Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Objektif olmayı sizden öğrenecek değiliz.
750incil1343154.gif

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Bula bula bunu mu buldun ?
Hoşnut olmadığımı sen gelmeden daha önceki mesajlarda söylemiştim, madem aramaya meraklısın, onu da bulabilirsin.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Buralar karışacak gine hadi eyv

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Adam olmayı sizden öğrenecek değiliz.
Allah'tan başka kimseye kanıtlama derdimiz yoktur.
Kimin samimi olduğunu kimin de samimiyetsiz olduğu bellidir.

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Artık bırakın yanlış yapanlar yanlışıyla kalsın.Forumunuza bakın çıkın arkadaşlar.Tekrar bu konulara girmek hiç birinize bir şey kazandırmayacak.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Duruyorum duruyorum yazmadan edemiyorum arkadaş.. Şöyle bir bakıyorum olaylara, 1 ay olmuş. Bu 1 ayda ne dediysem de olmuş. Fırıl fırıl dönenler hala dönme peşinde. Geçte olsa aklı başına gelenler var. Yaş kitlesi her geçen gün dibi görmekte. Ve de en önemlisi gereksiz dediğim yönetim kadrosu şu anda yollanmış durum da.

- Siyaset konusunda hit çekmek için serbest bırakılacak demiştim, şu anda serbest.
- Yönetim ekibinin gereksizliğinden bahsetmiştim, alayı yollanmış durumda. Ama tam yollanamamış ki onursal üye rütbesini ele düşürmüşler.
- Yaş kitlesi dibi görmüş durumda. Burada ne güzel muhabbetler dönerdi bee..
- Sadece illegal içeriklerle ilgili dediğim olmamış, o da bir zahmet olmasın değil mi?

Bir forum nasıl batırılır, nasıl vurdumduymazlık yapılır açık ve net şekilde gördük. Umarım siyaset konularında uçuşan ve birbirine kırılan üyelerden, daha çocuk aklıyla muhalefet olmaya çalışan, onu da başkasının fikirlerini yazarak yapan kişilerden memnunsunuzdur.

Ben burada takılan sadece (1) üyeyim, ancak benim gibi üyelerden 1 tane yok, onlarca var. İşte onlar forumun kalitesiydi. Üye olmadıktan sonra forum olsa ne yazar?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Siyaset ile ilgili değil ki olay.
Kişilik meselesi.
İnsanların siyasi görüşleri uyuşmayabilir.
Bu onların düşman gibi mücadele etmesini gerektirmez.
Ama bazıları fikir beyanından aşırı rahatsız oldu.
Olguyu tartışmak yerine çamur atıp durdular, nitekim yıllardır böyle alışmışlar.
Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna mı demiş atalarımız.

Siyaseti kapatmak çözümse
Gel sen de buraya gülümse.

Amma ve lakin terakin ki öyle değil işte.
Millet olarak fikir tartışmayı öğreneceğiz.
Bir ülkede herkes susarsa o ülkenin helak olması haktır.
O ülke inkıraz olur.
Hortumdan su damlıyorsa hortumu tamir edeceksin yoksa hortumu sürekli kesersen bir gün hortum biter susuz kalırsın vesselam.
--- Gönderi Güncellendi ---
Benim saz arkadaşım yoktur.
Benim gerçek hayatta bu forumdan kimseyi tanıdığım da yoktur.
Birbirlerini gerçek hayatta tanıyıp, organize olanlar ve doğru-yanlış gözetmeksizin kollayanlar bellidir.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Onu bunu boşverin de bu forum adam olacak mı? Veled yuvasına döndü bura.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,149
Forum güzel günler görür tabi niye görmesin? Siz yeni admininizle tanışmadınız mı?

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
İşe gitmek için bindiğim 38Z hat no'lu otobüsün arka kapısında sehir halindeyken, arka kapıdan binen kadın yolcuya tacizde bulunan adamı sabah sabah döve döve otobüsten indirdiğim için güne mutlu ve huzurlu başladım... Böyle durumlar da tacizcilere müsamma göstermeyin arkadaşlar, elinizden geleni ardınıza koymayın.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Gene bir gün daha başlıyor ve gene aynı şekilde bitecek,hiçbir değişim yok hayatımda uzun zamandır.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
İşe gitmek için bindiğim 38Z hat no'lu otobüsün arka kapısında sehir halindeyken, arka kapıdan binen kadın yolcuya tacizde bulunan adamı sabah sabah döve döve otobüsten indirdiğim için güne mutlu ve huzurlu başladım... Böyle durumlar da tacizcilere müsamma göstermeyin arkadaşlar, elinizden geleni ardınıza koymayın.

Bizim buralarda pek öyle olay olmuyor. Otobüse dolmuşa binen herkes memur öğrenci.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Bizim buralarda pek öyle olay olmuyor. Otobüse dolmuşa binen herkes memur öğrenci.

İstanbul gibi megakent'te bu durum sıklıkla yaşanıyor, Otobüs yolcu kapasitesi, 20 koltukta, 28 ayakta olmak üzere 4 kapılı otobüse abartısız söylüyorum ki balık islifi seyehat ediliyor bu durumda ise bu taciz olayları kaçınılamıyor. Bir çok kişi bu duruma kayıtsız kalıyor yalnız ne zaman bu duruma şahit olsam kendimi tutamıyorum ve tepkimi/tavrımı ortaya koyuyorum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Daha dünkü bebe gelmiş benimle uğraşıyor... Zorlama kardeşim, veririm ayarı sen bile anlamazsın.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
İstanbul gibi megakent'te bu durum sıklıkla yaşanıyor, Otobüs yolcu kapasitesi, 20 koltukta, 28 ayakta olmak üzere 4 kapılı otobüse abartısız söylüyorum ki balık islifi seyehat ediliyor bu durumda ise bu taciz olayları kaçınılamıyor. Bir çok kişi bu duruma kayıtsız kalıyor yalnız ne zaman bu duruma şahit olsam kendimi tutamıyorum ve tepkimi/tavrımı ortaya koyuyorum.

Gereği bu olmalı zaten kayıtsız kalınmamalı.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Her şeyi sanırım bu parça anlatacaktır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Size de kırgınım eski süper modlar..
Süleyman kafasına göre ceza verirken neden sustunuz?.. Yoksa susturuldunuz mu?
Haklıysa, burada açık açık gösterin neden ceza aldığımı..

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Türk toplumunda tabiri caizse bir cümle vardır, " Aynısını senin ananana bacına yapsalar iyi mi olurdu? " bu cümle herşeyi anlatıyor...
Eline sağlık iyi yapmışsın ama bu gibi durumlarda da dikkatli olmak gerek. Haksız yere bir insana taciz isnad etmek de bayağı onu kırıcı olur.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Eline sağlık iyi yapmışsın ama bu gibi durumlarda da dikkatli olmak gerek. Haksız yere bir insana taciz isnad etmek de bayağı onu kırıcı olur.

Tabi ki şahit olduğum durum da bazı kadınlar kendilerini taciz ettiriyorlar. Bu durumda dikkat olunması lazım yoksa dediğiniz gibi onur kırıcı olur.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Çok zoruna gitmiş laa :D Hahah :D
--- Gönderi Güncellendi ---
O bu değil de yönetim bir adamın elinde oynuyor resmen . O ne derse o oluyor :) Yakında isminin altındaki admin yazısını da görürüz artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...