Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdiki samsunglar gerçekten korunaksınız. S7 Edge var bizde ilk hafdasında kaldırıma düştü arka cam pert. Garanti 250 lira, samsung kılıf 250 lira 500'e patladı bize.
Arka tarafta kullandıkları malzeme gerçekten cam mı? gg4 falan diyorlardı hatta. :D

Cihaz 2 aylık.

Son düzenleyen moderatör:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Of of of, en azından bi slikon falan taksaydın?
0475813b096d16fe4ecd15e0272fa6f1.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bir telefoncuya aletin içini açtırmak kaça patlar? Görüntü var dokunmatik çalışmıyor.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
konu açılması gerekiyor mu bilmiyorum ama ezan okurken illa kendimizi düzeltmek gerekiyor mu ? Bazen sabahın 5'inde müzik dinliyorum yatakta uzanmış.Sonra ezan okuyor doğrulup müziği kapatıp bekliyorum ama hiç yapasım gelmiyor.Veya şimdi yine yatağıma uzandım kucağımda laptop hiç kalkacak halim yok kalkmasam olur mu ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
konu açılması gerekiyor mu bilmiyorum ama ezan okurken illa kendimizi düzeltmek gerekiyor mu ? Bazen sabahın 5'inde müzik dinliyorum yatakta uzanmış.Sonra ezan okuyor doğrulup müziği kapatıp bekliyorum ama hiç yapasım gelmiyor.Veya şimdi yine yatağıma uzandım kucağımda laptop hiç kalkacak halim yok kalkmasam olur mu ?
Ezan okunurken dinlenip müziği kapatmak ezana olan saygıdandır. Araplar Kur'anı Kerimi başının altına koyup yatıyorlar. Yastık niyetine.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ezan okunurken dinlenip müziği kapatmak ezana olan saygıdandır. Araplar Kur'anı Kerimi başının altına koyup yatıyorlar. Yastık niyetine.
Aynen. Doğru. Kabe de görülebilir. Pek saygıları yok. Ama bir olay oldu mu da Peygamber efendimiz öyle böyle yapmış derler. Gider altın kaplı tuvalete yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...