TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Keşke rüya tabircisi bir arkadaşım olsa . Rüyalardan anlayan var mı ? Saçma olanlardan .
Şu Turkcell in dört dörtlük paketlerine geçeceğim de başvuru gerekiyor. Kısa sürede cevap alır mıyım? İnternet üzerinden yapmayı düşünüyorum.
Arkadaş red hat kurmak için 5 saat uraştım şimdiden böyleyse....
![]()
Bunaldı gariban yaw...
Aynen dostum en azından benimle ilgileniyor "cikcikkciiiciikuss..." falan diyor. [emoji13]Bırak bunalsın. Esintide kalmasından iyidir. Biz camları arada açıyorduk o kısa süreli cereyanda bile 2 kuşumuz hastalandı. Zaten narin hayvanlar hastalanınca da geri dönüşü olmuyor.
Söylemeden duramayacağım.
![]()
![]()
Bunaldı gariban yaw...
Tek tutmamın sebebi 5 aylık ve kız konuşması lazım,tek kalmıyor hep yanındayım.Neden tek tutuyorsun peki garibani? Sürüyle yasayan hayvanlardir muhabbet kuslari, tek tutulmasina karsiyim sahsen. Birde kafesi cok ama cok kücük. Özellikle disari cikip ucma imkani yoksa degistirmeni tavsiye ederim.
Antalyaya gelmek için de bir şeyler ver o vakit. [emoji14]Antalyada olsam şu konsere gitmek için nelerimi vermezdim
Edit: Elton John konseri de dahil
![]()
Antalyaya gelmek için de bir şeyler ver o vakit. [emoji14]
Bu Tapatalk'ın kafası gittikçe güzelleşiyor..
Forumda var zaman sınırı.20 sn kuralı tapatalktan mı forumdan mı her neyse çok sinir bozucu oluyor.
Hoparlör çekilişi vardır onunda sonuçları açıklanmadı sanırım.No Man's Sky Hediye Ediyoruz - ShiftDelete.Net
Açıklandı mı bu çekiliş?