Matthew Bellamy
Profesör
35 gb akk 25mbps internet turktelekom fiyatı 71 tl ama ilk sene 47 tlye geliyor.Benim bildigim en az kota 50 gb, sizinki hangi kampanya?
35 gb akk 25mbps internet turktelekom fiyatı 71 tl ama ilk sene 47 tlye geliyor.Benim bildigim en az kota 50 gb, sizinki hangi kampanya?
Cidden bu RockstarGames'in 69 takıntısı nedir![]()
Uyardığın için sağol bu konulara çok meraklıyımdaArt arda mesaj atmak yasaktır. Dikkat edin.
Suan Youtube da dunyanin en gizemli videosu var. Video subliminal mesaj dolu ve insanlar cozemiyor. Onu izleyebilirsin. Bulursam paylasirim.Beyler izleyeceğim bir video verinama gizem falan olsun
mesela area 51
69'da olabilir
![]()
Çabuk bulSuan Youtube da dunyanin en gizemli videosu var. Video subliminal mesaj dolu ve insanlar cozemiyor. Onu izleyebilirsin. Bulursam paylasirim.
Çabuk bulhatta videoyu indirir tekrar tekrar izler çözerim
![]()
Yine görünmüyor tamamen boş
Yine görünmüyor tamamen boş![]()
Aslında bu video'yu ağır çekimde izlemek gerek ben videoyu indireyim ama sesler ingilizce geliyordu bana ama anlamayorum die falan diyor smowbork falan diyor.Evet. Çözeceğini sanmıyorum çünkü ihtimaller oldukça fazla. Videodaki her şey bir mesaj. Belki de geleceğe dair bir uyarı veriyor, kim bilir...
Evet. Çözeceğini sanmıyorum çünkü ihtimaller oldukça fazla. Videodaki her şey bir mesaj. Belki de geleceğe dair bir uyarı veriyor, kim bilir...
Adamsın. Ufo gerçek.Aynen.
Muhabet güzeldiArkadaşlar Snapdragon 820 4 çekirdekliymiş ben bunu yeni öğrendim yeni bir teknoloji Kryo filan falan .
Şimdi merak ettim Snapdragon 800'de 4 çekirdekli hatta 820 2.2 çift 1.6 çift // 800 ise 2.26 4 çekirdek ile çalışıyor
Çekirdek hızları tek etken değilmiş demek bunu açıklayabilecek var mı ?
14 nm ile üretildi bide 820 .
2 hafta oldu sanırsamForuma bayadır girmiyordum tasarım güzel olmuş. Ne zaman geçildi?