- Reaksiyon puanı
- 3
Sıkıntıy yokk...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bunlara bir türlü inanamıyorum ben![]()
Kanal değiştirirken denk geldim bende inanmak istemedim.

Sıkıntıy yokk...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bunlara bir türlü inanamıyorum ben![]()
montrö meydanında durak var onun üzerinde takılıyor pek gördüğüm yok istersem dünya ticaret merkezi temel çukurunu bile görmezden gelebilirim ki bunu da görmezden geliyorum...Kanal değiştirirken denk geldim bende inanmak istemedim.Adam otobüs duraklarının üstünde yatıyor. İzmir de belki @ConfickerBelasi Görmüştür
Bende merak ettim sen söyleyince.Sineklerin Yaratılış amacı ne?
Boşluk doldurmacaSineklerin Yaratılış amacı ne?
Boşluk doldurmaca
Töve tövbe şaka olmaz vardır bir hikmeti.![]()
Sineğin Faydaları - sanatsal1 - Blogcu.comTamam da acı çekiyorum. Belime belime yani.
ölen hayvanlarım doğal olarak doğaya karışması için.
hedef şaşırmaları nedeni normal.Tamam ama bizi neden karıştırıyorlar. Ben yaşıyom.
hedef şaşırmaları nedeni normal.
eceli gelen ya hızlı ölür yada yavaş ölür gece nöbetinde güvenlik mobunda iki güvenlik sabaha kadar sigara içince sabah ölü sinekleri süpürürdük...Hedefi şaşıran ölür.
eceli gelen ya hızlı ölür yada yavaş ölür gece nöbetinde güvenlik mobunda iki güvenlik sabaha kadar sigara içince sabah ölü sinekleri süpürürdük...
bize bulaşanlar yavaş ölüyordu sigara sinek öldürmede 1 numara.
eceli gelen ya hızlı ölür yada yavaş ölür gece nöbetinde güvenlik mobunda iki güvenlik sabaha kadar sigara içince sabah ölü sinekleri süpürürdük...
bize bulaşanlar yavaş ölüyordu sigara sinek öldürmede 1 numara.
bir tek o serbest çay,kahve ve coca-cola ile iyi gidiyor sonunu düşünen kahraman olamaz gece gece elimi eşekarısı sokmuştu arı diye önemsemedim hala burdayım.Yalnız o insanda öldürüyor.
doktor kendi halinde bırak diyordu o tipler için tedavisi de yokmuş tıp çaresiz kalıyormuş ötenazi yapılmalı diyordu.Vergiyi , zammı savunan insan gördükçe delleniyorum.
Neden kafan karıştı? Farklı bölgeler ve oruç tutma süreleri farklı olabilir aynı olmak zorunda değil. Mesela Arjantinin bir şehrinde 9 saat oruç tutulurken, Reykjavik'te 23 saate yakın tutuluyor.Şimdi ben edirnedeyim İzmir bizden sonra imsak yapıyor iftarı ise daha önce yapıyor yani daha az Oruç tutuyor her yönden neden böyle kafam karıştı ?
Neden kafan karıştı? Farklı bölgeler ve oruç tutma süreleri farklı olabilir aynı olmak zorunda değil. Mesela Arjantinin bir şehrinde 9 saat oruç tutulurken, Reykjavik'te 23 saate yakın tutuluyor.
Şimdi ben edirnedeyim İzmir bizden sonra imsak yapıyor iftarı ise daha önce yapıyor yani daha az Oruç tutuyor her yönden neden böyle kafam karıştı ?
İyi Sabahlar Hayırlı Cumalar.
Uyku düzeni sıfır bu aralar.
zzZZ...
Eyvallah sanada kardeşim. Uyku düzenini batırmış haldeyim. Düşünceler uyutmuyor maalesef.