- Reaksiyon puanı
- 3,278
Güzel çekim,

Güzel çekim,
Videolu veya resimli anlatımlar mevcut.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Otomatik çekim için değil tabi ki. demek istediğim internet üzerinden anlatım vs. yok mu bunun için yeterli olmasa da başlangıç için iyi olabilir.
Yurtdışından ithal edilen her türlü elektronik alete gelecekAklına ne geliyorsa yani . Bu arada VATAN R9 3xx ve R7 3xx serisini satmaya başlamış fiyatlar güzel
bakalım nasıl olacak.
Sapphire R9 390 NITRO 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Sapphire R7 370 NITRO Dual-X 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
@Meridian Otomatik çekim için değil tabi ki. demek istediğim internet üzerinden anlatım vs. yok mu bunun için yeterli olmasa da başlangıç için iyi olabilir.
Bugün müşterinin biri klavyeye gazoz dökmüş, sabah laptobu bir açtım dükkanı karıncalar bastı![]()
Geçmiş olsun. Karıncalarla uğraşmak zor.Bugün müşterinin biri klavyeye gazoz dökmüş, sabah laptobu bir açtım dükkanı karıncalar bastı![]()
lokanta mı orası? karınca bereket demek bırak takılsınlar bizim takografçıda büyük sarı karıncalar cirit atardı birtek şeker kutusunda dolaşmaları yasaktı.Bugün müşterinin biri klavyeye gazoz dökmüş, sabah laptobu bir açtım dükkanı karıncalar bastı![]()
Geçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun. Karıncalarla uğraşmak zor.![]()
lokanta mı orası? karınca bereket demek bırak takılsınlar bizim takografçıda büyük sarı karıncalar cirit atardı birtek şeker kutusunda dolaşmaları yasaktı.
bu karıncalar küçük sarı mı? ekmeğin üzerini kaplasalar havyar gibi görüp yiyen insan görsen ne yaparsın?Eyvallah sağolunZaten hemen dağıldılar yoksa tiner kullanmak zorunda kalacaktım çok fazlalardı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Çocuk klavyeye gazoz dökmüş annesine de söylememiş klavyeyi silmişler koymuşlar kenara durmuş öyle. Kendi evlerinden bizim dükkana taşımışlar![]()
bu karıncalar küçük sarı mı? ekmeğin üzerini kaplasalar havyar gibi görüp yiyen insan görsen ne yaparsın?
bunlar şekeri çok sever bereket onlar bereket.Yok bildiğimiz piknik karıncası, böyle atom karınca değil ama orta boy![]()
Yeni gelen zam şuan satılan telefonları etkileyecek mi sizce ? Yoksa piyasaya yeni çıkacak telefonlarda mı görücez farkı
5 aydır Xperia Z2 ucuzlasın da alayım diye bekliyordumHepsine gelecek.
Vatan Bilgisayar'da hala 2199 TL. Siz nerede gördünüz?G4 Tr garantili 2059 TL ye düşmüş.....
markalı pcleri oem parçalar ile yapıyorlar ondan.Amaç ne ki? Ya herşeye gelsin oem'e gelmesin.
Sakin ol şampiyon , daha gelmedi zamG4 Tr garantili 2059 TL ye düşmüş.....
Vatan Bilgisayar'da hala 2199 TL. Siz nerede gördünüz?
Sakin ol şampiyon , daha gelmedi zam![]()
Yok hocam öyle çıkmıyor yada ben rastlamadım. Biz tv alırken her yerde fiyat 3000 tl samsungun kendı bayisinde 2600 Tlydi, istanbul bilişimde 2200 distiribitür garantili yazıyordu ve doğruydu 2200 e samsung bayısındne daha ucuz fıyata aldık. Samsung geldi ürünü kurdu garantiyi onayladı gitti. Velhasıl ürünü elden alırsanız öyle bir şans yok@Lazzz Öyle yazıyorlar ama bir bakmışsın Tr garantili değil,paralel.
İşin şakası o , hangi anlamda yazdığını biliyorumTr garanti olarak 2199 san aşağı fiyat yoktu alacaklara fırsat . Yazılanı doğru yorumlamalisin
Sıkıntıy yokk...İşin şakası o , hangi anlamda yazdığını biliyorum![]()
Bunlara bir türlü inanamıyorum benBöyle Aşk görmedim :mrgreen:
f![]()