- Reaksiyon puanı
- 557
Düşündükçe kötü oluyorum, köprü de ki askerlere köprü de bomba var halkı geçirtmeyin denilmiş bir kısmına da tatbikat olduğu söylenmiş.
Acaba gerçekten öyle mi, yoksa paçayı kurtarma çırpınışları mı? Bir de işin bu boyutu var..Düşündükçe kötü oluyorum, köprü de ki askerlere köprü de bomba var halkı geçirtmeyin denilmiş bir kısmına da tatbikat olduğu söylenmiş.
Sıradan bir er sonuçta, ne planlayabilir ki? Daha kaç aylık asker bunlar?Acaba gerçekten öyle mi, yoksa paçayı kurtarma çırpınışları mı? Bir de işin bu boyutu var..
20 yaşını çok küçümsüyorsunuz. Askere gidenler iyi bilir o askerlerin aklında kaç tilkinin gezdiğini.. Burada bile daha 20 yaşını doldurmamış ama aklında binbir tilkinin dolandığı gençler var. Eline imkan versen darbe yapacaklar neredeyse..Sıradan bir er sonuçta, ne planlayabilir ki? Daha kaç aylık asker bunlar?
Ekli dosyayı görüntüle 7103
Ama emin ol, yarısından fazlası, dövülen, linç edilen askerler, hiç bir şeyden haberi olmayan insanlar. Bir kaç tane ülkemi seviyorum ayakçısı vatandaş çıkıyor askere zulmediyor. Asla unutulmaz bu görüntü. Adam diyor ki yerde kanlar içinde yatan asker için, "Bırakın Allah rızası için vurayım." ...20 yaşını çok küçümsüyorsunuz. Askere gidenler iyi bilir o askerlerin aklında kaç tilkinin gezdiğini.. Burada bile daha 20 yaşını doldurmamış ama aklında binbir tilkinin dolandığı gençler var. Eline imkan versen darbe yapacaklar neredeyse..
Acaba gerçekten öyle mi, yoksa paçayı kurtarma çırpınışları mı? Bir de işin bu boyutu var..
20 yaşını çok küçümsüyorsunuz. Askere gidenler iyi bilir o askerlerin aklında kaç tilkinin gezdiğini.. Burada bile daha 20 yaşını doldurmamış ama aklında binbir tilkinin dolandığı gençler var. Eline imkan versen darbe yapacaklar neredeyse..
Net. Açıklamaya gerek kalmamış.Kardeş zaten bazı askerler emre itaatsizlikten komutanı tarafından vurularak şehit edilmiş, bizzat bakan söyledi.
Savunma bakanı da erleri tatbikat bahanesiyle göndermişler, bize ulaşan ilk bilgi iki askerin birbirini vurduğu yönündeydi dedi.
Yani daha ilk dakikalarda komutanıyla kavga eden bir er, komutanını vurmuş sonra vurulmuş.
Ama istisnasız her erbaştan bu cesareti bekleyemezsin.
Hiçbirşeyden haberi olmayan, işin vahametini anlayınca teslim olan insanları nasıl darbecilikle suçlarsın.
Havadan ateş açan helikopteri kullananlar erbaş değildi, onlar rütbelilerdi.
Tankı süren er videosundaki de paniklediği için böyle yapmıştı.
Aralarında elbette bu işten haberdar olup niyeti bozuk olanlar olabilir.
Ancak burası herşeye rağmen insanların yargısız linç edilip öldürüleceği kabile devleti mi ?
Hiç vicdan kalmadı mı ?
Senin çocuğunun başına böyle birşey gelse ne yaşarsın.
Kardeş zaten bazı askerler emre itaatsizlikten komutanı tarafından vurularak şehit edilmiş, bizzat bakan söyledi.
Savunma bakanı da erleri tatbikat bahanesiyle göndermişler, bize ulaşan ilk bilgi iki askerin birbirini vurduğu yönündeydi dedi.
Yani daha ilk dakikalarda komutanıyla kavga eden bir er, komutanını vurmuş sonra vurulmuş.
Ama istisnasız her erbaştan bu cesareti bekleyemezsin.
Hiçbirşeyden haberi olmayan, işin vahametini anlayınca teslim olan insanları nasıl darbecilikle suçlarsın.
Havadan ateş açan helikopteri kullananlar erbaş değildi, onlar rütbelilerdi.
Tankı süren er videosundaki de paniklediği için böyle yapmıştı.
Aralarında elbette bu işten haberdar olup niyeti bozuk olanlar olabilir.
Ancak burası herşeye rağmen insanların yargısız linç edilip öldürüleceği kabile devleti mi ?
Hiç vicdan kalmadı mı ?
Senin çocuğunun başına böyle birşey gelse ne yaşarsın.
O konu ayrı mevzu. Ben sadece verdikleri ifadelerinde acaba ne kadar dürüst olduklarına değindim.Ama emin ol, yarısından fazlası, dövülen, linç edilen askerler, hiç bir şeyden haberi olmayan insanlar. Bir kaç tane ülkemi seviyorum ayakçısı vatandaş çıkıyor askere zulmediyor. Asla unutulmaz bu görüntü. Adam diyor ki yerde kanlar içinde yatan asker için, "Bırakın Allah rızası için vurayım." ...
Delirmemek elde değil, değil. Lan sığır sen asker olsan orda emir gelse, hadi bilgin de yok, böyle bişe yapıyorsun, emre uyma bakalım nasıl ne şekilde G3'ü bir yerlerinden çıkarıyorlar. Ha ne oldu, Askerimiz Mehmetçiğimiz vatan haini oldu. YAZIK.
Ciddi misin ?İstanbul'da yine F16'lar geziyle hayırdır?
Tepemden o sesle THY uçağı geçmeyeceğine göre ciddiyim.Ciddi misin ?
sen tekirdağ da yaşamıyor muydun?Ben şimdi o köprüden nasıl geçicem abiAskerlerin boğazını kesip kanını oraya akıttılar ya nasıl geçicem ben o köprüden !!
İstanbul'da yaşamayan köprüden geçemez mi ?sen tekirdağ da yaşamıyor muydun?
geçemez.İstanbul'da yaşamayan köprüden geçemez mi ?
Neden?geçemez.
Euabqushwushwud çok doğru bir cevap.geçemez.
Çünkü köprü istanbulda uehueNeden?
sen ciddi misin?Neden?
evetsen tekirdağ da yaşamıyor muydun?