- Reaksiyon puanı
- 1,876
Yarın simülasyon var. Çık hiycınlıyım :/
Ne simulasyonu?
Yarın simülasyon var. Çık hiycınlıyım :/
Muhakkak et. En fazla hayır der. Ne kaybedersin. Hiç sıkıntı yapma, benden sana tavsiye. Hayır cevabına üzülürsün ama aklında da kalmamış olur.
Seninde mi kız mevzusuHayır derse de dostlukları biter. Aynı durum ama bugün aldığım haber beni benden aldı mutluluktan uçacak gibiyim .
Hayır derse de dostlukları biter. Aynı durum ama bugün aldığım haber beni benden aldı mutluluktan uçacak gibiyim .
Seninde mi kız mevzusu![]()
Bir biz üzgünüz heralde![]()
Kızlara çok bağlanmayın. Benden size tavsiye. Delice sevin ama seviyenizi koruyun, uçurtma olmayın.
araba, ehliyet kursu.Ne simulasyonu?
LPG,Dizel,Benzinli... Ben anlarım.araba, ehliyet kursu.
LPG,Dizel,Benzinli... Ben anlarım.![]()
Elinde bulundurduğu fazla stoğu eritmeye çabalıyor. Eşlerinde kalsın eritemesin inşallahTürk Telekom iPhone 6s reklamı için biraz geç kalmadı mı?
Elinde bulundurduğu fazla stoğu eritmeye çabalıyor. Eşlerinde kalsın eritemesin inşallah![]()
Ne zaman ortamlarda kız konusu açılsa bu tür tavsiyeler falan olsa okurken yada dinlerken aklıma hep barkın abinin pahalı motor incelemeleri gelir ve o meşhur yorum insanın alacağı yok ama izliyorKızlara çok bağlanmayın. Benden size tavsiye. Delice sevin ama seviyenizi koruyun, uçurtma olmayın.
Kırık çıkık yoksa servise ver değişim iste. Şarj aleti filan bunlar da garanti kapsamında.Orijinal Samsung Fast Charge adaptör cortladı iyi mi.
Kırık çıkık yoksa servise ver değişim iste. Şarj aleti filan bunlar da garanti kapsamında.
Evet.,Telefonun garantisi dahilinde mi?
İnternet her zaman daha uygundur. Hemen hemen her firmada böyle. Hatta, aracı bilet uygulamaları oluyor, onlarda daha da ucuz olabiliyor.Köye gideyim dedim, otobüs bileti baktım internetten 40 lira, gişede daha ucuza alırım diye gittim 50 dediler
İnternette 40 dedim, bari o fiyattan verin, yok diyolar. İlla internetten aldırdılar
Harbi dogru soyluyor. Gerçekler acıdır.
![]()
Vay be! Arkadaş biz bu arabayı zor satıyoruz,Almany'da Mercedes-Benz E250 modelini adamlar taksi olarak kullanıyor.Harbi dogru soyluyor. Gerçekler acıdır.
![]()
Harbi dogru soyluyor. Gerçekler acıdır.
![]()