Bir bilgisayar'ın 32bit. Veya 64bit. Oluşu anakart'a mı bağlıdır?
cpu belirliyor e8300 10 pro 64bit kurdururken pentium d 820 8'e kadar 64bit windows linux ise her dağıtımın da 64bitini kabul ediyor.Bir bilgisayar'ın 32bit. Veya 64bit. Oluşu anakart'a mı bağlıdır?
Bit konusu ramlerle ve işlemci ile alakalıdır. Bir işlemci 64 bit destekliyorsa ve ramler 4 gb veya üstüyse o sisteme 64 bit kurulur ramler 1 gb 2gb olsa dahi kurulur fakat bir işlemci 64 bit desteklemiyorsa rami ister 4 veya 4ten büyük olsun o sisteme 32 bit kurulur ve windows 7 ile birlikte 4ten sonrasını kullanamaz işletim sistemiBir bilgisayar'ın 32bit. Veya 64bit. Oluşu anakart'a mı bağlıdır?
Cpu fan kısmına takarsan sıkıntı olur işlemci ısındıkça o birime bilgi gönderiyor daha hızlı çalıştırıyor işlemci fanını . Fanı illa anakarta takacaksın diye bir şart yok psuya da eklenti aracılığıyla takabilirsin benim kasa fanı öyle mesela.Gençler, kasa fanını ''Sys fan'' yerine ''Cpu fan'' yazılı yere taksam bir problem olur mu? Kasa fanı takacak yer kalmadı anakartta.
Bak bunu bilmiyordum. Psu ya kolay takiliyor mu? Hepsiburada da indirim var. Bir an once alayim diyorum.Cpu fan kısmına takarsan sıkıntı olur işlemci ısındıkça o birime bilgi gönderiyor daha hızlı çalıştırıyor işlemci fanını . Fanı illa anakarta takacaksın diye bir şart yok psuya da eklenti aracılığıyla takabilirsin benim kasa fanı öyle mesela.
Fanı eline almak istiyorsan neden olmasın?Gençler, kasa fanını ''Sys fan'' yerine ''Cpu fan'' yazılı yere taksam bir problem olur mu? Kasa fanı takacak yer kalmadı anakartta.
http://www.hepsiburada.com/akasa-cb...98GYmXSRoljJ3feQTOsyyh2s34Mo95ZyabhoCJyrw_wcBCpu fan kısmına takarsan sıkıntı olur işlemci ısındıkça o birime bilgi gönderiyor daha hızlı çalıştırıyor işlemci fanını . Fanı illa anakarta takacaksın diye bir şart yok psuya da eklenti aracılığıyla takabilirsin benim kasa fanı öyle mesela.
Hocam bu ürünün fan hizini aynen ilettigi modeli yok mu? Ayrica psu destekler degil mi? Sistemde 750w +80 psu ve 390X ekran karti var.
fanlara bak orda molex girişli fanlar ve molex çeviciler var birden çok kasa fanı için bile var bazı kasalar fan maniac olduğu için vede sahipleri fanmaniac olduğundan var.Fanı eline almak istiyorsan neden olmasın?Arkadaş anlatmış nedenini. PSU eklentisi kısmını da ilk kez duydum.
Psu problem çıkartmaz ayrıca 2 tane standar hız ve 2 tane düşük hız vermek üzere 4 çıkışı bulunmakta.Hocam bu ürünün fan hizini aynen ilettigi modeli yok mu? Ayrica psu destekler degil mi? Sistemde 750w +80 psu ve 390X ekran karti var.
Aynı ürün zaten ben örnek olsun diye verdim fiyatı daha uyguna bulabilir, 5 TL lik birşey zaten.fanlara bak orda molex girişli fanlar ve molex çeviciler var birden çok kasa fanı için bile var bazı kasalar fan maniac olduğu için vede sahipleri fanmaniac olduğundan var.
![]()
Akasa 4Pin Molex - 3Pin Fan Bağlantı Kablosu Dönüştürücü/Çoğaltıcı
o kablo direkt 12v veriyor hızı sabit oluyor psu destekler.Hocam bu ürünün fan hizini aynen ilettigi modeli yok mu? Ayrica psu destekler degil mi? Sistemde 750w +80 psu ve 390X ekran karti var.
hb aç gözlü 19 diyor ona...Aynı ürün zaten ben örnek olsun diye verdim fiyatı daha uyguna bulabilir, 5 TL lik birşey zaten.
Sorma bazı ürünlerin fiyatını çok abartıyor.hb aç gözlü 19 diyor ona...
arabalarının egzosu abart olmalı abarta abarta geziyorlar...Sorma bazı ürünlerin fiyatını çok abartıyor.
Bak bunu bilmiyordum. Psu ya kolay takiliyor mu? Hepsiburada da indirim var. Bir an once alayim diyorum.
Ürün anahtarında 64bit yazıyor ama bazı uygulamalar 32bit. Bunun için sordum.Bit konusu ramlerle ve işlemci ile alakalıdır. Bir işlemci 64 bit destekliyorsa ve ramler 4 gb veya üstüyse o sisteme 64 bit kurulur ramler 1 gb 2gb olsa dahi kurulur fakat bir işlemci 64 bit desteklemiyorsa rami ister 4 veya 4ten büyük olsun o sisteme 32 bit kurulur ve windows 7 ile birlikte 4ten sonrasını kullanamaz işletim sistemi
Telefonundan açarsın olur biter bence.Merhaba bu sorum için konu açmak gerçekten isterdim ama kimsenin konu açınca fikrini bile söylemeyeceğini tecrübeledim önceden sorum şu: Ben bir akıllı saat alıyorum saatin cevaplama özelliği var ama sonuçta bu hoparlör üzerinden oluyor saatteki diyelim ki herkesin duymasını istemediğim biri aradı o çağrıyı telefona aktarabilecek miyim(yani sesi telefonun o kulağımıza koyduğumuz yerinden)
---
Ayrıca foruma bilgisayardan girmeyeli bir hayli zaman oldu tasarım güzel olmuş ama bir yerden hatırlıyorum sanki![]()
Öyle olmuyor çünkü bluetooth kulaklık olarak görüyor diye biliyorum.Telefonundan açarsın olur biter bence.
Lider Fenerbahçe
Trabzon maç eksiğimiz varLider Fenerbahçe
Eksik maçı alıcağunın garantisi yokMaalesef Beşiktaş'ın maç eksiği var.