Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar Android'den iOS'a nasıl hızlı bir şekilde dosya aktarabilirim ? Böyle bir program bilen var mı ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
peki video hakkında bir bilgin var mı? Mesela adamın biri koşuyor bir anda onu yok edicem ışık saçılıcak falan böyle ilginç şeyler yapabilir miyim ?
Yaparsın basit işlemler bunlar.Biraz araştırma yapabilirsin.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
1 mbps upload ile 5 GB dosyayı upload etmek dramdır zulümdür. Sabaha biter inşallah :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Twitch'te sorun yaşıyorum. Hiçbir canlı kanal gözükmüyor. Problem yaşayan var mı?

Reaksiyon puanı
24
Eskiden teknoloji forumlarında şu tarz muhabbetler dönerdi.
-Vindovs vs Linuks
-Intel vs Amede
-Beyler sistem toplayacağım tavsiyeleriniz neler?
-Biraz da gülelim :)))))))))))))))))(()))(()))())()()()))())) (Evet genelde forumdaki en tırt ama en popüler konu bu olurdu.)
-C öğreneceğim nereden başlayayım?

Şimdi bakıyorum da bayağı düşmüş olay ayağa. Adam Linux forumuna konu açıyor, "Beyler Linux'a virüs girer mi?" diye soruyor. Sıkıcılaştı ya. Her yerde aşırı yüzeysel ve kimseye bir şey kazandırmayan Android vs iOS muhabbetleri, iki araştırmadan aciz insanların konuları falan. Yanlış anlamayın, "Aaaa zaaa bak nasıl SDN ayağa düşmüş" demiyorum. Çoğu teknoloji forumundaki bilgi merkezli ağır hava gitti. Abi adam hangi renk tablet alacağım diye konu açmış ulan ya. İyicene ayağa düştü forumlar.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Eskiden teknoloji forumlarında şu tarz muhabbetler dönerdi.
-Vindovs vs Linuks
-Intel vs Amede
-Beyler sistem toplayacağım tavsiyeleriniz neler?
-Biraz da gülelim :)))))))))))))))))(()))(()))())()()()))())) (Evet genelde forumdaki en tırt ama en popüler konu bu olurdu.)
-C öğreneceğim nereden başlayayım?

Şimdi bakıyorum da bayağı düşmüş olay ayağa. Adam Linux forumuna konu açıyor, "Beyler Linux'a virüs girer mi?" diye soruyor. Sıkıcılaştı ya. Her yerde aşırı yüzeysel ve kimseye bir şey kazandırmayan Android vs iOS muhabbetleri, iki araştırmadan aciz insanların konuları falan. Yanlış anlamayın, "Aaaa zaaa bak nasıl SDN ayağa düşmüş" demiyorum. Çoğu teknoloji forumundaki bilgi merkezli ağır hava gitti. Abi adam hangi renk tablet alacağım diye konu açmış ulan ya. İyicene ayağa düştü forumlar.
Nereye bakarsak bakalım telefon görüyoruz.. Artık bilgisayar donanımları için technopat forumu takip ediyorum..

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
1 mbps upload ile 5 GB dosyayı upload etmek dramdır zulümdür. Sabaha biter inşallah :D
Ufak tefek hesaplama yaptım aksaklıklar yuvarlamalar vs ile yarın saat 14:00 civarı upload bitmiş oluyor :)

(Nerde benim işsizlik madalyam)

SkynetGenisys

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bunu koyayımmı :D

SkynetGenisys

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Hayırlı olsun alt'ta en azından bende öyle :D konu'yu okuyan ve konu'nun içinde olan kişiler listesi var :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Fazlasıyla yorucu bi İstanbul yolculuğu daha sona erdi. Hem bu kadar eğlenip hem bu kadar yorulmak da çok güzel bi tecrübe oldu.

Vakit dinlenme vakti.

Reaksiyon puanı
24
Nereye bakarsak bakalım telefon görüyoruz.. Artık bilgisayar donanımları için technopat forumu takip ediyorum..
Orada moderatorluk yapmistim da beni fazla yasatmadilar. :D Orasi da pek sıkıcı. Yani surekli soran bir kitle mevcut, fazla derine inmeyi tercih etmiyorlar. Donanimhaber disinda pek oyle dibine kadar tartisan bir kitle yok maalesef gordugum, Donanimhaberinde trollu bol cekilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...