ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Faruk_Sabanci_and_Nurettin_Colak-Puskevit-AA022-WEB-2012-PURiTY
Püskevit![]()
FM 2013 Reloaded var mı piyasada,bi bilginiz var mı
SKIDROW da hata var yav oyundan atıyor.
Faruk_Sabanci_and_Nurettin_Colak-Puskevit-AA022-WEB-2012-PURiTY
Püskevit![]()
FM 2013 Reloaded var mı piyasada,bi bilginiz var mıvarsa Pm
Nasıl atıyor? Beni atmadı da.![]()
Gerçi fazla oynamadım profil oluşturup mesajları okuyup çıktım.![]()
FIFA.Manager.13-RELOADEDFM 2013 Reloaded var mı piyasada,bi bilginiz var mıvarsa Pm
FIFA.Manager.13-RELOADED
Piyasa'da fifa manager var diğerinde sadece skidrow gördüm.![]()
Boşver oyun redoyu sevmemişBu arada reloaded çıksa da geç çıkar şimdi, hazır skidrow var diye.
Skıdrow'un kırdığını Reloaded kırmıyor,Reloaded'in kırdığınıda Skıdrow kırmıyor,Yanlış mıyımYani ben görmedim bir oyun çıktığında aynı anda kırdıklarını.
Madem görmedin daha ne soruyon o zaman?:mrgreen:
Yalnızlık zor,ben laf olsun diye yazıyorum :// bi sinerji yaratmak için.
Kendine acındırma mod on.
Sanki biz yalnız değiliz.
Bir takım şeyler isteyecekler senden hesabının açılabilmesi için. Nüfuz cüzdanı fotokopisi fatura vs taratıp göndermen gerekecek. Hiç açmakla uğraşmazsan yanlış hatırlamıyorsam 6 ay sonra hesabındaki parayı çekebilirsin.Paypal hesabınız sınırlandırıldı diyor ne demek şimdi bu?
@cgrszone What the f*** is "D" !?
İs it a programming language !?
"is ve static if
C++'da en basitinden olmayan şablon yazan hemen hemen herkes bir noktada şu iki şeye ihtiyaç duymuş ve büyük engellerle karşılaşmıştır: a) belirli bir kodun derlenebilip derlenemeyeceğini kodun yazıldığı sırada saptayabilmek ve ona göre karar verebilmek, b) Bool ifadelerini derleme zamanında işletebilmek ve sonuca göre kod üretebilmek. D'de derleme zamanında işletilen is(typeof(ifade)) kullanımı, ifade doğru olduğunda true, yanlış olduğunda da false sonucunu verir (derleme sonlanmadan). static if de if gibidir ama derleme zamanında işletilir ve derleme zamanında geçerli olan bütün Bool ifadeleriyle kullanılabilir (yani #if 'in sonunda gerçekten işe yarayan halidir.) Salt bu iki özelliğin türden bağımsız programlamadaki güçlükleri yarıya indirdiğini söyleyebilirim. C++0x'in bunlardan birisini bile içermeyecek olması ise beni bütünüyle hayal kırıklığına uğratmıştır. "
Şimdi bu gerçek mi ? @cgrszone![]()
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] bir tablet almıştı hatta konusuda vardı ama bulamadım üründen mennundu sana yardımcı olabilirYa arkadaşlar şöyle 300-400 TL' lik bir tablet alsam diyorum.Ainol marka gibisnden. Ama netteki yorumları okuyunca soğuyorum. Çoğu kişi yok şurasından ses geliyor, yok kasıyor vb. şikayetleri var.
Geçen arkadaşta biraz kurcaladım Galaxy Tab' ı. Baya hoşuma gitti dokunmatiği filan. Yalnız Samsung' un vb tabletler biraz tuzlu. O kadar para saymak istemiyorum. Hevesimi alsam yeter. Var mı önerebileceğiniz birşeyler...
@trnc bir tablet almıştı hatta konusuda vardı ama bulamadım üründen mennundu sana yardımcı olabilir![]()
Evet D diye bir dil varHatta R diye bir dil de var
![]()
bizim model eskidi, şimdi bir kaç üst modeli çıktı
@SwateR , tabletler genelde hevesle alınıyor ama aynı hevesle kullanılmıyorlar. 300-400 liralık tabletleri bir kaç hafta kullanırsın sonra atarsın köşeye durur orada öylece. bence bütçeni arttır biraz, taksite falan vur ipad al![]()
Tamam iPad alalım da onda da yapılacak şeyler aynı değil mi. İnternete gir film izle oyun oyna filan. Android' de zaten hepsi var. iOS' un farkı ne![]()
Aslında en farklı yanlarından biri hızyanlış anladın, vurgulamak istediğim ios android farkı değildi marka farkıydı.. Asus , samsung alacaksanız androidde alabilirsin. sadece ucuz tabletlerden uzak durmanın iyi olacağını söylemek istemiştim![]()
Peki sözü edildiği kadar tasarımı mükemmel mi ?
Ben bi C++ programcısıyım, ama kıskanmadım değil...