Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Otomatik çekim için değil tabi ki. demek istediğim internet üzerinden anlatım vs. yok mu bunun için yeterli olmasa da başlangıç için iyi olabilir.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Otomatik çekim için değil tabi ki. demek istediğim internet üzerinden anlatım vs. yok mu bunun için yeterli olmasa da başlangıç için iyi olabilir.
Videolu veya resimli anlatımlar mevcut.
Kursa giderseniz belli zamanlarda gezi yapıp fotoğraf çekimi yapabiliyorlarm.Faaliyet olarak da güzel. :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yurtdışından ithal edilen her türlü elektronik alete gelecek :D Aklına ne geliyorsa yani . Bu arada VATAN R9 3xx ve R7 3xx serisini satmaya başlamış fiyatlar güzel :D bakalım nasıl olacak.

Sapphire R9 390 NITRO 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Sapphire R7 370 NITRO Dual-X 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Doların yüksek olmasına rağmen fiyatı çok uygun geldi güzel kart gerçekten R9

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Meridian Otomatik çekim için değil tabi ki. demek istediğim internet üzerinden anlatım vs. yok mu bunun için yeterli olmasa da başlangıç için iyi olabilir.

Kursa gitmeden de öğrenebilirsiniz tabi ama önemli olan cihazı öğrenmek değil bakış açısı. Şöyle bir örnek doğru olur sanırım. Photoshop'u A'dan Z'ye biliyorsunuz sizden özgün bir tasarım istiyorlar programı sular seller gibi bilmenize rağmen ortaya bir ürün koyamıyorsunuz gibi düşünün. Yani makineyi öğrenmek kolay iş çok karmaşık bir şey değil fakat bakış açısını geliştirmek gerçekten zor. Sokakta ki sıradan insanın gördüğü gözden farklı bir göze sahip olmanız gerekmekte. Ben yere düşmüş 1 lira görünce ulan şanslıyım derken siz makro lens ile güzel bir fotoğrafını çekmeyi düşünmelisiniz gibi bir şey.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bugün müşterinin biri klavyeye gazoz dökmüş, sabah laptobu bir açtım dükkanı karıncalar bastı :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bugün müşterinin biri klavyeye gazoz dökmüş, sabah laptobu bir açtım dükkanı karıncalar bastı :D
lokanta mı orası? karınca bereket demek bırak takılsınlar bizim takografçıda büyük sarı karıncalar cirit atardı birtek şeker kutusunda dolaşmaları yasaktı.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Geçmiş olsun. Karıncalarla uğraşmak zor. :D

Eyvallah sağolun :) Zaten hemen dağıldılar yoksa tiner kullanmak zorunda kalacaktım çok fazlalardı :D

lokanta mı orası? karınca bereket demek bırak takılsınlar bizim takografçıda büyük sarı karıncalar cirit atardı birtek şeker kutusunda dolaşmaları yasaktı.

Çocuk klavyeye gazoz dökmüş annesine de söylememiş klavyeyi silmişler koymuşlar kenara durmuş öyle. Kendi evlerinden bizim dükkana taşımışlar :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Eyvallah sağolun :) Zaten hemen dağıldılar yoksa tiner kullanmak zorunda kalacaktım çok fazlalardı :D

Çocuk klavyeye gazoz dökmüş annesine de söylememiş klavyeyi silmişler koymuşlar kenara durmuş öyle. Kendi evlerinden bizim dükkana taşımışlar :D
bu karıncalar küçük sarı mı? ekmeğin üzerini kaplasalar havyar gibi görüp yiyen insan görsen ne yaparsın?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Yeni gelen zam şuan satılan telefonları etkileyecek mi sizce ? Yoksa piyasaya yeni çıkacak telefonlarda mı görücez farkı

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=83278]M.Şamil CAN[/MENTION] ; Aynı bakış açısı ile bende düşündüm tıpkı sizin gibi kadraj öğrenmek fotoğraflamak kolay iş değil sadece başlangıç olarak ideal aslında bunu demek istedim teşekkürler.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Ankaranın sincanı bir başka [emoji2] Sabah ve sahur alamları tofaş sesleri :mrgreen: [emoji23] [emoji23]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] Öyle yazıyorlar ama bir bakmışsın Tr garantili değil,paralel.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@Lazzz Öyle yazıyorlar ama bir bakmışsın Tr garantili değil,paralel.
Yok hocam öyle çıkmıyor yada ben rastlamadım. Biz tv alırken her yerde fiyat 3000 tl samsungun kendı bayisinde 2600 Tlydi, istanbul bilişimde 2200 distiribitür garantili yazıyordu ve doğruydu 2200 e samsung bayısındne daha ucuz fıyata aldık. Samsung geldi ürünü kurdu garantiyi onayladı gitti. Velhasıl ürünü elden alırsanız öyle bir şans yok :) ne dedilerse o ürünün dışından zaten bandrolü görürsünüz. Ayrıca tüketici kanununa göre orada ne yazdılarsa oürünü göndermeleri gerek ve ondan sorumludurlar. Distiribütör yazıp paralel gönderirlerse tüketici hakem heytine başvurursun distiribütör cihazın gelir ;)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Böyle Aşk görmedim :mrgreen:

HLPTwwK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...