Bazı beyazlatma yöntemleri diş minesine zarar veriyor.elimden geldiğince fırçalamaya çalışıyorum daha gayret göstereyim o zaman.Diş beyazlatmadan çoğu kişi memnun diye gördüm.Ekşi sözlükte konusu vardı.Bakıcaz artık hayırlısı
Bazı beyazlatma yöntemleri diş minesine zarar veriyor.elimden geldiğince fırçalamaya çalışıyorum daha gayret göstereyim o zaman.Diş beyazlatmadan çoğu kişi memnun diye gördüm.Ekşi sözlükte konusu vardı.Bakıcaz artık hayırlısı
Hocam bende beyazlatmadan sonra aşırı derece hassasiyet oldu çıkolata falan yerken felaket ağrıyor. Şimdi bide flor tedavisiyke uraşıyorum.Çok yekünlü bişey deyil 4 seyansta geçiomuş ama işte...elimden geldiğince fırçalamaya çalışıyorum daha gayret göstereyim o zaman.Diş beyazlatmadan çoğu kişi memnun diye gördüm.Ekşi sözlükte konusu vardı.Bakıcaz artık hayırlısı
Faturasız ve en az 2GB internet paketi olanlar alabiliyor.Arkadaslar şu TT nin verdiği interneti nasıl alicam bi ben çözemedim.
Şaşırmadık.Faturasız ve en az 2GB internet paketi olanlar alabiliyor.
Gönül ister ki herkese verilsin ama yine de bu haliyle bile diğer operatörlerden daha iyi bir kampanya...Şaşırmadık.
Dün iş makineleri uzun bir konvoy yapmıştı. (Kadraja hepsi sığmadı)Babam dedi şimdi, fabrikanın önüne dozerler, belediye otobüsleri yığılmış tank çıkışını engellemek için. Vay be![]()
TTNet 10 Gb kota vermiş.Çoğu kişide ve bende dahil olmak üzre internet hızı arttı. Nedir olayın aslı ?
Müşteri memnuniyeti6:30'da teslim aldığım kargoyu 3:20 diye işlemlere kaydetmişler. Uhaha güzel kafa.
Getiren görevlinin gözünden uyku akıyordu, bir yandan üzüldüm.Müşteri memnuniyeti
Hortlattım ama, son mesajlarımdan bulabilirsiniOS 10 Beta 3'ü yükleyen var mı? Konuyu bulamadım da.