Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Lisede postacı çantası kullanılır mı? Kitaplardan çok çeker miyim[emoji51]
Hem de 5s? Onun ekranında kırıntı tanesi kalana kadar çalışması lazımdı.Bebek bakıyorum diye ekranını yaptırdığım 5S i kullanım mesafesinden düşürdüm görüntü var dokunmatik iptal.
Hem de 5s? Onun ekranında kırıntı tanesi kalana kadar çalışması lazımdı.
Geçmiş olsun. Sert bir yere hafifçe vurarak sarstın mı? Belki düzelir.Aynen telefonun ekranını tuzbuz etmiştim hatırlarsın. Sanırım dokunmatik bağlantısında sıkıntı var. Bi tanıdıkmvar açtırırım ona.
Geçmiş olsun. Sert bir yere hafifçe vurarak sarstın mı? Belki düzelir.
Kapat, aç. [emoji14]Tüplü televizyona dalar gibi daldım telefona cık yok.
Kapat, aç. [emoji14]
6s alınır.Restart atıyorum o zaman da mavi ekran verip kapanıyorYok yok kesin alacağım bu iPhone 7'yi.
Yeni konu aç bence.Whatsapp'ı silip yüklesem problem olur mu? Nalet olasıca sunucudan numara silinmiyor.
Nasıl bir problem ?Whatsapp'ı silip yüklesem problem olur mu? Nalet olasıca sunucudan numara silinmiyor.
Konu açtım.Nasıl bir problem ?
Sinir krizi geçireceğim. Kalıntı dosya temizliği yaparken tüm resimlerim silindi. So........un jailbreak i yüzünden.
Sinir krizi geçireceğim. Kalıntı dosya temizliği yaparken tüm resimlerim silindi. So........un jailbreak i yüzünden.
Şu çekilişler açıklanmadı mı? No Man's Sky...
Link atar mısın?O çekiliş açıklandı diye hatırlıyorum.
Abi o değil de yedek yoktu[emoji51] vardı da aksi gibi bilgisayarı bugün formatladım