Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Lazz süresiz olarak, Bloother ise 3 aylığına tekrar banlanmış.
Bu diktatoryal tavırlarla Sdn kendisine zarar veriyor.

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Bize okul var. Daha doğrusu okulun olmadığı ile ilgili bir haber duymadım. Bu arada bize bölüm seçme kağıdını verdiler. Sayısalı değil de eşit ağırlık seçmek istiyorum. :)
Yarın 11.nci veya 12.nci sınıfların deneme sınavından dolayı okullar tatil olacaktı ama son anda iptal edildi. Nedense çevremizdeki bazı okullar tatil. Bu arada neden eşit ağırlık ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yarının ne özelliği var da tatil olucak? rusya da kış boyu -50 derecede bile okullar açık -55 de tatil...

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bu arada neden eşit ağırlık ?
Sayısalı düşünüyordum ama zor olacağını düşünerek eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum. Aslında bilgisayar mühendisi olmak istiyordum fakat şimdi tam olarak bilgisayar mühendisi de olmak istemiyorum. Anlayacağınız ben karar vermekte zorlanan ve bazı şeylerden hemen vazgeçen biriyim. Siz hangi bölümü seçeceksiniz? Ve olmak istediğiniz meslek nedir? :)

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Sayısalı düşünüyordum ama zor olacağını düşünerek eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum. Aslında bilgisayar mühendisi olmak istiyordum fakat şimdi tam olarak bilgisayar mühendisi de olmak istemiyorum. Anlayacağınız ben karar vermekte zorlanan ve bazı şeylerden hemen vazgeçen biriyim. Siz hangi bölümü seçeceksiniz? Ve olmak istediğiniz meslek nedir? :)
Aslında aklımın diğer yanında pdr var ama sözelim o kadar iyi değil. Yazılım mühendisliğinde ısrarcıyım. Git gide başarılı olursam ve birazda param olursa ver elini yurtdışı:D Baktım, yazılım mühendisliği olamassam veya vazgeçersem, yine başka bir bilişim alanına gitmeye çalışıcam. Bu arada gelecekle ilgili konuşmak nedense bana komik ve tuhaf geliyor :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Aslında aklımın diğer yanında pdr var ama sözelim o kadar iyi değil. Yazılım mühendisliğinde ısrarcıyım. Git gide başarılı olursam ve birazda param olursa ver elini yurtdışı:D Baktım, yazılım mühendisliği olamassam veya vazgeçersem, yine başka bir bilişim alanına gitmeye çalışıcam. Bu arada gelecekle ilgili konuşmak nedense bana komik ve tuhaf geliyor :)

Bilgisayar Mühendisliği istiyorum ben de. Annem bana hep gazeteci ol diye ısrar ediyor. Geçenlerde de İrfan Değirmenci'nin atılmasından sonra bu fikri bi düşüneyim dedim de bölüm TS'miş [emoji23] İzmire kapağı atabilirsem gerisi kolay.

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Sevdiğim kızı Kore kültürüne alıştırmanın verdiği duygu:)
--- Gönderi Güncellendi ---

Sizde tatil iddiaları falan mı var?:)
Evet, çevremdeki bazı okullar yarın tatil, yanılmıyorsam.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bilgisayar Mühendisliği istiyorum ben de. Annem bana hep gazeteci ol diye ısrar ediyor. Geçenlerde de İrfan Değirmenci'nin atılmasından sonra bu fikri bi düşüneyim dedim de bölüm TS'miş [emoji23] İzmire kapağı atabilirsem gerisi kolay.
Bilgisayar mühendisliği okuyup hangi alanlara yönelmeye ve nerde çalışmayı düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...