• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
325f011d5d8c14948f6b0a556a0cf770.jpg

Hmm

elimden geldiğince fırçalamaya çalışıyorum daha gayret göstereyim o zaman.Diş beyazlatmadan çoğu kişi memnun diye gördüm.Ekşi sözlükte konusu vardı.Bakıcaz artık hayırlısı
Hocam bende beyazlatmadan sonra aşırı derece hassasiyet oldu çıkolata falan yerken felaket ağrıyor. Şimdi bide flor tedavisiyke uraşıyorum.Çok yekünlü bişey deyil 4 seyansta geçiomuş ama işte...

Tablete klavye aldım incelemesini yapacağım. Tablet bölüm doğru bölümmü ceza yersem diye korkuyorum

"Onlar hileye başvurdular, Allah da onların tuzağını boşa çıkardı. Allah hileleri boşa çıkaranların en hayırlısıdır." (Âl-i İmrân/54)

"Hani bir vakitler, o kâfirler, seni tutup bağlamak veya öldürmek veya sürüp çıkarmak için sana tuzak kuruyorlardı da, onlar tuzak kurarken Allah da karşılığında tuzak kuruyordu. Öyle ya, Allah tuzakların en hayırlısını kurar." (Enfâl/30)

Günaydınlar herkese
7:30'da uyanıp SpaceX canlı yayınını izledik adamlar fırlattı canlı yayında tekrar indirdi ve İSS'e erzak gönderdi bitirişte harikaydı ekranda pokemon go belirdi pokemon yerinde bu sefer dragon mekiği vardı :)
L3W8Z0.png

"İnsanlar onlara: «Düşmanlarınız size karşı ordu topladı, onlardan korkun.» dediklerinde, bu, onların imanını artırdı ve şöyle dediler: «Allah bize yeter. O ne güzel vekildir»." (Âl-i İmrân / 173)

Babam dedi şimdi, fabrikanın önüne dozerler, belediye otobüsleri yığılmış tank çıkışını engellemek için. Vay be :)

Çoğu kişide ve bende dahil olmak üzre internet hızı arttı. Nedir olayın aslı ?

Sonunda kurtuldum soygunculardan...Bir tek son faturası kaldı gelsinde ödeyim komple kurtulayım :)

6:30'da teslim aldığım kargoyu 3:20 diye işlemlere kaydetmişler. Uhaha güzel kafa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...