Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bir bilgisayar'ın 32bit. Veya 64bit. Oluşu anakart'a mı bağlıdır?

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bir bilgisayar'ın 32bit. Veya 64bit. Oluşu anakart'a mı bağlıdır?
Bit konusu ramlerle ve işlemci ile alakalıdır. Bir işlemci 64 bit destekliyorsa ve ramler 4 gb veya üstüyse o sisteme 64 bit kurulur ramler 1 gb 2gb olsa dahi kurulur fakat bir işlemci 64 bit desteklemiyorsa rami ister 4 veya 4ten büyük olsun o sisteme 32 bit kurulur ve windows 7 ile birlikte 4ten sonrasını kullanamaz işletim sistemi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
aslında 64bit için min.4gb dayatması yok 2gb olsada işlemci destekliyorsa 8.1(9) 10 kurabilirsin ...

bu pcde öyle...

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Gençler, kasa fanını ''Sys fan'' yerine ''Cpu fan'' yazılı yere taksam bir problem olur mu? Kasa fanı takacak yer kalmadı anakartta.
Cpu fan kısmına takarsan sıkıntı olur işlemci ısındıkça o birime bilgi gönderiyor daha hızlı çalıştırıyor işlemci fanını . Fanı illa anakarta takacaksın diye bir şart yok psuya da eklenti aracılığıyla takabilirsin benim kasa fanı öyle mesela.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Cpu fan kısmına takarsan sıkıntı olur işlemci ısındıkça o birime bilgi gönderiyor daha hızlı çalıştırıyor işlemci fanını . Fanı illa anakarta takacaksın diye bir şart yok psuya da eklenti aracılığıyla takabilirsin benim kasa fanı öyle mesela.
Bak bunu bilmiyordum. Psu ya kolay takiliyor mu? Hepsiburada da indirim var. Bir an once alayim diyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Fanı eline almak istiyorsan neden olmasın? :D Arkadaş anlatmış nedenini. PSU eklentisi kısmını da ilk kez duydum.
fanlara bak orda molex girişli fanlar ve molex çeviciler var birden çok kasa fanı için bile var bazı kasalar fan maniac olduğu için vede sahipleri fanmaniac olduğundan var.
ak-cb001_g01.jpg

Akasa 4Pin Molex - 3Pin Fan Bağlantı Kablosu Dönüştürücü/Çoğaltıcı

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bit konusu ramlerle ve işlemci ile alakalıdır. Bir işlemci 64 bit destekliyorsa ve ramler 4 gb veya üstüyse o sisteme 64 bit kurulur ramler 1 gb 2gb olsa dahi kurulur fakat bir işlemci 64 bit desteklemiyorsa rami ister 4 veya 4ten büyük olsun o sisteme 32 bit kurulur ve windows 7 ile birlikte 4ten sonrasını kullanamaz işletim sistemi
Ürün anahtarında 64bit yazıyor ama bazı uygulamalar 32bit. Bunun için sordum.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Merhaba bu sorum için konu açmak gerçekten isterdim ama kimsenin konu açınca fikrini bile söylemeyeceğini tecrübeledim önceden sorum şu: Ben bir akıllı saat alıyorum saatin cevaplama özelliği var ama sonuçta bu hoparlör üzerinden oluyor saatteki diyelim ki herkesin duymasını istemediğim biri aradı o çağrıyı telefona aktarabilecek miyim(yani sesi telefonun o kulağımıza koyduğumuz yerinden :D)
---
Ayrıca foruma bilgisayardan girmeyeli bir hayli zaman oldu tasarım güzel olmuş ama bir yerden hatırlıyorum sanki :D

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Merhaba bu sorum için konu açmak gerçekten isterdim ama kimsenin konu açınca fikrini bile söylemeyeceğini tecrübeledim önceden sorum şu: Ben bir akıllı saat alıyorum saatin cevaplama özelliği var ama sonuçta bu hoparlör üzerinden oluyor saatteki diyelim ki herkesin duymasını istemediğim biri aradı o çağrıyı telefona aktarabilecek miyim(yani sesi telefonun o kulağımıza koyduğumuz yerinden :D)
---
Ayrıca foruma bilgisayardan girmeyeli bir hayli zaman oldu tasarım güzel olmuş ama bir yerden hatırlıyorum sanki :D
Telefonundan açarsın olur biter bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...