Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Evet 10 sınıfa gidiyorum. Siz 9.sınıf değil misiniz? Ben yazılım veya bilişim alanına gitmek için seçtim. Sayısalı şeçerken matematik dersim iyi olduğu için seçtim. Biraz da çalışınca yapabileceğimi düşünüyorum. Önemli olan yapabileceğini düşünüyorsan seçmelisin.Fen alanı beni düşündürüyor ama çalışıcaz artık. Kısmet...
Meslek lisesi mi

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Evet 10 sınıfa gidiyorum. Siz 9.sınıf değil misiniz? Ben yazılım veya bilişim alanına gitmek için seçtim. Sayısalı şeçerken matematik dersim iyi olduğu için seçtim. Biraz da çalışınca yapabileceğimi düşünüyorum. Önemli olan yapabileceğini düşünüyorsan seçmelisin.Fen alanı beni düşündürüyor ama çalışıcaz artık. Kısmet...
Ben de 10. sınıftayım. Sayısalı düşünüyorum ama belki de sayısalı seçmem. Hayırlı olsun diyelim. :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Herhalde bütün anadoluda böyle. Bana göre 9.sınıf da ayrılması lazım da... Arkadaşın ki 9.sınıfda ayrılıyormuş herhalde.
Hayır 10. sınıfta seçeceğiz ve 11. sınıfta ayrılacak. :)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Aklınızda meslek var mı? Ondan önce seçeceniz bölüm ile ilgili öğretmeninizden akıl alın.
Pazartesi bakacağız. Yani pazartesi rehberlik öğretmenine danışacağım galiba. Aslında bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama nasıl bir meslek yani iş imkanı vb. durumlar nasıl pek bilmiyorum. Bu konuda forumda bu alanda okumuş birisi bize yardım etse güzel olur bence.
@Mehmet Can Budak @Ben Kenobi Bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi verebilir misiniz?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Pazartesi bakacağız. Yani pazartesi rehberlik öğretmenine danışacağım galiba. Aslında bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama nasıl bir meslek yani iş imkanı vb. durumlar nasıl pek bilmiyorum. Bu konuda forumda bu alanda okumuş birisi bize yardım etse güzel olur bence.
@Mehmet Can Budak @Ben Kenobi Bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi verebilir misiniz?
Iyi bir yeri kazanamayan adam cok bilgilide olsa hicbisey olamazsiniz kendinize guveniyorsaniz eger o zmn secmelisiniz

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Bilmiyorun sizin okuldaki rehber öğretmenler nasıl ? Ama bizim rehber öğretmenleri yardım edeceğine kafa karıştırıyor ve beni az kalsın beni sözele yazıyordu!! Bence siz sayısal seçecekseniz ilk öğretmenlerinize danışın(veya sözel). Onun verdiği cevaplara göre rehberliğe sorun. Sonuçta rehberlikçi öğretmen dersinize girmiyor herhalde .

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ben ölsün demiyorum amerikalıların büyük bir kısmı suikast duası ediyor...

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
İcraat adamı ya. Duvar dedi ördü, vize kısıtlaması getiricem dedi getirdi. Reis 10 yaşında çocuklar gibi tweet atmasa daha çok sevicez onu. "SAAADDD"

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
meksika sınırına duvar yapıyorlar abd'ye en çok uyuşturucu meksika'dan giriyor...

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İnsanlar kaçak göçek her türlü imkandan faydalanıyor ve sadece uyuşturucu değil, başka şeyler de kaçak olarak giriyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...