• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 arkadaş birlikte Gta V oynuyor ve hepsi bunları kayıt alıp kendi kanallarına atıyor. Allah'ım nasıl kafa bu.
Kanallar:
Kwebbelkop
Jelly (Bu benim favorim)
Slogoman (içlerinden en cenabeti)
4. Kişi değişiklik gösteriyor.

Bu 3 kanalın da bot olduğunu düşünüyorum. Attıkları videolar 24 saat geçmeden 1 milyonu aşıyor. Ayrıca hepsinin 1000'den fazla videosu var nasıl bir işsizlik bu.
Youtubedeki çoğu kanal bot atıyor artık. Bunu büyük bir yayıncı söyledi, ve doğruluğu var. İnternette bir sürü bir yazılım var.

- Güneş: Geçen sene bana Ateş edersiniz ha.. Alın size sıcak...
Bir de durduğum yerde aşırı terleyebiliyorum günlük duş alsam da okulda yine terlerim.
Bir sorun daha var, ben yazın pantolon giyemem şort/kapri takılırım. Şimdi pantolon mu giysem şort mu?

Allah Muhammed aşkına. Facebook'tan şurda burda kanlı ceset fotoğrafları Paylaşmayın.

Nasıl böyle hastalıklı bir toplum olduk.

Kıllar çok sorunsa 1-2 seans epilasyon yaptır epey seğreliyor.

Üniversitede yada sonrasında biraz param olursa gidip epilasyon yaptırıcam bide diş beyazlatması varmış onuda yaptırıcam.

Üniversitede yada sonrasında biraz param olursa gidip epilasyon yaptırıcam bide diş beyazlatması varmış onuda yaptırıcam.
Dış beyazlatma işlemini pek tavsiye etmem. 1 yıl düzenli olarak sabah öğlen ve akşam dişini fırçala beyazladığını görürsün.

Diş çok inceliyor o zaman ve dikkat etmezsen aynı şekilde sararır. Signal White Now ile Lazzın dediği gibi günde 2-3 kere fırçala 2 haftada farkı görürsün

Kargom Merzifonda araç değiştirmiş sabah 4'te. Merzifon bulunduğum ilçeye 100 km falan uzak ama hala şubeye gelmemiş.

Fitnessda yeşil havlu kullanıyordum. Salonda da aydınlatmalar kırmızıydı. Sarı havlu yeşil gözüktüğünden başkasının havlusunu almışım[emoji23]

Gençler nasılsınız durumlar nasıl? Herkes iyi mi? Forumdan uzak kalıyoruz mecburen ama kalbim burada :)

Eriyoruz be, tişört üstüme yapıştı.

ayın 20 sıcaklık mevsim normallerine inecek

sonrasında yeniden bir sıcak hava dalgası gözüküyor.

o7R0MR.jpg

Dış beyazlatma işlemini pek tavsiye etmem. 1 yıl düzenli olarak sabah öğlen ve akşam dişini fırçala beyazladığını görürsün.
elimden geldiğince fırçalamaya çalışıyorum daha gayret göstereyim o zaman.Diş beyazlatmadan çoğu kişi memnun diye gördüm.Ekşi sözlükte konusu vardı.Bakıcaz artık hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...