- Reaksiyon puanı
- 3,156
Konuşun beyler, dinliyorum.
Siz konuşun, biz dinleyelimKonuşun beyler, dinliyorum.
Hacı ben öyle müzik dinleyemiyorum, zaten duygusalım, 1 hafta dinlesem yeter bu zulüm diyip milleti tarayabilirim, ya da intahar falan ederim belli olmaz.
Atıyom şunlardan bir tane kendime geliyom.
Öyle alışmışım ki artık dinlemeyince başım ağrıyor.
Müslüm baba ? Onsuz olur mu hiçOlmasaydı derdimiz söyler miydi FERDİ abimiz, var ki derdimiz söylüyor FERDİ abimiz. Ulu Önder Ferdi Baba...
Olmaz tabi. Allah rahmet eylesin Müslüm babaya. Onu da çok severim. Onlarla büyüdük. Kimse yokken yanımızda bir Ferdi baba bir de Müslüm baba vardı. Allah Ferdi babaya uzun ömürler versin.Müslüm baba ? Onsuz olur mu hiç![]()
5.4.8'den sonra değişiklik mi oldu? O şekilde ayarlı bir de. Türkçesi "sistem vekil sunucu ayarlarını kullan" iseUse system proxy settings'e ayarlı değilse çalışmaz.
Hosgeldin kardesEkli dosyayı görüntüle 17801 Ekli dosyayı görüntüle 17802 Ekli dosyayı görüntüle 17803
Şimdi bu tabloda birden fazla ibretlik mesaj var, anlayana..
(Alıntı yapmayınız, soru sormayınız. Cevap verilmeyecektir. Saygılarımla..)
10. sınıfa mı gidiyorsunuz? Biz de galiba pazartesi günü seçeceğiz. Aslında ben de sayısal seçmeyi düşünüyorum fakat zor olur diye de düşünüyorum. Bölüm seçerken nelere dikkat ettiniz?Sayısalı seçtik bakalım. Allah sonumuzu hayır etsin .
Evet 10 sınıfa gidiyorum. Siz 9.sınıf değil misiniz? Ben yazılım veya bilişim alanına gitmek için seçtim. Sayısalı şeçerken matematik dersim iyi olduğu için seçtim. Biraz da çalışınca yapabileceğimi düşünüyorum. Önemli olan yapabileceğini düşünüyorsan seçmelisin.Fen alanı beni düşündürüyor ama çalışıcaz artık. Kısmet...10. sınıfa mı gidiyorsunuz? Biz de galiba pazartesi günü seçeceğiz. Aslında ben de sayısal seçmeyi düşünüyorum fakat zor olur diye de düşünüyorum. Bölüm seçerken nelere dikkat ettiniz?