• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntıy yokk...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bunlara bir türlü inanamıyorum ben :D

Kanal değiştirirken denk geldim bende inanmak istemedim. :D Adam otobüs duraklarının üstünde yatıyor. İzmir de belki [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Görmüştür

Kanal değiştirirken denk geldim bende inanmak istemedim. :D Adam otobüs duraklarının üstünde yatıyor. İzmir de belki @ConfickerBelasi Görmüştür
montrö meydanında durak var onun üzerinde takılıyor pek gördüğüm yok istersem dünya ticaret merkezi temel çukurunu bile görmezden gelebilirim ki bunu da görmezden geliyorum...

Hedefi şaşıran ölür.
eceli gelen ya hızlı ölür yada yavaş ölür gece nöbetinde güvenlik mobunda iki güvenlik sabaha kadar sigara içince sabah ölü sinekleri süpürürdük...
bize bulaşanlar yavaş ölüyordu sigara sinek öldürmede 1 numara.

Siteye ulaşamıyordum biraz önce sorun tek bende mi oldu? sayfa görüntülenmiyordu sadece Sdn'de oldu.

Çevremden tehtid mesajları alıyorum breaking bad i bitircem [emoji16]

Şimdi ben edirnedeyim İzmir bizden sonra imsak yapıyor iftarı ise daha önce yapıyor yani daha az Oruç tutuyor her yönden neden böyle kafam karıştı ?

Şimdi ben edirnedeyim İzmir bizden sonra imsak yapıyor iftarı ise daha önce yapıyor yani daha az Oruç tutuyor her yönden neden böyle kafam karıştı ?
Neden kafan karıştı? Farklı bölgeler ve oruç tutma süreleri farklı olabilir aynı olmak zorunda değil. Mesela Arjantinin bir şehrinde 9 saat oruç tutulurken, Reykjavik'te 23 saate yakın tutuluyor.

Neden kafan karıştı? Farklı bölgeler ve oruç tutma süreleri farklı olabilir aynı olmak zorunda değil. Mesela Arjantinin bir şehrinde 9 saat oruç tutulurken, Reykjavik'te 23 saate yakın tutuluyor.

Gece gece :) uykuluyum şimdi anladım ok en fazla Oruç tutan il edirne sanıyorsam

Şehirlerin ekvatora olan uzaklıkları farklı çünkü. Aşağıdaki şekilde Türkiye'de kış mevsiminin yaşandığı(yani gündüzün kısa, gecenin uzun olduğu) zamana ait aydınlanma çizgisi var. Şu anda neredeyse tam tersi olması lazım bu şeklin. Şekildeki dikey olması gereken(eksen eğikliği olmasa) çizgilerin yan yatmasından kaynaklı olarak yaz aylarında kuzeyde bulunan şehirlerin daha kısa gündüz yaşaması olağan bi durum :)
wvX7am.jpg

Umarım anlatabilmişimdir :)

İyi Sabahlar Hayırlı Cumalar.

Uyku düzeni sıfır bu aralar.

zzZZ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...