Yeşil Okçu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,811
Ayaklarımız kaymışNaptınız dondunuz mu? 42 tane yemişsiniz?

Ayaklarımız kaymışNaptınız dondunuz mu? 42 tane yemişsiniz?
Bize okul var. Daha doğrusu okulun olmadığı ile ilgili bir haber duymadım. Bu arada bize bölüm seçme kağıdını verdiler. Sayısalı değil de eşit ağırlık seçmek istiyorum.@Halktan Biri @SONG JOONG KI yarın okul varmı size ?
Yarın 11.nci veya 12.nci sınıfların deneme sınavından dolayı okullar tatil olacaktı ama son anda iptal edildi. Nedense çevremizdeki bazı okullar tatil. Bu arada neden eşit ağırlık ?Bize okul var. Daha doğrusu okulun olmadığı ile ilgili bir haber duymadım. Bu arada bize bölüm seçme kağıdını verdiler. Sayısalı değil de eşit ağırlık seçmek istiyorum.![]()
Sayısalı düşünüyordum ama zor olacağını düşünerek eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum. Aslında bilgisayar mühendisi olmak istiyordum fakat şimdi tam olarak bilgisayar mühendisi de olmak istemiyorum. Anlayacağınız ben karar vermekte zorlanan ve bazı şeylerden hemen vazgeçen biriyim. Siz hangi bölümü seçeceksiniz? Ve olmak istediğiniz meslek nedir?Bu arada neden eşit ağırlık ?
Aslında aklımın diğer yanında pdr var ama sözelim o kadar iyi değil. Yazılım mühendisliğinde ısrarcıyım. Git gide başarılı olursam ve birazda param olursa ver elini yurtdışıSayısalı düşünüyordum ama zor olacağını düşünerek eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum. Aslında bilgisayar mühendisi olmak istiyordum fakat şimdi tam olarak bilgisayar mühendisi de olmak istemiyorum. Anlayacağınız ben karar vermekte zorlanan ve bazı şeylerden hemen vazgeçen biriyim. Siz hangi bölümü seçeceksiniz? Ve olmak istediğiniz meslek nedir?![]()
Aslında aklımın diğer yanında pdr var ama sözelim o kadar iyi değil. Yazılım mühendisliğinde ısrarcıyım. Git gide başarılı olursam ve birazda param olursa ver elini yurtdışıBaktım, yazılım mühendisliği olamassam veya vazgeçersem, yine başka bir bilişim alanına gitmeye çalışıcam. Bu arada gelecekle ilgili konuşmak nedense bana komik ve tuhaf geliyor
![]()
Var. Olmaması için neden mi var?@Halktan Biri @SONG JOONG KI yarın okul varmı size ?
Up up upVar. Olmaması için neden mi var?
Sizde tatil iddiaları falan mı var?Up up up![]()
Evet, çevremdeki bazı okullar yarın tatil, yanılmıyorsam.Sevdiğim kızı Kore kültürüne alıştırmanın verdiği duygu
--- Gönderi Güncellendi ---
Sizde tatil iddiaları falan mı var?![]()
Bilgisayar mühendisliği okuyup hangi alanlara yönelmeye ve nerde çalışmayı düşünüyorsunuz?Bilgisayar Mühendisliği istiyorum ben de. Annem bana hep gazeteci ol diye ısrar ediyor. Geçenlerde de İrfan Değirmenci'nin atılmasından sonra bu fikri bi düşüneyim dedim de bölüm TS'miş [emoji23] İzmire kapağı atabilirsem gerisi kolay.
Bizde okul saat 5 gibi mesaj atıyor. Atmadığına göre bişey yokEvet, çevremdeki bazı okullar yarın tatil, yanılmıyorsam.
Evet, çevremdeki bazı okullar yarın tatil, yanılmıyorsam.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bilgisayar mühendisliği okuyup hangi alanlara yönelmeye ve nerde çalışmayı düşünüyorsunuz?
Bugün Vatanım Sensin var olleyyy![]()
Maç 11'de diğerleri ilgilendirmez beniMaç var maç. Arkadaş üç maç peşpeşe olur mu ya?
Maç 11'de diğerleri ilgilendirmez beni![]()
Maalesef Vatanım Sensin daha önemli. Kaçıramam. Sadece Beşiktaş'a yeteceğimOnlar da Türk takımı sonuçta. Ben üçünü de izliyecem
Sağol başkan okuldan daha yeni geldim sen nasılsın?Merhaba dostlar nasılsınız ?
Ben de iyiyim Allah'a şükürSağol başkan okuldan daha yeni geldim sen nasılsın?
Jb çok yaptım hayırdır noldu kiForumda IOS, Jailbreak işinden anlayan kim vardı?
Ipad 2 9.3.5 için jailbreak bakıyorum safari üzerinden bişeylere tıklayarak yapıyorlar bu kadar basit mi bu iş yoksa yalan mı bunlar?Jb çok yaptım hayırdır noldu ki