- Reaksiyon puanı
- 3,278
Unutma ki senin yaşadığın hayat bazılarının hayali...Hayat keşke iphonedonunki gibi eğlenceli olsa
![]()
Unutma ki senin yaşadığın hayat bazılarının hayali...Hayat keşke iphonedonunki gibi eğlenceli olsa
![]()
Senin geçmişini ... demek suretiyle ağız burun dal velet'e.5-6 yaşındaki teyzemin çocuğu bizim evde telefonların anasını ağlatıyor. Annesi yasakladı ama burda coşuyor oğlan.
Ultra güç tasarrufu dedenim yemedi velet kapattı güç tasarrufunu. Başka çözüm önerisi olan var mı?
(Note 4 Android 6.0.1)
5-6 yaşındaki teyzemin çocuğu bizim evde telefonların anasını ağlatıyor. Annesi yasakladı ama burda coşuyor oğlan.
Ultra güç tasarrufu dedenim yemedi velet kapattı güç tasarrufunu. Başka çözüm önerisi olan var mı?
(Note 4 Android 6.0.1)
S5 de çıkan çocuk modu mu ne vardı ya[emoji51] duruyorsa o moda geçirin.
Al elinden telefonu sal sokağa. O yaşta telefonla işi ne.Lan mobil veri açmış video izliyo. Gittim kapattım hemen.
Al elinden telefonu sal sokağa. O yaşta telefonla işi ne.
Al elinden başka birşey yapmana gerek yok. [emoji28]5-6 yaşındaki teyzemin çocuğu bizim evde telefonların anasını ağlatıyor. Annesi yasakladı ama burda coşuyor oğlan.
(Note 4 Android 6.0.1)
Allahım, mutluluğumu daim eyle!! Amin.
Ahahahahahaha. Aynen. Mutluyum kardeşim.Hayırdır kız mı yaptın?
Ahahahahahaha. Aynen. Mutluyum kardeşim.
Niye bakmasınlar, niye öyle diyorsun?Allah mesut etsinBize bakan yok
![]()
Niye bakmasınlar, niye öyle diyorsun?
Muhakkak et. En fazla hayır der. Ne kaybedersin. Hiç sıkıntı yapma, benden sana tavsiye. Hayır cevabına üzülürsün ama aklında da kalmamış olur.Samimi olan arkadaş gözüyle bakıyor geri kalanına ben cesaret edemem![]()
Ben bir Applecıyım, androidi hiç sevmem ama Note 7'nin siyah rengi beni al diye bağırıyor. [emoji379] Kafamda deli sorular...
Siyah rengi bağırıyor[emoji3] ama 7 plus tamamen siyah olabilir. Bir foto sızdırmışlar. O da yakıyor[emoji51]
Uzay siyahı ateş ediyor resmen