Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sıkıntıy yokk...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bunlara bir türlü inanamıyorum ben :D

Kanal değiştirirken denk geldim bende inanmak istemedim. :D Adam otobüs duraklarının üstünde yatıyor. İzmir de belki [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Görmüştür

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kanal değiştirirken denk geldim bende inanmak istemedim. :D Adam otobüs duraklarının üstünde yatıyor. İzmir de belki @ConfickerBelasi Görmüştür
montrö meydanında durak var onun üzerinde takılıyor pek gördüğüm yok istersem dünya ticaret merkezi temel çukurunu bile görmezden gelebilirim ki bunu da görmezden geliyorum...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ölen hayvanlarım doğal olarak doğaya karışması için.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hedefi şaşıran ölür.
eceli gelen ya hızlı ölür yada yavaş ölür gece nöbetinde güvenlik mobunda iki güvenlik sabaha kadar sigara içince sabah ölü sinekleri süpürürdük...
bize bulaşanlar yavaş ölüyordu sigara sinek öldürmede 1 numara.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Siteye ulaşamıyordum biraz önce sorun tek bende mi oldu? sayfa görüntülenmiyordu sadece Sdn'de oldu.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Çevremden tehtid mesajları alıyorum breaking bad i bitircem [emoji16]

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Şimdi ben edirnedeyim İzmir bizden sonra imsak yapıyor iftarı ise daha önce yapıyor yani daha az Oruç tutuyor her yönden neden böyle kafam karıştı ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Şimdi ben edirnedeyim İzmir bizden sonra imsak yapıyor iftarı ise daha önce yapıyor yani daha az Oruç tutuyor her yönden neden böyle kafam karıştı ?
Neden kafan karıştı? Farklı bölgeler ve oruç tutma süreleri farklı olabilir aynı olmak zorunda değil. Mesela Arjantinin bir şehrinde 9 saat oruç tutulurken, Reykjavik'te 23 saate yakın tutuluyor.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Neden kafan karıştı? Farklı bölgeler ve oruç tutma süreleri farklı olabilir aynı olmak zorunda değil. Mesela Arjantinin bir şehrinde 9 saat oruç tutulurken, Reykjavik'te 23 saate yakın tutuluyor.

Gece gece :) uykuluyum şimdi anladım ok en fazla Oruç tutan il edirne sanıyorsam

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202

Şehirlerin ekvatora olan uzaklıkları farklı çünkü. Aşağıdaki şekilde Türkiye'de kış mevsiminin yaşandığı(yani gündüzün kısa, gecenin uzun olduğu) zamana ait aydınlanma çizgisi var. Şu anda neredeyse tam tersi olması lazım bu şeklin. Şekildeki dikey olması gereken(eksen eğikliği olmasa) çizgilerin yan yatmasından kaynaklı olarak yaz aylarında kuzeyde bulunan şehirlerin daha kısa gündüz yaşaması olağan bi durum :)
wvX7am.jpg

Umarım anlatabilmişimdir :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İyi Sabahlar Hayırlı Cumalar.

Uyku düzeni sıfır bu aralar.

zzZZ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...