Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Telefonun hoparlörüne yoğurt geldi. Pirince koyuyorum.
Seste problem yoksa koymaya gerek yok ki . Ben galaxy s5'in ekranı boya oldu diye suda yikamistim su geçirmemesi gerekiyordu şu geçirdi ekran filan içindeki suları görebiliyordun içini boşalttım 30 dk bekledim telefonu açtım kullanmaya devam ettimTelefonun hoparlörüne yoğurt geldi. Pirince koyuyorum.
Ya yoğurt hopörlörde tozumsu bi tabaka oluşturmuş. Benim içim pek rahat etmez. Çok çok minik bi ses farkı var gibi. O da 6 deliğin 2 sini kapatınca anca anlaşılıyorSeste problem yoksa koymaya gerek yok ki . Ben galaxy s5'in ekranı boya oldu diye suda yikamistim su geçirmemesi gerekiyordu şu geçirdi ekran filan içindeki suları görebiliyordun içini boşalttım 30 dk bekledim telefonu açtım kullanmaya devam ettim![]()
Nasıl çalıştı o telefon hala hayret ediyorum sonra hemen elden çıkarttım tabi o ayrı konu.
Seed edenlerden kaynaklanmıştır.![]()
Mission Compilited
27.1 gb 13 saatte inmis.Ne diyorsunuz iyi mi ? saatte 2gb. Ortalama 5mb/s ile indirmis akk oldugu halde.Aslinda 1.7 mb/s hizlara cikti ama surekli hizi dusup indi.Neden oyle anlamadim.
baska daha az indirilen bir torrent bulsam boyle bir sikinti yasamaz miyim yaniSeed edenlerden kaynaklanmıştır.
Oyunu açtımı?![]()
Mission Compilited
27.1 gb 13 saatte inmis.Ne diyorsunuz iyi mi ? saatte 2gb. Ortalama 5mb/s ile indirmis akk oldugu halde.Aslinda 1.7 mb/s hizlara cikti ama surekli hizi dusup indi.Neden oyle anlamadim.
IDM kullansana. Torrent'e göre daha hızlı indiriyor bu bir gerçek.![]()
Mission Compilited
Güldümsimdi ne yapacagim "gonderiliyor" diyor bekleyecek miyim
mtu kullanıyorumIDM kullansana. Torrent'e göre daha hızlı indiriyor bu bir gerçek.
açıldı setup kuruyorum şimdiOyunu açtımı?
tamam tamam açtım şimdiGüldüm![]()
Biraz Google de torent'i araştır)
Gönderiliyor diyorsa sen dosyayı upload ediyorsun bu seni pek engellemez hatta durdur gitsin.
Açılınca resim at merak ettimaçıldı setup kuruyorum şimdi![]()
tamam tamam açtım şimdi![]()
Açılınca resim at merak ettim![]()
Çoğaltıcıyı taktığın usb spotu elinde kalırUSB çoğaltıcıya hem masa lambasını hem hoparlörü taktım. Hem müzik çalıyor hem ışık açık. İşin sonunda bu üçünden hangisi elimde patlar?
Geçen sene ilk aldığım gün 3 saat içinde harcama yapmıştım.İnnial kart ile alışveriş yapmak için aktifleştirdikten sonra bir gün bekliyor muyuz?
Birde oyun içinden atabilirmisintabi yükleyince
![]()
Çoğaltıcıyı taktığın usb spotu elinde kalır![]()
Bizim 4 yaşındaki kuzen minecraft heyecanından mause'ı ters takmaya çalışmış usb portunun biri pert toplamda iki tane var zaten.Şimdi biraz araştırdımda bir usb en fazla 500 mA güç verebiliyormuş sonrasında mefta olurmuş. Lamba 180 mA çekiyor ama hoparlör 4w çekiyor. Onu da tam güçte çalıştırmadığımı düşünürsek sorun yok yanık kokusu alana kadar devam![]()
Bizim 4 yaşındaki kuzen minecraft heyecanından mause'ı ters takmaya çalışmış usb portunun biri pert toplamda iki tane var zaten.
Mausepad var 4 tane usb portu var üzerinde onunla geçiniyorum2 tane usb portu kime neye yetecek. Bana 4 tane yetmiyor diye çoklayıcı aldım oda doldu zatenBu macbook'larda 1 tane usb girişi vardı heralde o yüzden o tür bilgisayarlara son derece karşıyım. Bedava verseler kullanmam
Usb candır. Sevin onu.
hb'dan saat alacağım error veriyor.Geçen sene ilk aldığım gün 3 saat içinde harcama yapmıştım.