![]()
Yanlışlıkla dislike atmışım şimdi fark ettim haha![]()
Ooo ablamm benimmm![]()
O kötü işteNe yapsınlar ban bekliycekler![]()
Özelden cevaplarımMeraklandırmayın bizi.![]()
Evet bu gün 22 Şubat 2017 foruma üye olalı 10 sene geçmiş ve 1000. mesajım hediyeleri alalım değilmi3000 mesaj olmuşum. Kaç gündür ayarlamaya çalışıyodum güme gitti iyi mi ?![]()
Size de yapayım özel rutbe ?Evet bu gün 22 Şubat 2017 foruma üye olalı 10 sene geçmiş ve 1000. mesajım hediyeleri alalım değilmi![]()
Valla 8 ayda 3000 mesajıma bişey verilmedi elimden gelen bubaşka ne hediyen vartek rütbe yetmez 10 senede 1000 mesaja
![]()
Evet bu gün 22 Şubat 2017 foruma üye olalı 10 sene geçmiş ve 1000. mesajım hediyeleri alalım değilmi![]()
Bekleyen derviş hesabı..Valla buradan hediye mediye beklemek saçma olur
![]()
Evet bu gün 22 Şubat 2017 foruma üye olalı 10 sene geçmiş ve 1000. mesajım hediyeleri alalım değilmi![]()
Yok benim hesap derviş hesabı değil [emoji23]Bekleyen derviş hesabı..![]()
Bekleyen dervişi bile ......Bekleyen derviş hesabı..![]()
Vaktiniz varsa bana da yapar mısınız?Size de yapayım özel rutbe ?![]()
4 ayda 2.303 mesaj.Valla 8 ayda 3000 mesajıma bişey verilmedi elimden gelen bu![]()
Nedense sizde bu aralar Lumia isteği var.hediye mi var? lumia 640 verirseniz kabul ederim.
8 senelik maziValla 8 ayda 3000 mesajıma bişey verilmedi elimden gelen bu![]()
windows phone candır canandır kullanmasını bilene keşke olsa.Nedense sizde bu aralar Lumia isteği var.![]()
Yani onun gibi birşeyTüm moderatörler neden onursal üye olmuş yönetim sıfırlandı mı noldu?
Yani onun gibi birşey![]()
Aynen hayırlısıHayırlısı olsun o zaman.
Moderatör olursan ilk beni uçur, hem de sınırsız.. Razıyım..sakın beni moderatör yapmayın yetkiler fiziksel olmadıkça aşarım...
hayır ben banlamaya inanmıyorum saçma bir şey insanı fikirleri özgürleştirir...Moderatör olursan ilk beni uçur, hem de sınırsız.. Razıyım..
Neden olmasın?asla moderatör olamam zaten.