Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Telefona o kadar para veriyoruz, arka kapagi acmak icin fönle isitiyoruz, sonra bataryayi cikarmak icin onu da yapiskandan ayirmak zorunda kaliyorsun üstüne birde kasayi söküyorsun.. ben böyle aptalca bir sistem görmedim hayatimda.

Ahmaklar ne diye telefonun arka kapagini yapistirici ile sabitliyorlar anlamiyorum ki. Plastik diye kötülenen samsunglar bunlardan on kat daha iyi bana göre.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Telefonun üstüne fanta döktük yanlışlıkla. Şimdilik birşeyi yok dokunmatik touch id falan sağlam

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefona o kadar para veriyoruz, arka kapagi acmak icin fönle isitiyoruz, sonra bataryayi cikarmak icin onu da yapiskandan ayirmak zorunda kaliyorsun üstüne birde kasayi söküyorsun.. ben böyle aptalca bir sistem görmedim hayatimda.

Ahmaklar ne diye telefonun arka kapagini yapistirici ile sabitliyorlar anlamiyorum ki. Plastik diye kötülenen samsunglar bunlardan on kat daha iyi bana göre.
Ben de sabit bataryalı telefon kullanıyorum ama bu olayı hiç mantıklı bulmuyorum. Apple yüzünden hep bunlar..

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Apple Music batarya canavarı. Deezer'a geçicem sanırım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

O yapışkanlar bence mantıklı. Tamir işlemi açısından daha temiz daha rahat.

Yeni nesil tüm cihazlar ekran paneli yapışkanlı diye biliyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bana pek mantikli gelmiyor. Gecmeli kapaklari sökmek daha kolayken neden yapiskanli? Kolay olan kismi nedir burada anlam veremedim. Telefon suya düsünce bataryayi cikarana kadar sifayi kapiyor.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bana pek mantikli gelmiyor. Gecmeli kapaklari sökmek daha kolayken neden yapiskanli? Kolay olan kismi nedir burada anlam veremedim. Telefon suya düsünce bataryayi cikarana kadar sifayi kapiyor.
bir de şöyle düşün, trelefonu root ederken brick etdin jtag yapamazsan yeni telefon alacaksın.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
çok LoL konuştunuz aklıma geldi :D :D geçen WoW yayını izliyorum :) chat de birisi şey yazdı;
- bu oyun bildiğin lol çakması
velet world of warcraft'a lol çakması dedi :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Rakip takım kupa kaldıracakken hangi takım taraftarı statta durmaya devam etmiş, bunun iyi gün taraftarlığıyla ne alakası var? Maç biter, yenildiysen çıkarsın, normali de budur.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@Süleyman Alkan :)

fdf70f4c7b5046463f4c03f882ff9392.jpg

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
160 şarkı 10 saat 10 dakika ne kadar alan kaplar? İndirmeye korkuyorum[emoji23]

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Potanın perileri brezilya ile maç yaparken ayakta seyrettim o neydi öyle (hayatım da görüp beğendiğim en iyi maçlardan bir tanesiydi) 79/76

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...