McSwindler
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 97
Yok öle dünya [emoji14]Korsan için mp yok demi?
Yok öle dünya [emoji14]Korsan için mp yok demi?
Yorucu bir gündü kötü tarafı daha bitmedi.
Normal yükleyin hocam cwmye gerek yok
Ekran kartının fanı dönmüyormuş o yüzden ses çıkıyormuş yenisini aldım değiştirdimKasamıydı senin? psu tarafından geliyorsa korkma bende de oluyor. 2-3 dakikaya kesilir o ses.
One Click HeadShot bende awpciyim :dirol:Olum cs go da ne tür avp ciler var ya vurdurtmaya izin vermiyorlar
biz yapsak bunu isyan çıkar gerçi boşta zass marka boşta...![]()
:devil2:
![]()
:devil2:
Olum cs go da ne tür avp ciler var ya vurdurtmaya izin vermiyorlar
Çektiğim en iyi fotoğraf sanırım.![]()
Hiçbir oynama yok.![]()
Ayvalık-Badavut koyuBaşarılı güzel hangi sahil bu![]()
Ayvalık-Badavut koyu![]()
Bir ara dslr makina alıp fotoğrafçılık kursuna gidicektim ama daha sonra vazgeçtim. Şimdi telefon ile çekip hard diske atıyorum. Bayaa fotoğraf var. Özelikkle yakın çekim yapmayı çok seviyorum.Bende böyle resim çekmeyi çok seviyorum. her gittiğim yerde manzara resimleri vs. çıkarmaya çalışıyorum oldukca güzel yerde güzel![]()
Türkiye pahalı.Hayat çok pahalı ya.
Teşekkürler[emoji1].Normal yükleyin hocam cwmye gerek yok
Çektiğim en iyi fotoğraf sanırım.![]()
Hiçbir oynama yok.![]()
g3.2. El bi lg g2 alayım diyorum. 650 civarına,
- - - mesaj güncellendi - - -
hangi cihaz ?
Yurtdışından ithal edilen her türlü elektronik alete gelecekYapılacak zam oem ürünlerinide kapsayacak mı?
Bir ara dslr makina alıp fotoğrafçılık kursuna gidicektim ama daha sonra vazgeçtim. Şimdi telefon ile çekip hard diske atıyorum. Bayaa fotoğraf var. Özelikkle yakın çekim yapmayı çok seviyorum.![]()
Ya tabi mümkün ama manuel çekeceğim diyorsanız kurs daha iyi . Çünkü manuelde birçok ayar var. Anlık değişiklikler gerekiyor. Eğer otomatik çekeceğim derseniz dslr almaya değer mi bilemem.Kurs'a gitmeden öğrenme şansımız yok mu acaba ben düşünüyorum kesin bir makina alacağım nasip olursa.