Şu elektrikle ilgili olan dizi biraz izlemiştimAma bir teen wolf değil
Supernatural gibisi yok yaonunda 2. Sezonuna baslamam lazim en kisa surede.
Korku aksiyon ve az da komedi. Gizemli felanHa evet gördüm onu tivibu'da konusu ney? İlgimi çekerse başlayayım
Korku aksiyon ve az da komedi. Gizemli felanwikipedi de tam olarak yazar.
desktop taşıması mesele mesela birşey aklına geldi arabadasın o notebook olsa tık açtın işini gördün kapattın desktopu nereye kurcan da fişini takıcan?Toplama için her şey tamam. İçime de sindi. Bakalım bir yere yerleşirsem yanımda götürürüm o zaman.Olurda seneye kalırsa üniversite , hayal olur bilgisayar işi.
@Conficker.Balasi Laptop iyi tamam da sorunlarıyla çok uğraşırım.
Bir şey aklıma gelince çare cep telefonu da masaüstü çok ısınıyormuş. Hayırlısı bakalım.desktop taşıması mesele mesela birşey aklına geldi arabadasın o notebook olsa tık açtın işini gördün kapattın desktopu nereye kurcan da fişini takıcan?
Bir şey aklıma gelince çare cep telefonu da masaüstü çok ısınıyormuş. Hayırlısı bakalım.
Ets de insan tırlarla yarışır mı yav![]()
Yardım beyler çok acilBeyler pc yi açınca içinden zırzır sesler gelmeye başladı.Arkalardan geliyor ses.Acil yardım
Ben mp de eşkiyalık yapıyodum. Yol kesmeler felan. Tek başıma değildim tabi bi arkadaşla. Mesela şekil şukul yapan olursa peşine takılıp taklaya getiriyorduk. Mp çıkalı 1-2 ay olmuştu ban sistemi felanda tam gelişmiş değildiŞimdi yemiyor..
Yardım beyler çok acil
Aynen kasa.Cs Go oynarken gelmeye başladı bir an.Psu nedir ?Kasamıydı senin? psu tarafından geliyorsa korkma bende de oluyor. 2-3 dakikaya kesilir o ses.
Hangi ülkenin serverındasın ?beraber oynayalım[MENTION=385184]mic check[/MENTION] nazar geldi
![]()
Hangi ülkenin serverındasın ?beraber oynayalım
Araba olmayınca etrafında mp sandım bir an [emoji2]Single oynuyorum benimki korsan ya mp yok
Araba olmayınca etrafında mp sandım bir an [emoji2]