Necefli Maşrapa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
Max Headroom reyizi koyAvatar yüklediğime bakmayınaraştırıyorum
bi öneri yapın bana
![]()

Max Headroom reyizi koyAvatar yüklediğime bakmayınaraştırıyorum
bi öneri yapın bana
![]()
Asaletin sozlukteki karsiligiTipe bak
![]()
Asaletin sozlukteki karsiligi![]()
1.4 gb'i 2 saatte upload ediyor benimki yine daha iyiymişBen 600 mb lık dosyayı denedim 6-7 saatte anca 40 mb olunca sövüp kapattım.
Şuan itibariyle ile kaldı 2.5 gb filan sabaha bitmiş olacakUfak tefek hesaplama yaptım aksaklıklar yuvarlamalar vs ile yarın saat 14:00 civarı upload bitmiş oluyor
(Nerde benim işsizlik madalyam)
Rayızz 7-24 sitedesin sen de işsiz tayfasındasın galibabenim cep modem iken ulan senin başka işin yokmu kafasında upload'ı o kadar büyük yapmıyor download'da yapmıyor hatta online film bile izletmiyor tam korsan karşıtı...
abartma Dr. Watson 7'de uyuyorum...Rayızz 7-24 sitedesin sen de işsiz tayfasındasın galiba
Senin yorumlarını seviyorum reyizz bu forumun baştacısınabartma Dr. Watson 7'de uyuyorum...
biri gıcık kaptı 2,5K'ya gamer notebook'u rüyanda görürsün dedim diye...Senin yorumlarını seviyorum reyizz bu forumun baştacısın![]()
2.5kya hakkaten gamer notebook olmaz.biri gıcık kaptı 2,5K'ya gamer notebook'u rüyanda görürsün dedim diye...
https://forum.shiftdelete.net/threads/iki-dizustu-alacagim.452438/2.5kya hakkaten gamer notebook olmaz.
Ki bu konu cokta resmi olunacak bir konu değil. Konu disina geyik olsun diye acilmis bir konu. Asil kastettigim forumun genelinde nitelikli ve bilgili insanlarin yerine niteliksiz ve arastirmadan soran kisilerin her tarafi sarmis olmasi. Kalite ile resmiyeti karstirmayalim lutfen.Birisi demiş ki kalite kalmadı diye. Evet kalite kalmadı burayı facebook'taki saçma sayfalardaki saçma muhabbet ortamına çevirmişsiniz okurken ağlayasım geldi.
Benim istediğim şey resmiyet değil ama ergen muhabbetleri de olmamalıKi bu konu cokta resmi olunacak bir konu değil. Konu disina geyik olsun diye acilmis bir konu. Asil kastettigim forumun genelinde nitelikli ve bilgili insanlarin yerine niteliksiz ve arastirmadan soran kisilerin her tarafi sarmis olmasi. Kalite ile resmiyeti karstirmayalim lutfen.
Abisi sen bir ergenliği geç ondan sonra akıl ver milleteBirisi demiş ki kalite kalmadı diye. Evet kalite kalmadı burayı facebook'taki saçma sayfalardaki saçma muhabbet ortamına çevirmişsiniz okurken ağlayasım geldi.
O zaman bir konu açacaksınız her türlü muhabbet içeirir adı altında herşey konuşulacak isteyen o konuyu takip etmeyecek, yani siz daha ne yaptığınızı ekip halinde takip etmiyorsunuz sanırım senkron yok...Benim istediğim şey resmiyet değil ama ergen muhabbetleri de olmamalı
akk kalktığından olmasın ben gece 20 gblık witcher 1 ile 2yi indirdim tam hızdaHızım 3M.bit olmasına rağmen youtube videolarını 720p izleyebiliyorum artıkDaha önce 480p de kalırdı şimdi sıkıntısız takılmadan izleniyor
Yok ya nerede o günler hız düştü bende düşüş o düşüş daha yükselmediakk kalktığından olmasın ben gece 20 gblık witcher 1 ile 2yi indirdim tam hızda![]()
Bende 1 Mart sanıyordum...teknik sorun olursa 1 nisan şakasına bağlıcaklar.
potansiyel sorunlara karşı 1 nisan çok oyalanıyorlar.Bende 1 Mart sanıyordum...