• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lisede postacı çantası kullanılır mı? Kitaplardan çok çeker miyim[emoji51]

Bebek bakıyorum diye ekranını yaptırdığım 5S i kullanım mesafesinden düşürdüm görüntü var dokunmatik iptal.

Tom Clancy's Rainbow 6'nın 4.0'a kadar olan güncellemelerini indiriyorum. Tunngle ile online oynayacağım sabırsızım . Hep Easter Gamers TV den Mete Özbey canımı çektirdi .

Whatsapp'ı silip yüklesem problem olur mu? Nalet olasıca sunucudan numara silinmiyor.

Valla şu haberlerinizi doğru düzgün yapın arkadaş. Başlık ayrı içerik ayrı bir konu. İnternet kullanıcılarından çok büyük tepki alacaksınız demedi demeyin.

Youtube'un arka planda oynatma özelliği efsane bisey. YouTube Red'in 1 aylık deneme surumunu de edindim reklam felan girmiyor araya. Videoyu indirmedigi için baya az veri harcıyor. Daha ne istiyim ki.

Tapatalk kurdum da, siteyle kıyasladığımda yeni mesajların hepsini göstermiyor gibi. Neden öyle oluyor bilen var mı?

Sinir krizi geçireceğim. Kalıntı dosya temizliği yaparken tüm resimlerim silindi. So........un jailbreak i yüzünden.

Abi o değil de yedek yoktu[emoji51] vardı da aksi gibi bilgisayarı bugün formatladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...