- Reaksiyon puanı
- 764
Kore yemeği ummmm çok güzel canım çekti adını unuttum ama.
Tokbokiee değil mi[emoji6]Ekli dosyayı görüntüle 18179
Kore yemeği ummmm çok güzel canım çekti adını unuttum ama.
GalibaTokbokiee değil mi[emoji6]
Kore yemekleri benden sorulur bilirsin[emoji6]Galiba![]()
Hahaha öyledir reisKore yemekleri benden sorulur bilirsin[emoji6]
tam üstüne basmış. bu arada son durumu noldu arkadaşların.Bazı arkadaşlar egolarını forum aracılığıyla tatmin ettiği için![]()
Bozuk Allaha şükür.napıyonuz gençler
Güzel olmuş ama ben oyunlarda mod vs. seven biri değilim kendi hali her zaman daha çok hoşuma gider hele GTA Vice City değişememSizce fotoğraflardaki oyunun adı ne? GTA 5 değil. Söyleyeyim cevabını. GTA San Andreas ama modlu GTA San Andreas. Hatta karakter bile GTA 5'teki bir karakter.Oyun nasıl olmuş. Ama o kadar kaliteliki oyun oynanılmayacak kadar kasıyor. Belki 1FPS veriyordur bilgisayarımda. @eronis @Ben Kenobi @f.krtl1
Ekli dosyayı görüntüle 18213
Ekli dosyayı görüntüle 18214
Ekli dosyayı görüntüle 18215
Ekli dosyayı görüntüle 18216
Ekli dosyayı görüntüle 18217
Bazı modlar oyunu çok güzel yapıyor bence.Güzel olmuş ama ben oyunlarda mod vs. seven biri değilim kendi hali her zaman daha çok hoşuma gider hele GTA Vice City değişemem![]()
''Sanayiye vereceğim seni'' deki Sen olabilirsin meselaArkadaşlar yazın neredelerde çalışabilirimElazığda sıkılıdım 19 yıldır 2-3 ay çalışsam süper olur
![]()
Valla çok fazla elektronik işi varda arkadaş oldukları için ücret almıyorum.elektronik işine gir tv-radyo tamircisi yada veteriner'e gir kedi,köpekle çoş.
Saat geç oldu o yüzdenForumda nedense hareketlilik pek yok gibi.![]()
Atla gel ankaraya işin hazırArkadaşlar yazın neredelerde çalışabilirimElazığda sıkılıdım 19 yıldır 2-3 ay çalışsam süper olur
![]()
Kimden bahsediyorsunuz?Forum düzenini Forumun Başlıca yasaklarından biri olan Multi Üyelik açıp, ban yediği yerlere girip sağlayan koca yürekli![]()
![]()
Mesaj yerine iletildiKimden bahsediyorsunuz?![]()