- Reaksiyon puanı
- 1,230
Yok doğru İos 9.3.3'te Tarayıcı üstünden yapabiliyorduk. Ama cihazı açıp kapatırsan tekrar Jb yapman gerek.
Semi Jailbreak dediği bu mu oluyor?Yok doğru İos 9.3.3'te Tarayıcı üstünden yapabiliyorduk. Ama cihazı açıp kapatırsan tekrar Jb yapman gerek.
Bu site fake hocam reddit'e bak bulabilirsen. Semi Jb aynenSemi Jailbreak dediği bu mu oluyor?
Şu yöntemi deneyeyim mi?
iOS 9.3.5 Jailbreak (Including all iOS 9.3.X versions)
Aynen fake imiş redditten baktım yorumlara. Peki bu yöntemle yapılan güvenilir neresi var?Bu site fake hocam reddit'e bak bulabilirsen. Semi Jb aynen
Valla homca hatırlamıyorum ama Dh'da mevcut bulabilirsin.Aynen fake imiş redditten baktım yorumlara. Peki bu yöntemle yapılan güvenilir neresi var?
Bayağı yere baktım 9.3.3 e var en son diğerlerine de çıkmaz diyorlar, zaten videolar da pek güvenilir gelmemişti. Sağlık olsun.Valla homca hatırlamıyorum ama Dh'da mevcut bulabilirsin.
Bayağı yere baktım 9.3.3 e var en son diğerlerine de çıkmaz diyorlar, zaten videolar da pek güvenilir gelmemişti. Sağlık olsun.
Apple kullanıcılarının jbçi kitlesi var. Neden kesersin ki önünü?
Ama bunun için apple alan insanlar var. Hem şekil hem özgürYasal değil ve telefonun tamamen dünyaya açık. Tehdit altındasın yani.
Jb ile hoparlörü patlatıp restore ederek garantiye veren çakallar biliyorum ben. Garanti de hemen çekiyor 0 kutuyu.
Hahaha kendilerini akıllı zeki sanan asalaklarAma bunun için apple alan insanlar var. Hem şekil hem özgür![]()
Bende![]()
Kızı ve oğluyla Lol yayını yapıyormuş. İlk defa duyuyorum bu aileyi.
Kızının League Of Legends oynarken ekran fotoğrafına rastlamıştım,başarılar diyelim.![]()
Kızı ve oğluyla Lol yayını yapıyormuş. İlk defa duyuyorum bu aileyi.
Aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşimUlan bir kere de aşık olduk bir kıza açıldık yüzümüz gülmedi. Ah be çileli Kaderim.![]()
Ah sorma hocamAynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim![]()
Ben unutma aşamasındayımAh sorma hocameskiden derdim başka kız mı yok diye ama ona takılıp kalıyorsun işte. Şimdi anlıyorum bu işleri. Umarım sizin de istediğiniz her şey olur başarılar size de.
Sizin için iyi olmuşBen unutma aşamasındayımBeşiktaşa yöneldim tamamen
![]()
Bu zamanda kendinden , ailenden ve ülkenden başkasını düşünmücenSizin için iyi olmuş![]()
Yapma beUlan bir kere de aşık olduk bir kıza açıldık yüzümüz gülmedi. Ah be çileli Kaderim.![]()
Maalesef kızın sevgilisi varmış sana karşı ben de hoşlanıyorum ama olmaz dedi. Sadece arkadaş olabiliriz dediYapma beoda mı olmadı
![]()
Geçmiş olsun[emoji1] [emoji1] [emoji1]Şu reklam yazılımlarından bıktım arkadaş. Office 2016 yükleyelim dedik microsoftta ücretsiz indiriliyordu artık indirtmedi kaçak yollar deneyelim dedik hemen adware malware ne varsa kaptk bilgisayar
Geçmiş olsun[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Aynısı bu sene başı başıma geldi. Pcyi komple sıfırladım[emoji1]
Ya birisi gidip her önüne gelen repoyu yükleyip rastgele tweak kurarsa başına bir yerden bir şey gelebilir. Ama öyle tweaklerde nadir çıkıyor artık. Ben de JB'li kullanıyorum hala.Yasal değil ve telefonun tamamen dünyaya açık. Tehdit altındasın yani.
Jb ile hoparlörü patlatıp restore ederek garantiye veren çakallar biliyorum ben. Garanti de hemen çekiyor 0 kutuyu.
Ya birisi gidip her önüne gelen repoyu yükleyip rastgele tweak kurarsa başına bir yerden bir şey gelebilir. Ama öyle tweaklerde nadir çıkıyor artık. Ben de JB'li kullanıyorum hala.