• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayat keşke iphonedonunki gibi eğlenceli olsa
99e6c30e185fcc222a2a7442595d248c.jpg
Unutma ki senin yaşadığın hayat bazılarının hayali...

Ulan mutluluktan ağlamak üzereyim be! Artık çarklar bizim lehimize dönüyor sonunda ! Hayırlısıyla 1-2 adım kaldı .

5-6 yaşındaki teyzemin çocuğu bizim evde telefonların anasını ağlatıyor. Annesi yasakladı ama burda coşuyor oğlan.
Ultra güç tasarrufu dedenim yemedi velet kapattı güç tasarrufunu. Başka çözüm önerisi olan var mı?
(Note 4 Android 6.0.1)

5-6 yaşındaki teyzemin çocuğu bizim evde telefonların anasını ağlatıyor. Annesi yasakladı ama burda coşuyor oğlan.
Ultra güç tasarrufu dedenim yemedi velet kapattı güç tasarrufunu. Başka çözüm önerisi olan var mı?
(Note 4 Android 6.0.1)
Senin geçmişini ... demek suretiyle ağız burun dal velet'e.

(Note 4 Android 6.0.1)

S5 de çıkan çocuk modu mu ne vardı ya[emoji51] duruyorsa o moda geçirin.

(Note 4 Android 6.0.1)
Al elinden başka birşey yapmana gerek yok. [emoji28]

Ben bir Applecıyım, androidi hiç sevmem ama Note 7'nin siyah rengi beni al diye bağırıyor. [emoji379] Kafamda deli sorular...

Ooo ooo ooo tivi tivi tivi tivibu
Bi reklamı da abartmayın illa zihnimize kazıtacaksınız

Zamanında sağlam aşk acısı çekmiştim ama şuan iyiki çekmişim diyorum kolay kolay üzülmüyorum artık o tür konulara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...