Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Niye verdiler?Aynen öyle doğru gördün
Yine de bitmez ya bu internet dimi![]()
Bitmiş bile.

Niye verdiler?Aynen öyle doğru gördün
Yine de bitmez ya bu internet dimi![]()
Bende anlamadım. Bir sms geldi internet paketiniz bitmiştir diye, bende dedim neyin interneti bu. Şikayet oluşturmuştum belki ona istinaden verilmiştir. Ama 5 mb nedir ya 00 sıfır eksik girdiler sanırımNiye verdiler?
Bitmiş bile.![]()
S7 Edge'in malzeme kalitesine hayran kaldım(!)![]()
Arka tarafta kullandıkları malzeme gerçekten cam mı? gg4 falan diyorlardı hatta.Şimdiki samsunglar gerçekten korunaksınız. S7 Edge var bizde ilk hafdasında kaldırıma düştü arka cam pert. Garanti 250 lira, samsung kılıf 250 lira 500'e patladı bize.
Arka tarafta kullandıkları malzeme gerçekten cam mı? gg4 falan diyorlardı hatta.
Cihaz 2 aylık.
Benim değil, kuzenin telefonu. Parmak izi okuyucuyu görmek istemezsin.Of of of, en azından bi slikon falan taksaydın?
Gecmis olsun. Telefonlara bayaa dikkat etmek lazim. Artik hepsi küçük bir servet değerindeBenim değil, kuzenin telefonu. Parmak izi okuyucuyu görmek istemezsin.
Of of of, en azından bi slikon falan taksaydın?
Doğrama tahtası mı yaptın?
Kaplama vardı sağlamlık testi yapmıştım. Neyse bu telefonu sattımDoğrama tahtası mı yaptın?![]()
Laz tehlikeli adamsin. Bıçak mi attın teleKaplama vardı sağlamlık testi yapmıştım. Neyse bu telefonu sattımşuan yine benzer bir kaplama kullanıyorum varlığı belli olmuyor. Sinir olup maket bıçağı ile çizmiştim.
Cidden ha,neydi bu tahminim ipg ekran koruyucuDoğrama tahtası mı yaptın?![]()
Şırıngayı karıştırma şimdiLaz tehlikeli adamsin. Bıçak mi attın teleBir arada şırınga ile işin vardı. Ne oldu?
Ahahahaha. İyi pekiŞırıngayı karıştırma şimdi![]()
Ya ipg yada microsonic tam kaplama olması lazım. Şuan microsonic kullanıyorum cihazı milimetrik kaplıyor.Cidden ha,neydi bu tahminim ipg ekran koruyucu
Ezan okunurken dinlenip müziği kapatmak ezana olan saygıdandır. Araplar Kur'anı Kerimi başının altına koyup yatıyorlar. Yastık niyetine.konu açılması gerekiyor mu bilmiyorum ama ezan okurken illa kendimizi düzeltmek gerekiyor mu ? Bazen sabahın 5'inde müzik dinliyorum yatakta uzanmış.Sonra ezan okuyor doğrulup müziği kapatıp bekliyorum ama hiç yapasım gelmiyor.Veya şimdi yine yatağıma uzandım kucağımda laptop hiç kalkacak halim yok kalkmasam olur mu ?
Aynen. Doğru. Kabe de görülebilir. Pek saygıları yok. Ama bir olay oldu mu da Peygamber efendimiz öyle böyle yapmış derler. Gider altın kaplı tuvalete yaparlar.Ezan okunurken dinlenip müziği kapatmak ezana olan saygıdandır. Araplar Kur'anı Kerimi başının altına koyup yatıyorlar. Yastık niyetine.
Ne zaman adam akıllı bir reklam çektiler ki o ürun için.şu didi'nin reklamı ne kadar mal'ca olmuş.
Ya bu tam rezalet. hepimiz o sözü biliyoruz. ne demek istiyorlar yani? analı oğullu kutup ayısı tarafından tacize mi uğruyor? ana konu bu mu?Ne zaman adam akıllı bir reklam çektiler ki o ürun için.
Yucesezar Dil Kurumuşu didi'nin reklamı ne kadar mal'ca olmuş.