• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üni'de saatler böyle mi cidden?
Üniversitede genelde öyledır. Ders aralari 10 dk zaten dışarı çıkana kadar o zaman doluyor orası ayrı bir meselede :)

Mesela bizim aynı hocayla 4 saat dersimiz oluyordu 2 saat blok yapıyorduk 30-45 dk ara verip 2 ders yine blok yapıyorduk. Hocayla sınıf arasındaki uyum ve anlaşmaya göre değişiyor. Vakıf üniversitelerinde hoca blok yapicam diyip kendi yapmıyordu devlet üniversitesinde bilmiyorum. Ben vakıf üniversitesinde okudum ve hoca sınıfın görüşünü alıp öyle blok yapma yapmama kararı alıyordu.

13707637_1327176503982107_604408860164047760_n.jpg

Doların, Euronun yükselişi durmuyor, 3000 TL kâr yaptım ama huzursuzum, öyle huzursuzum ki rüyamda görüyorum dolar 7 TL olmuş falan.

Şu VMware ne rahat yazılımmış. Virtualbox gına getiriyordu.

Arkadaşlar bana çok saçma gelse de paylaşmak istiyorum Fuat avni'nin Ahmet Davutoğlu olduğu söyleniyor. Gündem bu.

Halkın, toplam 7.5 Milyar dolar bozdurduğu söyleniyor ama dolar nedense hâlâ yüksek. Birileri sürekli dolar çekiyor piyasadan. Açıkçası bu olaylardan sonra doların neredeyse yerinde sayması bile mucize. 4-5TL'yi görmesini bekliyordum.

Kapanırsa kötü olur. Aradıklarımı genelde orada buluyorum..

Kapanmasa çok iyi olur. Torent ağı çok geniş bir site. Yokluğu hissedilir bir torent kaynağı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...