Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
konu açılması gerekiyor mu bilmiyorum ama ezan okurken illa kendimizi düzeltmek gerekiyor mu ? Bazen sabahın 5'inde müzik dinliyorum yatakta uzanmış.Sonra ezan okuyor doğrulup müziği kapatıp bekliyorum ama hiç yapasım gelmiyor.Veya şimdi yine yatağıma uzandım kucağımda laptop hiç kalkacak halim yok kalkmasam olur mu ?
Tamamen, ezana verdiğin değere bağlıdır ne yapacağın.. Ezan senin için gürültüden ibaret ise zaten keyfini bozma, yaptığın işe aynen devam et..

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
''z'' yi ters yazabilir miyim? zeonnn'un ''n'' si gibi toysrus'un ''r'' si gibi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ya bu Mustafa Pektemek hep böyle şaşı mıydı yoksa başına darbe ala ala mı böyle olmuş. :/

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Resmen 1 yaşıma daha girdim.
funny-cat-party-happy-birthday-gif.gif

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Devşirmek mi normal, sömürmek mi?
İkisi de anormal. Fakat adamların yüz yıllar önce yaptığı sömürmeden ve insanları kıtaya getirmelerinden sonra oluşmuş bir şey. Yani sonuçta adamların ülkesinden yüzde bilmem kaç siyahi var. Bu insanları sportif açıdan değerlendirmek normal.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yanığa soğuk kompres yapılır mı? Krem sürdüm de. Bir kepçe yemek döküldü.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yani günah falan değil ?
Tamamen, ezana verdiğin değere bağlıdır ne yapacağın.. Ezan senin için gürültüden ibaret ise zaten keyfini bozma, yaptığın işe aynen devam et..
yok hocam zaten ben kendime müslümanım falan demiyorum o konu ayrı konu ben saygıdan yapıyorum zaten sabahın köründe gözümü yeni açmışım tam müzik dinleyeceğim ama yinede kalkıyorum bekliyorum geçmesini saygımdan.Buna gerek var mı onu merak ediyordum.Neyse kesin bir şey yok sanırım yorumlarınız için sağolun.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Siyahide olsa garip beyaz da olsa :D Sonuçta oraya portekizlilerde gitti afrikalılarda.Amerikanın kendisi zaten yapay bir millet.(Millet denirse tabii) Saf Amerikan falan öyle şey yok.Anca kızılderililer var onlarında sayısı çok azdır .

80 milyon ! vatandaş var bi zahmet bir şeyler yapalım.Diğerlerinden fiziksel açıdan bir eksiğimizin kusurumuzun olduğunu zannetmiyorum. Bu işin başındakiler elini taşın altına sokucak.Önüne gelene para dağıtmakla olmuyor bu işler.Umarım biz burada konuşurken onlar nasıl daha başarılı olabileceğimizin derdindedir.(Umarım)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yani günah falan değil ?

yok hocam zaten ben kendime müslümanım falan demiyorum o konu ayrı konu ben saygıdan yapıyorum zaten sabahın köründe gözümü yeni açmışım tam müzik dinleyeceğim ama yinede kalkıyorum bekliyorum geçmesini saygımdan.Buna gerek var mı onu merak ediyordum.Neyse kesin bir şey yok sanırım yorumlarınız için sağolun.
Saygıdan ötürü hareketsiz ayakta bekleyenler de var mesela. Bu bir takvadır. İnsanoğlunun üstünlüğü de ancak takva iledir. Sen şimdi Elhamdülillah Müslümanım demiyorsan zaten baştan kopmuşsun..

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Yani günah falan değil ?

Günahı sevabı müslüman değilsen zaten takmaman gerekir. Değilim diyorsan neden sordun ki :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Saygıdan ötürü hareketsiz ayakta bekleyenler de var mesela. Bu bir takvadır. İnsanoğlunun üstünlüğü de ancak takva iledir. Sen şimdi Elhamdülillah Müslümanım demiyorsan zaten baştan kopmuşsun..

Günahı sevabı müslüman değilsen zaten takmaman gerekir. Değilim diyorsan neden sordun ki :D
benimki biraz değişik şimdi burda konuşmaya kalksak hiç olmaz.Yüz yüze anca, oda mümkün değil.Ben gördüklerimi idrak edip kendi düşünlecerimi kullanırım.Allah'ın varlığını bilmek zor zaten adı da "İnanç" oluyor (çok uzatmak istemediğimden kabaca anlatıyorum.) Aynı şekilde Allah'ın olmadığını ispat etmekte imkansız gibi bir şeydir.Ve düşündüğümde bir yerde işin ucu MUTLAK olana, her şeyi kapsayana çıkıyor.(Allah,Tanrı,Tengri) ne derseniz.Bu öyle bir mutlaklık ki senin düşüncelerini, yaptıklarını, şuan yazdığımı bile aslında O istediği için yapıyorum , O nun kontrolü dışında bir şey mümkün değil.Ha inanmayan da vardır saygı duyarım.Dediğim gibi uzun konu.Bende elimden geldiğince saygı göstermeye çalışıyorum.İnanın fazlasıyla iyi niyetli bir insanım.

Ama bildiğiniz gibi bu konuşmaların sonu olmuyor bu yüzden uzatmak hiç istemiyorum(tecrübelerime dayanarak :) ) Aklıma takılıyordu sizlere de bir sormak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...