Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Keşke rüya tabircisi bir arkadaşım olsa . Rüyalardan anlayan var mı ? Saçma olanlardan .

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Ben bu Ricky Martin'in cehennemde bir kez yandıktan sonra diğerlerine ek olarak bir daha yanmasını istiyorum.
Bir burada yokluktan geberiyoz adamın varlık içinde yaptığına bak, şöyle hatunlar varken of ulan of. :(

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Şu Turkcell in dört dörtlük paketlerine geçeceğim de başvuru gerekiyor. Kısa sürede cevap alır mıyım? İnternet üzerinden yapmayı düşünüyorum.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaş red hat kurmak için 5 saat uraştım şimdiden böyleyse....

Bana diyordunuz seni şikayet ederdim diye[emoji51][emoji51][emoji23] bazı linux dağıtımları çok uğraştırıyor. Sanal makine mi? Baya uzun süredir geliştirilmiyor. Pm den yardımcı olmaya çalışırım isterseniz.

Son düzenleme:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
rutracker candır ama birde Türkçe arama sonuçlarında daha iyi çalışsa süper olacak.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
b16e093ef8c17f3b4383867dec488ba4.jpg

Bunaldı gariban yaw...

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Bırak bunalsın. Esintide kalmasından iyidir. Biz camları arada açıyorduk o kısa süreli cereyanda bile 2 kuşumuz hastalandı. Zaten narin hayvanlar hastalanınca da geri dönüşü olmuyor.
Aynen dostum en azından benimle ilgileniyor "cikcikkciiiciikuss..." falan diyor. [emoji13]

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Neden tek tutuyorsun peki garibani? Sürüyle yasayan hayvanlardir muhabbet kuslari, tek tutulmasina karsiyim sahsen. Birde kafesi cok ama cok kücük. Özellikle disari cikip ucma imkani yoksa degistirmeni tavsiye ederim.
Tek tutmamın sebebi 5 aylık ve kız konuşması lazım,tek kalmıyor hep yanındayım.

Kafesin küçüklüğü kuşun rahatlamasini sağlar tam tersine.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yanlis bilgi.

Sizin orada olmaniz o kusun yalnizligini gidermez. Hareket edememesi hayvani nasil rahatlatiyor onu da anlamis degilim dogrusu. Insanlarin cogu konussun diye kus alir, konusmayinca genelde hüsrana ugrar. Konusmasi tek beslemenize bagli bir sey degil cünkü, bunu gruplar halinde basardigim icin söylüyorum.

ilgi ve alakaya bagli tamamen. Birde her kus konusacak diye bir sey yok, karakter meselesi.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Antalyada olsam şu konsere gitmek için nelerimi vermezdim
Edit: Elton John konseri de dahil
23c0cbcc719a3e52b78e25b3c4ca8f8a.jpg

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Nusr-et e çamur atmaya başlamışlar bu seferde onedio ve ahalisi

1- adamın işlettiği restoran lokasyonlarına bakalım

-Dubai
(Allah bilir ne kadar)
-Etiler
(en uyduruğu satılık 2.500.000$, kiralık 50.000$)
-Bebek
(Satılık boğaza bakanlar 12.000.000$ dan başlıyor)
-Nişantaşı
(25bin$ kira en az)

2- Adamın hedef kitlesi zaten öğrenciler değil. Aylık en az 50.000 kazanan doktor, işadamı vs. Kişiler. Gelmişiniz faturanın resmini atıp "nusrete girdik ama sanırım nusret bize girdi" gibisinden yorumlar yapıyorsunuz. Arkadaşım senin bütçen dar ise zaten oraya gitmen sıkıntı. Ayrıca orası gibi yerler aklına esince hadi nusrete gidek diyebileceğin yerler değil. Ayda yılda bir özel günlerde gidebileceğiniz özel bir mekan orası.

Babam adanada tercümanlık yapıyor. Bazı müşteriler çok ağır ve hukuli değeri yüksek olan, hataya yer olmayan işler getiriyor. Sonra gelip diyor ki internetten çeviri yaptırırdık bunun yarı fiyatına.

Cidden insanlar bir değişik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...