Keşke quiz olacağı zaman bize de haber verilseydi....yarın quiz var ben boş boş oturuyorum bir de "TRİGONOMETRİ QUIZ"'i
Bizimki de kıl da insaflı kıl. Ne zaman yapacağını falan söylüyor. Not önemli değil 100'de veririm yeter ki siz çalışın diyor da trigonometri iflahımı kuruttu.Keşke quiz olacağı zaman bize de haber verilseydi....
Bize hiç haber vermezlerdi lah diye ders bitime son 10 dk kala çıkartın kağıt quiz yapacağım derkerdi...
Bunu kıl hocalar yapardı.
Yeni yaşınızın güzel, sağlıklı, mutlu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..
NeyÖhö öhö![]()
Konu aç diyor ...
teknopata çevirmeyin burayıKonu aç diyor ...
Aynenteknopata çevirmeyin burayı
konu açmayı sevmem ben, buraya yazarım bilen cevap verir, cevap gelmezse de çok takmayacağım mevzuları buraya yazıyorum
Bizde öyle diyoruz ama işte ....teknopata çevirmeyin burayı
konu açmayı sevmem ben, buraya yazarım bilen cevap verir, cevap gelmezse de çok takmayacağım mevzuları buraya yazıyorum
şu siteyi bir dener misiniz photoshopla uğraşmadan basit ama güzel şeyler yapılabilir.Ben avatarımı öyle yaptım mesela. CANVAAvatarımdan sıkıldım artık ama adam akıllı bir şey bulamadım.
şu siteyi bir dener misiniz photoshopla uğraşmadan basit ama güzel şeyler yapılabilir.Ben avatarımı öyle yaptım mesela. CANVA
Seni tasarımcı olarak tanıdım benPhotoshop dışında başka program kullanamıyorum, prensiplerime aykırı.[emoji14]Çok şey var da beğenemedim.
Seni tasarımcı olarak tanıdım benisim düşerse kaç benden
![]()
Cs 6 mı kullanıyorsun peki abi ?Sadece işim olduğunda tasarım isteklerini geri çeviriyorum. Kaçmam yani.![]()
Cs 6 mı kullanıyorsun peki abi ?
Benimki iyi hoşta hareketini kestiler, düzeltilse güzel olacak....Avatarımdan sıkıldım artık ama adam akıllı bir şey bulamadım.
Benimki iyi hoşta hareketini kestiler, düzeltilse güzel olacak....
GIF olsa, o hazır. Ayırdım kenara.
Bu arada senin gif benim gözümde hâlâ hareketli. Efsaneler ölmez.![]()
peki video hakkında bir bilgin var mı? Mesela adamın biri koşuyor bir anda onu yok edicem ışık saçılıcak falan böyle ilginç şeyler yapabilir miyim ?Yani anında mükemmel işleri kimse çıkaramaz. Biraz zaman harcaman gerekiyor.
Ben 2009'dan beri Photoshop kullanıyorum ama daha bilmediğim, yapamadığım o kadar çok şey var ki anlatamam.
Örnek 1'de çizime gerek yok. Örnek 2 ve 3'te çizim var. İkinci çok zor değil fakat üçüncü için biraz uğraşman gerekiyor.
peki video hakkında bir bilgin var mı? Mesela adamın biri koşuyor bir anda onu yok edicem ışık saçılıcak falan böyle ilginç şeyler yapabilir miyim ?