- Reaksiyon puanı
- 3,025
Az önce akrabamızın komşusunun evi yıkılmış Yunanistan'da. Bayağı kötüymüş oralar.
Denize yakın olduğu için fazla hissetmiştir orası. Çok geçmiş olsun bu arada.Az önce akrabamızın komşusunun evi yıkılmış Yunanistan'da. Bayağı kötüymüş oralar.
Sağolasın. Aynen öyle. Aslında bizim egede de hissedilmiş ama kötü şeyler yok iyi ki.Denize yakın olduğu için fazla hissetmiştir orası. Çok geçmiş olsun bu arada.
Allah korumuş diyelim.Sağolasın. Aynen öyle. Aslında bizim egede de hissedilmiş ama kötü şeyler yok iyi ki.
Neden ki? İstenirse alınabilir.Online Shopping Store from China - DinoDirect.com umutla e-posta atıyor ordan bişeyler alırım hayali ile...
bir dandik saat almıştım ordan spama atmayımda işe yarar ucuz bişey olunca şartlar da uygun olursa alayım...Neden ki? İstenirse alınabilir.
Kaliteli bir siteye benziyor ama çin yani güvencesi zorbir dandik saat almıştım ordan spama atmayımda işe yarar ucuz bişey olunca şartlar da uygun olursa alayım...
site sağlam güvenilir.Kaliteli bir siteye benziyor ama çin yani güvencesi zor
Geçmiş olsun. Deprem mi oldu?Sağolasın. Aynen öyle. Aslında bizim egede de hissedilmiş ama kötü şeyler yok iyi ki.
AKK her zaman ayın birinde mi yenilenir? Ayın bazı günleri yani genelde sonuna doğru internet hızım çok kötü oluyor. Galiba bizde de AKK taşıyor. Ama şu an internet hızı iyi.AKK yedim6gün nasıl sabredeceğim yav
Geçmişken kırılan yeni oyunların hepsini indiriyorum
![]()
Evet sabah 06:50 civarlarında bi de 2 ye çeyrek kala o civarlarda salladı epey.Geçmiş olsun. Deprem mi oldu?
Geçmiş olsun. Deprem hangi bölgede oldu?Evet sabah 06:50 civarlarında bi de 2 ye çeyrek kala o civarlarda salladı epey.
Ege denizi açıklarında. Egeliler rahat hissetti.Geçmiş olsun. Deprem hangi bölgede oldu?
üstüne tanımazsın ama altında jackie chan ve jet li yi tanırsın amaEn iyisi Bruce Lee, tanımam üstüne.
İkisini de iyi tanırım. Onlar yokken büyük usta BRUCE LEE vardı. Hatta Lee' nin en son filmi olan Ejderin Üç Fedaisi filminde Jackie Chan figüran olarak oynamıştı. Saygılar...üstüne tanımazsın ama altında jackie chan ve jet li yi tanırsın ama![]()
benim 1000 e az kaldı senin gibi atlamam ben onu3000 mesaj olmuşum. Kaç gündür ayarlamaya çalışıyodum güme gitti iyi mi ?![]()
Yahu siyasetti falan derken elimizden kaçtı iyi mibenim 1000 e az kaldı senin gibi atlamam ben onu![]()
Patlat bir şarkı da dinleyelim..benim mesajlar:23.200 olmuş...