- Reaksiyon puanı
- 3,278
Arkadaşlar Android'den iOS'a nasıl hızlı bir şekilde dosya aktarabilirim ? Böyle bir program bilen var mı ?
Yaparsın basit işlemler bunlar.Biraz araştırma yapabilirsin.peki video hakkında bir bilgin var mı? Mesela adamın biri koşuyor bir anda onu yok edicem ışık saçılıcak falan böyle ilginç şeyler yapabilir miyim ?
Bende canlı yayınları açıyor.Twitch'te sorun yaşıyorum. Hiçbir canlı kanal gözükmüyor. Problem yaşayan var mı?
Sanırım Digitürk'te bir kanal verecek.Ya bu Oscar ödüllerini verecek kanal var mı?
Düzeldi, sağol.Bende canlı yayınları açıyor.
Ya bu Oscar ödüllerini verecek kanal var mı?
Mağazada Apple ın uygulaması var.Arkadaşlar Android'den iOS'a nasıl hızlı bir şekilde dosya aktarabilirim ? Böyle bir program bilen var mı ?
O işime yaramaz. Normal dosya taşıyacağım. Telefonu yedek olarak değil.Mağazada Apple ın uygulaması var.
Nereye bakarsak bakalım telefon görüyoruz.. Artık bilgisayar donanımları için technopat forumu takip ediyorum..Eskiden teknoloji forumlarında şu tarz muhabbetler dönerdi.
-Vindovs vs Linuks
-Intel vs Amede
-Beyler sistem toplayacağım tavsiyeleriniz neler?
-Biraz da gülelim))))))))))))))))(()))(()))())()()()))())) (Evet genelde forumdaki en tırt ama en popüler konu bu olurdu.)
-C öğreneceğim nereden başlayayım?
Şimdi bakıyorum da bayağı düşmüş olay ayağa. Adam Linux forumuna konu açıyor, "Beyler Linux'a virüs girer mi?" diye soruyor. Sıkıcılaştı ya. Her yerde aşırı yüzeysel ve kimseye bir şey kazandırmayan Android vs iOS muhabbetleri, iki araştırmadan aciz insanların konuları falan. Yanlış anlamayın, "Aaaa zaaa bak nasıl SDN ayağa düşmüş" demiyorum. Çoğu teknoloji forumundaki bilgi merkezli ağır hava gitti. Abi adam hangi renk tablet alacağım diye konu açmış ulan ya. İyicene ayağa düştü forumlar.
1 mbps upload ile 5 GB dosyayı upload etmek dramdır zulümdür. Sabaha biter inşallah![]()
Ufak tefek hesaplama yaptım aksaklıklar yuvarlamalar vs ile yarın saat 14:00 civarı upload bitmiş oluyor1 mbps upload ile 5 GB dosyayı upload etmek dramdır zulümdür. Sabaha biter inşallah![]()
Daha iki gün var!Miyavv miyavvv
Neye?Daha iki gün var!
O hızda 14gb oyun indirdim ben1 mbps upload ile 5 GB dosyayı upload etmek dramdır zulümdür. Sabaha biter inşallah![]()
Mart ayına. Mart ayı=kedi brazzers show.
Anladım(da) kedi brazzers show'u anlamadım (show hariç) ingilizce %4Mart ayına. Mart ayı=kedi brazzers show.
Brazzers (umarım reklam yapmıyorumdur!) bir amerikan meşeili halvet sitesi.Anladım(da) kedi brazzers show'u anlamadım (show hariç) ingilizce %4
TamamBrazzers (umarım reklam yapmıyorumdur!) bir amerikan meşeili halvet sitesi.
o yanlış kediler karnı doydukça her zaman o işe hazır mart ayında performansları diplere düşer işte o zaman ah ulan seni niye daha önce görmedimin dışa vurumu...Mart ayına. Mart ayı=kedi brazzers show.
Orada moderatorluk yapmistim da beni fazla yasatmadilar.Nereye bakarsak bakalım telefon görüyoruz.. Artık bilgisayar donanımları için technopat forumu takip ediyorum..