Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkynetGenisys

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Tipe bak :D
MaxH.jpg

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Brazzersı bilmeyen adama yılın akıllı adamı ünvanını veriyoruz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
benim cep modem iken ulan senin başka işin yokmu kafasında upload'ı o kadar büyük yapmıyor download'da yapmıyor hatta online film bile izletmiyor tam korsan karşıtı...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Birisi demiş ki kalite kalmadı diye. Evet kalite kalmadı burayı facebook'taki saçma sayfalardaki saçma muhabbet ortamına çevirmişsiniz okurken ağlayasım geldi.

Reaksiyon puanı
24
Birisi demiş ki kalite kalmadı diye. Evet kalite kalmadı burayı facebook'taki saçma sayfalardaki saçma muhabbet ortamına çevirmişsiniz okurken ağlayasım geldi.
Ki bu konu cokta resmi olunacak bir konu değil. Konu disina geyik olsun diye acilmis bir konu. Asil kastettigim forumun genelinde nitelikli ve bilgili insanlarin yerine niteliksiz ve arastirmadan soran kisilerin her tarafi sarmis olmasi. Kalite ile resmiyeti karstirmayalim lutfen.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ki bu konu cokta resmi olunacak bir konu değil. Konu disina geyik olsun diye acilmis bir konu. Asil kastettigim forumun genelinde nitelikli ve bilgili insanlarin yerine niteliksiz ve arastirmadan soran kisilerin her tarafi sarmis olmasi. Kalite ile resmiyeti karstirmayalim lutfen.
Benim istediğim şey resmiyet değil ama ergen muhabbetleri de olmamalı

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Abisi sen bir ergenliği geç ondan sonra akıl ver millete

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim istediğim şey resmiyet değil ama ergen muhabbetleri de olmamalı
O zaman bir konu açacaksınız her türlü muhabbet içeirir adı altında herşey konuşulacak isteyen o konuyu takip etmeyecek, yani siz daha ne yaptığınızı ekip halinde takip etmiyorsunuz sanırım senkron yok...

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
ESET'e bi haller oldu sanırım öğleden önce girdiğim sitelere şimdi giremiyorum
32_zpswnpyni15.gif
SDN de dahil.
Hepsinde bu uyarı çıkıyor.
AV ayarlarından güvenliler listesine ekleyip girebildim ancak

screenshot%202016-02-29%20001_zpsuzmjn0vy.png

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Hızım 3M.bit olmasına rağmen youtube videolarını 720p izleyebiliyorum artık :D Daha önce 480p de kalırdı şimdi sıkıntısız takılmadan izleniyor

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Hızım 3M.bit olmasına rağmen youtube videolarını 720p izleyebiliyorum artık :D Daha önce 480p de kalırdı şimdi sıkıntısız takılmadan izleniyor
akk kalktığından olmasın ben gece 20 gblık witcher 1 ile 2yi indirdim tam hızda :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bugün avea'da hız düşüşü var 30 mbps hızları ulaşırken bugün 2 mbps lerde dolaşıyor mobil hız, bakalım bu geceden itibaren ne olacak hız durumu.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu 4.5G'ye geçiş 1 Mart'tamı yoksa 1 Nisan'da mı?

Edit: Geçiş 1 Nisandaymış.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
DiCaprio ilk Oscar’ını, “İklim değişikliği gerçek ve en büyük tehdit” diyerek aldı

88. Oscar Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Diriliş filmindeki oyunculuğuyla kazanan Leonardo Dicaprio, ödül konuşmasını gezegenin geleceğini tehdit eden iklim değişikliği gerçeğine ayırdı

50-1.jpg
.

DiCaprio Ödül töreninde iklim değişikliği konusunda; “İklim değişikliği gerçek, şu anda yaşanıyor. Tüm türlerin karşısındaki en büyük tehdit. Birlikte çalışmalı ve büyük firmalar için değil tüm insanlık, yerliler ve bu değişiklikten en çok etkilenen milyarlarca insan için konuşan liderlere destek vermeliyiz. Çocuklarımızın çocukları için, sesi hırs politikası tarafından boğulmuş olanlar için. Bu muhteşem ödül için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

DiCaprio’nun bu konuşması Oscar Ödüllerinin 88 yıllık tarihinde bir ilk özelliği de taşıyor. Daha önce Oscar ödülü alan hiçbir sinema sanatçısı ya da emekçisi ödül konuşması sırasında iklim değişikliğinden bahsetmemişti.

Cumhuriyet, Yeşil Gazete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...